jel ti bila alfica u Kraljevici ( parking kod petrusa) sinoc.ista tvoja...
Nije ista moja nego je bila moja, vidio sam na odlasku tvoju parkiranu točno ispred, odlično izgleda, prepoznao je po felgama

Moja je bila preprljava da je parkiram na svjetlu, a izgleda da smo se nekako mimoišli jer sam ja prvo bio na pizzi pa na piću u hooku tako da te nisam vidio da dolaziš a bilo mi neugodno njušit oko auta...
@Ledo: nisam znao da si i alfista i biker :P
Nene, nisam ja biker ne volim baš motore previše, stari voli motore pa su alfe van garaže...
jel ono pokriveno ona ultra rijetka i fina bembara koju imas.... jos mi nisi slike pokazao...
mislim da je trebala bi bit 8ica
Eto sve se zna očito

Pa Alfa forum je, nećemo kačit slike BMW-a i ulazit u prepucavanja tipa Alfa bolje drži cestu, BMW-u ne ispada radilica itd

mislio sam da ne volis niti jednu drugu marku vozila
Nene, nisam takav da diskriminiram prema marci, meni je bitnije kako je nešto izrađeno nego što mu piše na nosu ili guzici, ova alfa mi je fora autić i nekako mi je prirasla srcu, još je boxer pa eto, nije baš razborita al je fora. Postaju već rijetke osobito da nisu ubijene...
Ako je skroz u orig. trba to glancat i cuvat
Evo pa procijeni zanemarujući auspuh koji nije original, već bar godinu dana svaki vikend kažemo da ćemo montirat marvinge i ništa

A da vidiš na šta je ličila kad je kupljena