Ja sam u svoju ulio STP injector cleaner, bilo je cca 15L benzina, nakon par km propisala mi je pumpa
. Sad, da li joj je bilo vrijeme da propisa ili ju je aditiv nagrizao, pa joj pomogao da propisa nemam pojma. Eto, moje iskustvo sa aditivima za ciscenje. Najbolji aditiv je nahrani svinje i ne diraj. Dok ide ide, kad ne ide onda sipaj, mijenjaj, sarafaj, cisti itd!
Hebemu selo, vidiš ti to

Sad, jel to slučajnost ili ne tko će ga znat ovako napamet bez neke analize, ali činjenica je da ste i ti i oni sa foruma.hr (tec) postupili po istom uzorku, ulili ste puno veću koncentraciju od preporučene (barem za stp)... ... Kaže i ri-unik da kao ne igra, barem za tec, možda jest tako, ali ja ne vjerujem u to, nisam dipl.ing.kemije, ali ako nisi siguran, čemu se zajebavat, staviš bočicu na cijeli tank i gas, jer u suprotnome sve šta se rastvori zahvaljujući prejakoj koncentraciji, prva na udaru je pumpa, a pumpa bogami nije baš jeftina...
Znam jednog lpg-lika, metnuo stp na cijeli tank 50-60lit. i preporodio mu se auto, a prije toga mu je cukao, teško palio i sl., a tec je navodno puno jači aditiv, ali KAŽE, nikad nisam stavljao na pola tanka ili 10lit., i kaže da nikad nije imao problema...
Onaj savjet diy sa foruma.hr je očito za malo jače zabananirane injectore, zato su i koncentracije po litri jače, a ja se s tim ne bih zahebavao, pogotovo šta nemam plin i nije mi takva zahebancija potrenba. Ak su nekome baš zaštopani, bacit bočicu na cijeli tank da odradi posao, i ako nema rezultata lijepo na kemijsko ili ultrazvučno