Sve stoji.
I ja sam sebi na 156 stavio TI felge jer su mi ljepse. Iako ih je masa rekla da su Multispoke bolje.
A za vozne osobije vjerujem da je bolje, samo smo mi prije svega ipak stajleri vise nego rejseri
I to su dva totalno druga djira
. Sve ima svoje
nije loše ali meni su ljepše one druge felge od Giulie, a i Prodrive felge naravno ali te su jako rijetke...
ali promjena nije loša svakako
šteta da je distanca trebala...iako je i na Gt 3.2 i GTA 18" felga jako blizu čeljusti, možda list papira prođe ali tako je tvornički
felge ove su original alfine? sve 4 iste širine i ET?
kutije mi se ne čine da su ricambi originali ali možda nisu od tih felgi
Nisu ni one loše, ali u tamnoj boji ih nikad nebi stavljao na svoje auto, i nekako mi bolje one figuraju na Sw. Svijetle je skoro pa nemoguće nabavit.
Tehnicos su mi posebnije nekako
Stavit cu gore 3mm kad uhvatim volje, iako teoretski idu i 2 . Dosta mi je dizanja auta za jedno vrime
.
Sve 4 jednake. Dva para prednjih sa
Orginal alfine, proizvodi Fuchs koji radi dobar dio org. felgi za Ferrari, Lamborghini, Porsche... kovane.
Nisam se osobno raspitivao koliko dodju da ih odem uzeti u AC, ali na Giulia US forumu spominju 4000-6000$ cifre kad ih uzimaju posebno.
Tamo je ekipa luda jer im alfa neda opciju tehnico felgi u kombinaciji sa karbonskim kočnicama, pa ih moraju zasebno uzimati.
@edit
Pitanje pošto si ti tu guru za felge.
Koliko je meni sad siri trag naprid?
22mm ili 32?