19-04-2026, 22:39:19

Autor Tema: AUTOCOMMERCE - Iskustva sa koncesionarom  (Posjeta: 59428 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tomo AR 159

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 turbo benzina
    • Zagreb - Sesvete
Odg: AUTOCOMMERCE - Iskustva sa koncesionarom
« Odgovori #330 u: 07-03-2021, 19:22:17 »
Ajde mašala, samo da dojde ... Nadam se što prije (vjerujem da nisam jedini) da sjedneš u beemveja, odlogiraš se sa ovog foruma i ulogiraš se na beemve.haer
Živjo ti meni !

:care

Naporan je više s tim BMW-om i Bogu i vragu.  :lol
Il cuore ha sempre ragione

Offline James

• Starosjedioc
    • OS
« Odgovori #331 u: 07-03-2021, 19:42:30 »
:care

Naporan je više s tim BMW-om i Bogu i vragu.  :lol
Prije nego li provociraš, pročitaj prethodne postove. Ili nisi u stanju shvatiti što u njima piše?

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #332 u: 08-03-2021, 08:56:02 »
U pravilu si jako razocaran Autocommerceom i to s punim pravom.
Jer odnos prema kupcu nije na razini, tocka!
Oni su ti koji su izgubili jer nisi uzeo auto kod njih, ali trubiti sada tu ti nece nista pomoci osim eto ljubitelje Alfe zivcirati.
Otisao si u drugi salon i uzeo drugi auto, ako te veseli super, ali ne bas previse ljudi to zanima.
Ja da sam odlucio uzeti Giuliu kupio bi je gdje god, a ne bi iz inata uzeo u trgovini koja se tako ponijela prema meni i gotovo.
Napisao bi svoje misljenje jednom da sam nezadovoljan koncesionarom i bok!
Sve ovo dalje da naslutiti da ti je zao sto si uzeo BMW zbog salona koji je bio potpuno neprofesionalan i nesposoban prodati ti Giuliu i da si njima u inat uzeo benve!
U tom slucaju nisi zahebao koncesionara nego sebe, jer si ti taj koji ce koristiti auto!
Osobno bi radije pretrpio neke tegobe sa tim polukoncesionarom ali da zauzvrat imam auto koji zelim i da bi si ga kupio, nazalost izgleda moram imati posla sa njima.
Ako mi je tak svejedno koji cu auto uzeti, e onda su jedini gubitnik oni koji su mi mogli uzeti 50 000€, al su bili nesposobni i njihov gubitak bi mi bio dovoljna satisfakcija!

Npr. zelim kupiti LG Oled tv i dodem u Sanctu Domenicu i ne hebu me 5% odlucim ne dati im lovu i odem u Elipso i tamo iz inata kupim Samsung Qled i svima serem po Sancta Domenici kak su qrcu i da sam im sada iz inata uzeo Samsung Qled u Elipsu!
A ustvari sam htio Oled i sada imam tv koji ustvari nisam htio, ali sam zahebao Sancta Domenicu iako sam u Elipsu mogao uzeti Oled.
Ak me kuzis sto hocu reci.

Ako si bas htio Giuliu i Autocommerce je bio kakav je bio, mogao si proci u Emil Frey ili PSC primorje ili di god.
Reci, ja bi kupio auto u autocommerceu su nesposobni prodati mi auto, jeste li Vi sto sposobniji?
Ne samo gledam, nego bas zelim kupiti Giuliu!
Ako je cjenik moguc u Njemackoj, onda bi se bilo tko u Emil Freyu ili kojem god salonu potrudio doci do cjenika.

