0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
omv premium (samo to livam)
ma i ja se trudim stavljati sve naj u alfu ali da ste u situaciji platit litru za 3.5 kn šta bi učinili?
daj zamisli 23 kn 100km 2.4 pet cilindara nevjerovatno zvuči imao sam i benzu na plin 1.8 i kostalo me minimalno 34 kn 100 km a auto za klasu manji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koji motor i koja potrosnja meni je kombinirano oko 7 pa i nize nevjerovatno 2.4 jtd
2.4 JTD 140 KS, pod topicom Potrosnja Alfa 166 2.4 JTD imas snimke s ICS-a pa pogledaj potrosnju, ali evo trenutno zadnjih cca 3000 km gotovo iskljucivo gradska voznja stoji mi prosjek na 6,3 l , a ako imam i otvoreno ceste to uglavnom bude oko 5,9 -6,1 l
hebo sve, al ak pokrece traktor od 300t evra koji potegne cijeli kvart za sobom i jahte od 50 miljuna evra mora i alfa na njega ic da rak *ebe raka
toga me i strah ako plavac sta sjebe bankrotirat ću
A može te sjebati i onaj drugi plavac koji ti kaže: "Ajmo gospodine mi sada na analizu goriva! Otvorite ono gdje sipate gorivo, a ti Mile donesi sondu! Ajmo ajmo!!"
A kakav je to eurodizel 98? :
u biti nisam siguran da li je 98, mislm da sam na jednoj benzisnoj vidio da piše eurodizel 98...inače na tifonu imau eurodizel i eurodizel Class, razlika je nekih 40 lipa...
misliš valjda 4 lipe