A ovisi kome, zajebano je to, netko gleda jedno netko drugo meni je bilo bitno i generalno stanje i paket opreme
Sad bi postupio isto, sto je meni najgore je sto odes gore pogledas 4-5 auta i sve corak i vratis se doma a pukao si 600e ja sam npr tek iz treceg pokusaja kupio
One firme sto nude pregled su mlatimudani to sam cuo vec od par ljudi, radije bi nasao nekog poznatog da mi dobro poslika auto i obrati paznju na neke detalje koje mu kazem meni je za moj bilo sranje sto je bio u pm na sjeveru pa nisam imao nikoga poznatog dok npr munchen stutgart frankfurt se uvijek netko nade
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Nije lako kupiti. Zadnji put kad sam kupovao auto u NL kupio sam 12. koji smo pogledali. Imam šurjaka tamo, on vozio, prešli smo preko 400 km u gledanju.
Na slikama svi izgledaju kao iz dućana, a u stvarnosti: pola ih dobro hrđavo odozdo, jedan ima izgrebanu armaturu od psećih noktiju, drugi smrdi od dima cigara, ne možeš ući od smrada, treći ovo, četvrti ono.....nađeš savršenoga, cijena boli glava, skuplji 20% nego odgovarajući u HR, ... ina kraju našli urednoga za dobru cijenu. I da nismo toga našli vratio bi se doma kao pokisao pijetao. Uprincipu, ako te ne čeka auto, postoji realna mogućnost da ne kupiš ništa.
Ako se kupuje noviji auto od npr. 2-3 godine, lakše je kupiti jer je veća šansa da je O.K. Ja sam gledao od 7-8 godina.