S druge strane ako si poslao mail i ocekivao da ce netko biti profesionalan, a to nije bio, pa si ti i dalje samo cekao i cekao da se netko javi, a taj netko je npr. ne znam otisao na bolovanje ono Covid qrac palac i nije prenio upit kolegama ili je jednostavno zaboravio na tebe onda jbg, nije ni da si bas htio jako taj auto
Iako si realno  ocekivao da ce se prema tebi ponijeti onako kako bi trebalo kad trosis 50 000€, vidio si da to nije slucaj te si morao ti vise truda uloziti ako si bas htio Giuliu, ako nisi napravio si sto si napravio i "cemu sada suze"
Na kraju krajeva bitno je koji auto si ti vise zelio i da si si taj kupio!
Ako ti je bilo bas svejedno onda ti mora ostati satisfakcija da su ti nesposobni ostali bez love.
Na tvoju zalost ja iz procitanog u postovima dobivam dojam kao da si ti njima iz inata uzeo BMW i nek se hebu, a ustvari bi htio Giuliu.
Frende u tom slucaju si zahebao samo i iskljucivo sebe i ako je to istina, zao mi je, nime to malo novaca za tjerati inat i na kraju sebe ne uciniti sretnim.
Sretno sa BMW-om, ja osobno ne bi dao 10kn za njega i otisao bi po Giuliu makar i u Sloveniju jer me ona cini sretnom, no to sam ja, vjerujem da je tebi i BMW super ali cemu onda ovo sve ako ti nije zao?

Nije da ce netko odustati od kupnje Giulie zbog nesposobnog autocommercea ako ju bas zeli.
Neodlucni nikada ni nisu bili neki Alfa kupci, a obzirom da ih je Emil Frey preuzeo sve moze ici samo na bolje, losije od Autocommercea ne moze.

Sorry na dugom postu, ali eto morao sam izniketi svoje misljenje
........

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: mare-ri, kizo

Morski Vuk

• Gost
« Odgovori #333 u: 08-03-2021, 09:12:02 »
Ako čovjek planira za auto iskeširati vrijednost garsonijere i nitko ga ne doživljava, što očekivati u slučaju potrebe rješavanja kakvog kvara ili nabavke nekog banalnog dijela tipa poklopac perača fara?

Čini mi se da je u tome stvar.

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: James

Offline HrvojeP

• Na probi
  • *
    • Varaždin
« Odgovori #334 u: 08-03-2021, 09:24:59 »
Ako čovjek planira za auto iskeširati vrijednost garsonijere i nitko ga ne doživljava, što očekivati u slučaju potrebe rješavanja kakvog kvara ili nabavke nekog banalnog dijela tipa poklopac perača fara?

Čini mi se da je u tome stvar.

Upravo to. Ista stvar kao s kolegom bila samnom. Meni auto treba svaki dan. Uopće ne kužim ove priče - da si dovoljno htio taj auto, kupio bih ga. Kaj ću, tjedan dana jebat se po Njmeačkoj, gnjaviti s uvozom, homologacijama, leasingom i ne znam čime sve ne jer u HR nitko nije sposoban pola godine srediti cjenik ili godinu dana pribaviti neki banalan dio? (Vidi moju temu o Giuliji).

Pa ne, ako uzmem auto za 50k EUR, onda hoću da ga mogu iskonfigurirati kako hoću, da mi pribave ponude za leasing, da dobijem servis i dijelove u razumnom roku. Ne moraju me nazvati 10 dana unaprijed da dogovorim servis (jer vide kilometražu i znaju bukiranost pa to rade), niti mi moraju izaći u susret i dogovoriti servis subotom ujutro (jer mi tako paše pa to naprave).

Ali bre, da ću kupiti nov auto koji ću potom servisirati u Grazu, a dijelove loviti po eBay-u, bome neću, koliko god da mi je lijep i drag.  :metak

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Evoluzione, James

Offline Antonio

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 159 2.4 JTDm TI
    • Crikvenica
« Odgovori #335 u: 08-03-2021, 09:48:54 »
Vecina foruma vozi polovnjake do max 10k€, a tu prosipaju pamet covjeku koji kesira 40k€. Lako tudjim ku*** mlatit, kada zaradis takav novac onda zelis da za njega i dobijes ono sto zelis, neces valjda pristajat na neke kompromise zbog par jebivjetara iz AC.

