O kojem ti motoru pricas? 1.9 8V??
TI je oprema, a motorizaciju biras sam kakvu oces. Nemres rec da 3.2 V6 sa 260 konja je li-la. Druga je cinjenica da je ubrzanje linearno i nema onog "odbacivanja" kod naglog davanja gasa, al isto tak ne skuzis kad debelo prekoracis dozvoljenu brzinu. Razlika izmedju 130 i 180, i 180 i 230+ je jedva primjetna.
I da, ja vozim po pravilima, pa zato i znam za tu razliku koja je jedva primjetna.
ova V6 je takva zvjerka da to nije normalno. ima prek tonu i pol i 260 konja. Auto ide, ali bit mojih prijašnjih posteva je da ovjes, volan, kočnice kakve su složili na TI paketu opreme je vrhunski, samo kaj motori nisu podobni za taj ovjes. mislim jesu, ali takav ovjes volan i kočnice su primjerene autu od 300+ konja, znači za neku ozbiljnu jurilicu što alfa 3.2. V6 sigurno nije. alfa je sve napravili super, samo kad je došlo do motora, e tu kao da im se nije dalo više.
Nitko ne razgovara o vožnji po pravili pa ne vidim zakaj to moraš uopće uplitati. Ako se vozimo po pravilima i prema stanju naših prometnica većina naših auta je previše, za to nam je dosta mito ili nekaj takovg sa max 120 ks. MafiaMan ti je isto lepo napisao, osječaj u vožnji alfe 159 TI je super, stvarno što se tiče ovjesa i ostalilh stvari može se reči dobar sportski auto, samo motori malo kaskaju. GTA 156 je imala 250 ks i znatno manje kila neko 159 sa V6 motorom i 10 konja više.