Znam da budem sad partibrejker, ali TI i Brera S 19" osobno najbolji izbor za 159 TI. Ali to sam samo ja
Pretpostavljam da onaj drugi model sa Giulie (Performance se zovu ako se ne varam - telefonke sa 5 rupa) ne trebaju distance?
Ja sam već 9 godina na Ti felgi. "Ti" neće u prodaju to je sigurno.Jednostavno se čovik zaželi promjene nakon toliko godina iako je Ti vizualno nenadmašna, ali postoji još jedna jako bitna stavka kod Fucsh felgi, težina
Nemam info za telefonke.
Tehnicos su isto trebale pasati , i vjerojatno pašu na 159ke sa Brembom ,ali 159Ti ima nešto drukčiji Brembo i škare su još šire zbog eksternog onog spoja.
Moram se slozit s kolegom.
Uopce ne pozdravljam ovu navalu felgi sa Giulije Q na 159 ili Giuliettu. Jednostavno im ne stoje.
Jest mozda TI felga dosadna, ali po meni nema ljepse felge za 159.
Brera S felge isto nisu lose, ona kombinacija koju je imao onaj covjek na crvenoj TBi tu u Rijeci je bila super.
Al ako si ti zadovoljan, to je najvaznije. Svatko sebi slaze kako mu se svidja, to je jedino bitno.
Tehnicos su 8.5kg, Ti je 14kg . Auto se neusporedivo bolje vozi, bolje upija rupe, manje lupaju kola,lakše zavrti....
Ni vlastiti meh mi nije vjerovao dok se nije osobno uvjerio pošto i sam vozi 159Ti