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Vasko, Evoluzione, James

Offline James

• Starosjedioc
    • OS
« Odgovori #336 u: 08-03-2021, 10:59:11 »
U pravilu si jako razocaran Autocommerceom i to s punim pravom.
Jer odnos prema kupcu nije na razini, tocka!
Oni su ti koji su izgubili jer nisi uzeo auto kod njih, ali trubiti sada tu ti nece nista pomoci osim eto ljubitelje Alfe zivcirati.
Otisao si u drugi salon i uzeo drugi auto, ako te veseli super, ali ne bas previse ljudi to zanima.
Ja da sam odlucio uzeti Giuliu kupio bi je gdje god, a ne bi iz inata uzeo u trgovini koja se tako ponijela prema meni i gotovo.
Napisao bi svoje misljenje jednom da sam nezadovoljan koncesionarom i bok!
Sve ovo dalje da naslutiti da ti je zao sto si uzeo BMW zbog salona koji je bio potpuno neprofesionalan i nesposoban prodati ti Giuliu i da si njima u inat uzeo benve!
U tom slucaju nisi zahebao koncesionara nego sebe, jer si ti taj koji ce koristiti auto!
Osobno bi radije pretrpio neke tegobe sa tim polukoncesionarom ali da zauzvrat imam auto koji zelim i da bi si ga kupio, nazalost izgleda moram imati posla sa njima.
Ako mi je tak svejedno koji cu auto uzeti, e onda su jedini gubitnik oni koji su mi mogli uzeti 50 000€, al su bili nesposobni i njihov gubitak bi mi bio dovoljna satisfakcija!

Npr. zelim kupiti LG Oled tv i dodem u Sanctu Domenicu i ne hebu me 5% odlucim ne dati im lovu i odem u Elipso i tamo iz inata kupim Samsung Qled i svima serem po Sancta Domenici kak su qrcu i da sam im sada iz inata uzeo Samsung Qled u Elipsu!
A ustvari sam htio Oled i sada imam tv koji ustvari nisam htio, ali sam zahebao Sancta Domenicu iako sam u Elipsu mogao uzeti Oled.
Ak me kuzis sto hocu reci.

Ako si bas htio Giuliu i Autocommerce je bio kakav je bio, mogao si proci u Emil Frey ili PSC primorje ili di god.
Reci, ja bi kupio auto u autocommerceu su nesposobni prodati mi auto, jeste li Vi sto sposobniji?
Ne samo gledam, nego bas zelim kupiti Giuliu!
Ako je cjenik moguc u Njemackoj, onda bi se bilo tko u Emil Freyu ili kojem god salonu potrudio doci do cjenika.

S druge strane ako si poslao mail i ocekivao da ce netko biti profesionalan, a to nije bio, pa si ti i dalje samo cekao i cekao da se netko javi, a taj netko je npr. ne znam otisao na bolovanje ono Covid qrac palac i nije prenio upit kolegama ili je jednostavno zaboravio na tebe onda jbg, nije ni da si bas htio jako taj auto
Iako si realno  ocekivao da ce se prema tebi ponijeti onako kako bi trebalo kad trosis 50 000€, vidio si da to nije slucaj te si morao ti vise truda uloziti ako si bas htio Giuliu, ako nisi napravio si sto si napravio i "cemu sada suze"
Na kraju krajeva bitno je koji auto si ti vise zelio i da si si taj kupio!
Ako ti je bilo bas svejedno onda ti mora ostati satisfakcija da su ti nesposobni ostali bez love.
Na tvoju zalost ja iz procitanog u postovima dobivam dojam kao da si ti njima iz inata uzeo BMW i nek se hebu, a ustvari bi htio Giuliu.
Frende u tom slucaju si zahebao samo i iskljucivo sebe i ako je to istina, zao mi je, nime to malo novaca za tjerati inat i na kraju sebe ne uciniti sretnim.
Sretno sa BMW-om, ja osobno ne bi dao 10kn za njega i otisao bi po Giuliu makar i u Sloveniju jer me ona cini sretnom, no to sam ja, vjerujem da je tebi i BMW super ali cemu onda ovo sve ako ti nije zao?

