Naravno ja i moj autić samo problemi u početku... 
moja alfeta počela gubit tekućinu za hlađenje, onako laički ja to sve pregledao po spojevima i motor potpuno suh, nigdje nema tragova vlage, u garaži nema ispod nikakve lokve da curi a on meni u 2tjedna popio 3dcl tekućine za hlađenje...
e sad kak mi i svi kaži da je najvjerojatnije probio dihtung na glavi i da ona ode u motor, zna li netko koliko bi koštao popravak za 156 1,9JTD....
te naravno da ima još nešto na što trebam pripazit kod majstora, da mi to sve napravi kak treba???
ma oni ti pojma nemaju...lisn to me veri karfiol....stari moj...ti imaš duhove u garaži...100%...tako ti je meni bilo...samo sam ja imao male zelene...pazi što je meni bilo....
legnem ti ja navečer u krevet...zaspim...kad...evo ti malog zelenog...pita on mene...
stankoooo....o stankooooooo....
ja rekoh:...šta je...što oš'
pita on:...stankoooo...jesi piškio....
ja rekoh: nisam...
kaže on: a što čekaš stankoooooo
i probudim ti se ja ujutro upišan. trajalo je to nekih 3 mjeseca...meni ti to dopizdilo i odem ti ja kod doktora...ispričam ja njemu sve...da one meni neke tablete...kao foll pomažu 100%...i opet ja navečer legnem...progutam tabletu...i opet iduća tri mjeseca mali zeleni meni stalno dolazi po noći i zahebava me i ja upišan..pričam ja tako s frendom...
kaže on: ima ti dole na autobusnoj na Žabici jedna baba-sera...ali nije samo baba-sera već je i baba-gata, a i baba-mara...može ti to skinuti...to ti je urok da ge...bešje!
odem ja kod te bebe-sere-gate-mare i ja ti njoj ispričam što mi se događa....
kaže ona:...sinko moj...daj babi kunu...i kad legneš navečer i zaspeš...kad ti mali dođe na san...i pita.....jesi piškio...ti kaži jesam!
odem ja doma...jedva čekam večer...zalegnem ti ja i počnem razgledavat kapke iznutra...da brže zaspim...kad...evo ti malenog
stankooooo...stankooooooo
što je?...rekoh
jesi piškiooooo...stankooooooo...pita on
ja sav sretan: jesam...jeb..' te pišanje!
a pita on:...stankooooooo...stankoooooooo....a jesi kakio?
strai moj...moj savjet ti je da odeš prespavat u garažu pa vidjet što je na stvari....