u bokte...Da jbg,to je bas loša karma 
Pa sta si to sve mijenjal za tolke pare...puuuuno je to para
:
Dif se rasul jer ga je vec netko prije tebe siloval...nisi ti kriv ni duzan ak se normala vozas 
I meni ovako da mi netko kaze cifru zvuci kao da netko sere, ali evo.
Od stvari koje mi padaju napamet u ovom casu, a imat cu racune blizu za vikend...
Dvosmjerni plinski amortizeri ALKO 3300 kuna (prednji za boxer su skupi) , Eibach prokit 1500 kuna, prednje vilice cca 600 kn/kom (zamijenio obje), zadnji lezajevi s glavcinama (600 oba), oba prednja lezaja, prednji diskovi i plocice kad sam upgradeao kocnice cca 700 kn ako se dobro sjecam, ispuh sve od katalizatora dalje mislim nekih 1200, kvacilo 1500 kn, taj neki lezajcic iza 270 kuna, gumice balans stange, sve manzete (oko 70-80 kn/komad), kuplung cilindar na pedali 1200 kuna na mjenjacu 220, hladnjak je sitno pustao pa je stavljen novi za mislim oko 1000 kuna, promijenjena je kompletna distribucija i svo remenje (ne zelim bubnut cijenu), fleksibilne cijevi od kocnica mislim kakvih 300 kuna, nosaci motora, daljinsko zakljucavanje (sve skupa kakvih 400 kuna), brtve ispuha na glavama, crijeva serva, difuzor klime, filteri svi na autu (neki vise puta, to ne racunam)... Jos se ono desi da odes u ducan pa uzmes i ovo i ono pa bacis racun sa strane jer je 100tinjak kuna, a tih sitnica se nabere... Tu nisam uracunao cijenu rada mehanicara koja ipak ima svoj udio. Naravno i trap je frisko postelan, a racun za to sam bacio jer to sto ja stelam ne znaci nikome nista...
U stvari koje takoder ne racunam kao nesto sto je novo jer je potrosni materijal, niti zbrajam u cijenu jer onome tko uzima auto potroseni filteri i gume ne znace nis, ali opet su postojale...
Felge + farbanje, 2 seta guma, spojler, farbanje branika i farbanje dijelova koji su bili pozmarili, upgrade kocnica (klijesta prednja + diskovi i klijesta i popratne sitnice straga), stitnik kartera, znakovi, kablovi, svjecice... ne racunam niti motor koji sam zamijenio, mjenjac, vilice kojima su otisle kugle, kuplung set koji je sad dobio uljem pa je bio za promijenit...