Nije da ce netko odustati od kupnje Giulie zbog nesposobnog autocommercea ako ju bas zeli.
Neodlucni nikada ni nisu bili neki Alfa kupci, a obzirom da ih je Emil Frey preuzeo sve moze ici samo na bolje, losije od Autocommercea ne moze.
š
Sorry na dugom postu, ali eto morao sam izniketi svoje misljenje

Cijenim argumetirano mišnjelje, slagao se s njim ili ne.
Ali da probam i stvarno zadnji puta napisati kako stvari stoje.
1. uopće mi nije žao što sam uzeo to što sam uzeo - jesam ljubitelj branda Alfa Romeo, ali sam prvenstveno ljubitelj dobrog automobila, a čak vjerujem da je u određenim segmentima auto koji sam uzeo i bolji od Giulie, što ne znači da Giulia nije bolja u nekim drugim segmentima.
2. tupim o tome jer mi je pun k... takvog odnosa i balkanskog poslovanja i hoću da se to čuje - ali tu si u pravu, na ovom forumu to neće imati odjeka jer su ljudi prilični subjektivni i većina će kupiti polovnu Giuliu u nekom trenutku i ne mogu ili ne žele se staviti u položaj kupnje novog automobila i da se tada nema puno prostora za improvizaciju - ako plaćam punu cijenu automobila onda hoću i birati, a ne kao kod rabljenog pa što naleti.
3. što se izbora kupovine Giulie u HR tiče - ako hoćeš novu kao što sam ja htio, sve ide preko Autocommerca (zvao sam prvotno njih direktno jednom tjedno u mjesec dana - dakle četiri puta i bio sam vrlo jasan da sam ozbiljan kupac), bio sam u AC Duo u Osijeku (najbliži salon) i dok ne dobiju cijene od generalnog zastupnika - nema narudžbe i slaganja - čovjek mi priča da od listopada nemaju cjenik za narudžbu Renegade-a i da pizde jer su imali kupca i jedva su ga uspjeli dobiti da kupi skuplji salonski primjerak koji su mu maksimalno spustili sam da čovjek kupi kad već nije mogao složiti novog po svo izboru. Ja sam kod Giulie odlučio uzeti redizajn, dakle minimalno MY2020 benzinca. Kod nas godišnjaka možeš zaboraviti, a niti vani ih nema baš na izbor - a sada u doba covida i svakodnevnih restrikcija putovanja, isključio sam mogućnost lutanja inozemstvom već sam htio auto naručitu u HR, nemam niti pretjeranog vremena radi posla.

Rezime, možda mi je malo žao što nisam uzeo Giuliu, da sam jednim dijelom uzeo drugi auto iz inata, jesam jer takav prodavatelj moje novce neće vidjeti plus što kažu neki kolege, ako ja takav odnos prilikom prodaje, što možeš očekivati kod kasnije podrške.

I možda je u ZG to vrijednost garsonijere, u OS za te novce možeš kupiti dvosobni stan što čini situciju još gadljivijom.
Nadam se da sam sad svoje rekao i ponoviti ću još jednom - pun mi je k...takvog odnosa i balkanskog ponašanja i želio bih da se u budućnosti to promijeni na bolje. A to se neće dogoditi okretanjem glave od problema. Što manje prodanih novih, bude ih manje i rabljenih dečki. A to većina ljudi radi kupovne moću u HR čeka.
« Zadnja izmjena: 08-03-2021, 12:38:18 od James »

Offline Manda

• Na probi
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #337 u: 08-03-2021, 11:54:07 »
Prije svega trebaju promjeniti šefa. Jer ne možeš biti toliko neuspješan i sjediti na vrhu piramide desetljećima.

