spremem se i ja na isti zahvat sa 2 boxera sad trazim neko jeftilen ulje negdje za sicu, bilo u interšparu neko lotos 5l 100kn htio uzet 10l da ulijem to pa tec pa ispustim i opet ulijem i onda nakon 1000km ispustim i ulijem hpx i na njem vozim dalje.
Ma nema potrebe za tim, samo ćeš kasnije usrati hpx jer će ti ostati cca pol litre mineralnog u mašini (pitaj boga koje gradacije)

Garež u ulju se vidi na stangici od ulja kad izvuces (meni nakon 3000km pa sam odradio tu promjenu), a talog mi se vidio kad sam ga ispustio pa malo promućkao lijevo desno, pa ostane crnilo i talog sitni na stjenkama kantice. Nisam promijenio podlošku od čepa, pa mi curilo i morao nakon par dana opet ispustiti hpx i uliti nazad da metnem podlošku, ulje je isto crno ali kad promućkaš lijevo-desno vidiš na stjenkama kak ostane zelena boja

U biti hpx je zelen i vidi se kad je tanji sloj ili kad lijevaš polako, u debljem sloju se to ne vidi pa pa izgleda ko crnčuga, a na štangici mi je sada isto lijepa prozirna zelena boja

planiram i ja ulit na izmjeni ulja.. samo me strah da se nebi desilo nešto kao i viperu.... 

Šta je bilo viperu, nije mu valjda protukla...šta se desilo

:
Meni je bilo ulje 2cm ispod donjeg zareza (minimuma), ulio cijelu bočicu, radilo 20-25min. na leru sa dobro zagrijanim uljem i gotovo, nikakvih problema