i da neki agresivnijij aditivi nagrizaju brtve motora i da na kraju imaš sranja na motoru gora nego sve te prljavšitne :rolll:
U biti, u pravu su i jedni i drugi, al je poanta da mašina radi cijelo vrijeme na leru, ulje je zagrijano i na najmanjem pritisku. 10-15min. i ispustiš.
Mene malo hebe taj Injector Cleaner, s obzirom da sipam samo 95oktana koji najviše i zasere injektore i čitav sustav pa da ne bi poslije imao kakvih problema, a sredstvo je dosta jako, pa sam mislio staviti preporučenu "preventivnu" dozu u jednom komadu čisto da malo procirkulira kroz sustav... Ne bi išao na ovu gore metodu copy/paste, rizik je zahebavati se s većim koncentracijama od "preventivne", da ne bi bilo poslije

A ne da mi se davati 400kn za temeljno čišćenje injektora kad sve radi ok.

Konkretno, motor u mojoj alfi je star 20 godina sa 300 tkm, pa nebi s ovim eksperimentirao osim ako je 100% sigurno.
Pa ne znam zašto biš uopće eksperimentirao ako si natukao 300k km... i tako ti je vrijeme za neku barem polugeneralnu, odnosno otvaranje mašine kako god okreneš, tako da mi nije jasno šta želiš time postići.
Ako ti je do sad radilo sve ok vozi onda i dalje tako, šta ćeš sad igrati lutriju.
Meni je frend pred brdo godina na reno19 sa 300k sipao hipenol, ak razumiješ šta hoću reći.