Offline kizo

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #338 u: 08-03-2021, 13:39:22 »
Svi mi hoćemo za svoje novce najbolje što se može dobiti, auto od 50 000 eura da kupujem, ma morali bi me po jajima hladiti sa percem da ga kupim

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #339 u: 08-03-2021, 13:58:42 »
Svi mi hoćemo za svoje novce najbolje što se može dobiti, auto od 50 000 eura da kupujem, ma morali bi me po jajima hladiti sa percem da ga kupim
Ja bih opet kupio polovan

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline Evoluzione

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 75 2.0 TS , 147 1.9 8v
    • Zadar
« Odgovori #340 u: 08-03-2021, 15:52:10 »

Jer gledaš iz moje, tvoje ili pozicije 90% ljudi ove države kojima je to basnoslovna cifra.

Ljudi nazovu telefonski, traže da im se opiše auto i kažu daj broj računa da to uplatim, nisu neki novci ako mi se ne svidi lako ćemo  :ok:

Činjenica je da kod nas kad daš 50.000 eura, to je vrh mogućnosti, u ostatku dobrostojeće europe kad daš tu lovu, to je samo još jedan dan u životu  :roll:

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #341 u: 08-03-2021, 16:14:26 »
baš sam danas pitao u Zg za cijenu Giulije (konfiguracija koja trenutno nije izlistana online) i nisu mi mogli reći, jer cjenik nije još sluzbeno objavljen, ali da će bit uskoro  :dontno:

Offline James

• Starosjedioc
    • OS
« Odgovori #342 u: 08-03-2021, 17:45:37 »
baš sam danas pitao u Zg za cijenu Giulije (konfiguracija koja trenutno nije izlistana online) i nisu mi mogli reći, jer cjenik nije još sluzbeno objavljen, ali da će bit uskoro  :dontno:
Saša sad ih i ti našao zajebavat  :tooth

Offline Cobra

• Ovisnik o alfistima
  • Audi A3
    • Zagreb centar
« Odgovori #343 u: 08-03-2021, 18:35:42 »
Jer gledaš iz moje, tvoje ili pozicije 90% ljudi ove države kojima je to basnoslovna cifra.

Ljudi nazovu telefonski, traže da im se opiše auto i kažu daj broj računa da to uplatim, nisu neki novci ako mi se ne svidi lako ćemo  :ok:

Činjenica je da kod nas kad daš 50.000 eura, to je vrh mogućnosti, u ostatku dobrostojeće europe kad daš tu lovu, to je samo još jedan dan u životu  :roll:

Nebi se slozio...

Svatko tko radi za svoje novce, zna ih cijeniti...
Imam i familije i prijatelja po vani, rade dobre poslove za jako dobre place (koje vecina nas tu moze samo sanjati), pa im je i dalje 50k€ grda lova...

Ali bez obzira na to, ak ocu potrositi 50k€ na auto, pa brate mili strgaj se da mi to prodas, bas zato sto je konkurencija velika i ako nece AC, netko drugi bude......

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Evoluzione

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 75 2.0 TS , 147 1.9 8v
    • Zadar
« Odgovori #344 u: 08-03-2021, 18:44:02 »
Nebi se slozio...

Svatko tko radi za svoje novce, zna ih cijeniti...
Imam i familije i prijatelja po vani, rade dobre poslove za jako dobre place (koje vecina nas tu moze samo sanjati), pa im je i dalje 50k€ grda lova...

Ali bez obzira na to, ak ocu potrositi 50k€ na auto, pa brate mili strgaj se da mi to prodas, bas zato sto je konkurencija velika i ako nece AC, netko drugi bude......

