0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jesi to slika sa fotoaparatom? slike su strava
elegancija i agresija stopljena u savršenstvo. meni osobno, i nakon skoro 10g, i dalje daleko najljepša limuzina, ko svojevremeno 156
Slazem se potpuno! I za macka, i za post koji sam pisao sinoc! Jos sam uvijek pod dojmom! Ne mogu da vjerujem kako je lijepa! Jel to ustvari stock unutrasnjost ili? Kod nas Alfe nisu uopste na cijeni, svi vjeruju samo njemcima, ne znam zasto al je tako na zalost! Imaju dvije 159 u gradu kod mene, ali nisu ni priblizno lijepe kao tvoja! Jos samo jednu stvar cu da kazem(bez uvrede bilo kome i po cijeni da budem banovan) ALFA JE ILI CRNA ILI CRVENA, ostalo na zalost nije to to!
I svih 10 crne metalic... Motora od 1,9 do 3,2... Ali vrhunske su...A slike su za bez komentara. Inace lokacija mi je predobro poznata... Ha ha.
Da,steta da nema bar jedne crvene . Znaci radis tamo negdi ? . Meni je otkrice bia ovaj terminal .Dolazin ispred , vidin tabelu EU Carina ,rampa dignuta ,a okolo nigdi zive duse osin ovih par sto su ribe vatali ,pa san ipak uletia : )
roko, makar smo se nas dvoje očerupali, moram priznati da ti je auto savršen
Ne radim nego slikam aute tuda. Ima tu jos vrhunskih pozicija za sliku...
.. odlične slike
ah čari forumske komunikacije .Isto nam nije puno trebalo da nadjemo zajednicki jezik .
ma, sa zadranima se ja oduvijek volim
Ufff... koliko odličnih slika! ...moram si i ja uskoro uzeti neki fotić više klase...sad slikam običnim Olympusom - al kad vidim ovo...
Sta si to radio,prespricao? Ja bih matirao da je za mene.
Ako je istokareno, onda matirati mozes mehanicki(blagim pjeskarenjem). Izgledat ce vrhunski.
Nikon D90
koji objektiv koristiš?
Roko,koliko je koštalo tokarenje,ako smijem znat? zainteresiralo me...