Jel kupujes da se strgam ili ti to teoretski?  :lol

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #345 u: 08-03-2021, 18:51:16 »
Cijenim argumetirano mišnjelje, slagao se s njim ili ne.
Ali da probam i stvarno zadnji puta napisati kako stvari stoje.
1. uopće mi nije žao što sam uzeo to što sam uzeo - jesam ljubitelj branda Alfa Romeo, ali sam prvenstveno ljubitelj dobrog automobila, a čak vjerujem da je u određenim segmentima auto koji sam uzeo i bolji od Giulie, što ne znači da Giulia nije bolja u nekim drugim segmentima.
2. tupim o tome jer mi je pun k... takvog odnosa i balkanskog poslovanja i hoću da se to čuje - ali tu si u pravu, na ovom forumu to neće imati odjeka jer su ljudi prilični subjektivni i većina će kupiti polovnu Giuliu u nekom trenutku i ne mogu ili ne žele se staviti u položaj kupnje novog automobila i da se tada nema puno prostora za improvizaciju - ako plaćam punu cijenu automobila onda hoću i birati, a ne kao kod rabljenog pa što naleti.
3. što se izbora kupovine Giulie u HR tiče - ako hoćeš novu kao što sam ja htio, sve ide preko Autocommerca (zvao sam prvotno njih direktno jednom tjedno u mjesec dana - dakle četiri puta i bio sam vrlo jasan da sam ozbiljan kupac), bio sam u AC Duo u Osijeku (najbliži salon) i dok ne dobiju cijene od generalnog zastupnika - nema narudžbe i slaganja - čovjek mi priča da od listopada nemaju cjenik za narudžbu Renegade-a i da pizde jer su imali kupca i jedva su ga uspjeli dobiti da kupi skuplji salonski primjerak koji su mu maksimalno spustili sam da čovjek kupi kad već nije mogao složiti novog po svo izboru. Ja sam kod Giulie odlučio uzeti redizajn, dakle minimalno MY2020 benzinca. Kod nas godišnjaka možeš zaboraviti, a niti vani ih nema baš na izbor - a sada u doba covida i svakodnevnih restrikcija putovanja, isključio sam mogućnost lutanja inozemstvom već sam htio auto naručitu u HR, nemam niti pretjeranog vremena radi posla.

Rezime, možda mi je malo žao što nisam uzeo Giuliu, da sam jednim dijelom uzeo drugi auto iz inata, jesam jer takav prodavatelj moje novce neće vidjeti plus što kažu neki kolege, ako ja takav odnos prilikom prodaje, što možeš očekivati kod kasnije podrške.

I možda je u ZG to vrijednost garsonijere, u OS za te novce možeš kupiti dvosobni stan što čini situciju još gadljivijom.
Nadam se da sam sad svoje rekao i ponoviti ću još jednom - pun mi je k...takvog odnosa i balkanskog ponašanja i želio bih da se u budućnosti to promijeni na bolje. A to se neće dogoditi okretanjem glave od problema. Što manje prodanih novih, bude ih manje i rabljenih dečki. A to većina ljudi radi kupovne moću u HR čeka.
Opet ti je svaka na mjestu!
Ono sto mene zanima, sto nije sada Emil Frey postao uvoznik ili ne to jos uvijek AC?
Cisto sam se na to referirao kod izbjegavanja AC-a i trazenja druge opcije
........

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: James

Offline Ivo

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #346 u: 08-03-2021, 19:04:24 »
Sad je emil, ali su ljudi svi isti.

Offline Cobra

• Ovisnik o alfistima
  • Audi A3
    • Zagreb centar
« Odgovori #347 u: 08-03-2021, 19:19:48 »
Jel kupujes da se strgam ili ti to teoretski?  :lol
Ne moras se trgat, trenutno nemam za kiflu......

Offline Evoluzione

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 75 2.0 TS , 147 1.9 8v
    • Zadar
« Odgovori #348 u: 08-03-2021, 22:11:19 »
Ne moras se trgat, trenutno nemam za kiflu......

Tu smo,znam kako ti je  :D

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #349 u: 08-03-2021, 22:49:15 »
Saša sad ih i ti našao zajebavat  :tooth

ne zezam ja,  samo skupljam informacije i pripremam teren za sljedeću jurilicu  :crazy:

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #350 u: 08-03-2021, 23:56:20 »
ne zezam ja,  samo skupljam informacije i pripremam teren za sljedeću jurilicu  :crazy:

Fiat Panda SPORT??
MiTo

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #351 u: 09-03-2021, 08:12:30 »
Fiat Panda SPORT??

od kud ti Panda došla na pamet 😅
al u stvari i gledao sam malo 500icu,  fora mi je autic za vozat  se lokalno a bila bi super i za kćer posto polaže vozački uskoro...
al od Alfa nažalost ništa dobrog...nemaju cjenik,  Giulija već polako ostarila... a konkurencija šiba nove modele i za više manje istu cijenu...i šta sad,  koliko god volio Alfa razum ti jednostavno vuce na drugu stranu  :dontno:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #352 u: 09-03-2021, 13:53:30 »

od kud ti Panda došla na pamet
al u stvari i gledao sam malo 500icu,  fora mi je autic za vozat  se lokalno a bila bi super i za kćer posto polaže vozački uskoro...
al od Alfa nažalost ništa dobrog...nemaju cjenik,  Giulija već polako ostarila... a konkurencija šiba nove modele i za više manje istu cijenu...i šta sad,  koliko god volio Alfa razum ti jednostavno vuce na drugu stranu  :dontno:

Imao sam priliku voziti prošli tjedan M3 2017g i QV 2017g i nema to veze sa razumom, Giulia mi je jednostavno top, i nekako je kulturniji auto za svaki dan, mada je M3 jeftiniji kaže dealer koji ima 10ak Giulia i Stelvio QV tko god je probao voziti je kupio ja probao već 5x valjda i sam, sebe odgovaram od toga

Nije bolest sve što boli

Offline Brkati Pionir

• Sa stažom
  • Spider 916
    • Zagreb
« Odgovori #353 u: 09-03-2021, 15:06:41 »
Ajde da je redizajn Giulie vani...mozda bi se i cekao cjenik...

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #354 u: 09-03-2021, 15:22:38 »

Imao sam priliku voziti prošli tjedan M3 2017g i QV 2017g i nema to veze sa razumom, Giulia mi je jednostavno top, i nekako je kulturniji auto za svaki dan, mada je M3 jeftiniji kaže dealer koji ima 10ak Giulia i Stelvio QV tko god je probao voziti je kupio ja probao već 5x valjda i sam, sebe odgovaram od toga

ja nisam vozio QV,  ali me provozao jedan frend u njoj...
meni je taj auto prelijep,  udobniji od M3,  a i vjerujem da se i bolje vozi od M3, ali osobno nebi kupovao polovnu...
pogledaj kod nas na njuskalu...3 se vrte skoro 2 godine već i jos se nisu se prodale?  pitam se zašto?
a i vjerujem,  da kad bis je kupio i nabio malo km na nju,  za 2 godine neće vrijediti ni 40k eura...
ja sam jedno vrijeme prodavao svoj M i mislio uzet QV i vjeruj mi svi skojim sam pričao rekli mi da sam lud mjenjati M za QV,  živa istina...
a i mislim da je M i kvalitetniji...ta QV šta sam se vozio u njoj,  imala je manje km od mog M3,  a lak izvana i sicevi  iznutra puno lošiji od mog auta... e sad ne znam dali taj tip ne čuva toliko koliko ja i ne znam dal garazira auto ili ne,  ali moj M puno bolje izgleda...i u 5 godina i 53k km nije mu ni zaruljica jedna pregorila a kamoli šta drugo... a za polovnu QV nebi se baš kladio da bi me tako dobro služila....

a sad cijena nove QV... nema cjenika,  al zasigurno je skoro ista ko novi M3....sa razlikom sa je QV 16' model a M3 21' model.... i koji je sad pametnije kupovati?  meni tu uopće nema dvojbe... M bez razmišljanja...

al bila je jednom prilika u AC... crvena se prodavala... i otišla za deeebelo ispod 100k...ali nažalost takva prilika više neće bit čini mi se  :mah:
« Zadnja izmjena: 09-03-2021, 15:26:05 od sasa.baska »

Offline Ivo

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #355 u: 09-03-2021, 17:55:10 »
Meni su ljudi rekli  da idem na posao pjeske a ne autom... koji ljudi?!?
Kaj ljudi znaju ili mi imaju za reći?
A ne racunice koji vise vrijedi nakon par godina, kad je proiveden i sl. Me fakat ne zanimaju.
Uživaj u bmwu, imas super auto, kaj jest, jest.
Ali ga ima i taj tvoj frend...

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: don888

Offline Batina

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 2.4 20v
    • Zagorje, Luka
« Odgovori #356 u: 09-03-2021, 18:12:18 »
Qv my 20 ima upgradrdan motor i još par stvari pa se bas nemre rec da je ista ko i prva.
Ali da stoji sa after sale stoji, i ne izlasci novih modela neidu na ruku jer ostavlja dojam mrtve kompanije..
Svejedno bi je uzeo 😆
Can a car ever be art? Most experts say no, but they obviously haven't seen the Alfa Romeo.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #357 u: 11-03-2021, 03:38:12 »
ja nisam vozio QV,  ali me provozao jedan frend u njoj...
meni je taj auto prelijep,  udobniji od M3,  a i vjerujem da se i bolje vozi od M3, ali osobno nebi kupovao polovnu...
pogledaj kod nas na njuskalu...3 se vrte skoro 2 godine već i jos se nisu se prodale?  pitam se zašto?
a i vjerujem,  da kad bis je kupio i nabio malo km na nju,  za 2 godine neće vrijediti ni 40k eura...
ja sam jedno vrijeme prodavao svoj M i mislio uzet QV i vjeruj mi svi skojim sam pričao rekli mi da sam lud mjenjati M za QV,  živa istina...
a i mislim da je M i kvalitetniji...ta QV šta sam se vozio u njoj,  imala je manje km od mog M3,  a lak izvana i sicevi  iznutra puno lošiji od mog auta... e sad ne znam dali taj tip ne čuva toliko koliko ja i ne znam dal garazira auto ili ne,  ali moj M puno bolje izgleda...i u 5 godina i 53k km nije mu ni zaruljica jedna pregorila a kamoli šta drugo... a za polovnu QV nebi se baš kladio da bi me tako dobro služila....

a sad cijena nove QV... nema cjenika,  al zasigurno je skoro ista ko novi M3....sa razlikom sa je QV 16' model a M3 21' model.... i koji je sad pametnije kupovati?  meni tu uopće nema dvojbe... M bez razmišljanja...

al bila je jednom prilika u AC... crvena se prodavala... i otišla za deeebelo ispod 100k...ali nažalost takva prilika više neće bit čini mi se  :mah:
Pa u HR je tako, ja ih pratim vani i sve koje su bile dobri dealovi su otišle

Koliko bude vrijedila nemam pojma. Iskreno ni ne razmišljam na taj način, jer na 159 sa popio skoro 10t u 4g na giu 5t u 2g tako da svaki auto gubi to je tako, ja ako odriješim da budem dao toliko za auto ne razmišljam o tome šta bude za 2 3 ili 5g, druga je stvar kad uzmem auto za prodati.

što se tiče kvarova nema svete krave od auta, sve je stvar kako naletiš.

Kvaliteta, pa ne znam nisam primjetio neku razliku jedino mi se Giulia ljepše vozi i čuje, mislim da je to do vlasnika stvar kako se održava i koristi

Nije bolest sve što boli

Offline Brkati Pionir

• Sa stažom
  • Spider 916
    • Zagreb
« Odgovori #358 u: 11-03-2021, 09:11:47 »
Jel moze ijedna rasprava zavrsit da se neki superiorni Bmw ne spomene?

Bmw je danas sto je nekad VW bio - narodni auto. Ne kuzim tu fascinaciju nakon Alfe.

Offline James

• Starosjedioc
    • OS
« Odgovori #359 u: 11-03-2021, 10:07:37 »
Jel moze ijedna rasprava zavrsit da se neki superiorni Bmw ne spomene?

Bmw je danas sto je nekad VW bio - narodni auto. Ne kuzim tu fascinaciju nakon Alfe.
Šta je onda VW sad?  :tooth