U pravilu si jako razocaran Autocommerceom i to s punim pravom.
Jer odnos prema kupcu nije na razini, tocka!
Oni su ti koji su izgubili jer nisi uzeo auto kod njih, ali trubiti sada tu ti nece nista pomoci osim eto ljubitelje Alfe zivcirati.
Otisao si u drugi salon i uzeo drugi auto, ako te veseli super, ali ne bas previse ljudi to zanima.
Ja da sam odlucio uzeti Giuliu kupio bi je gdje god, a ne bi iz inata uzeo u trgovini koja se tako ponijela prema meni i gotovo.
Napisao bi svoje misljenje jednom da sam nezadovoljan koncesionarom i bok!
Sve ovo dalje da naslutiti da ti je zao sto si uzeo BMW zbog salona koji je bio potpuno neprofesionalan i nesposoban prodati ti Giuliu i da si njima u inat uzeo benve!
U tom slucaju nisi zahebao koncesionara nego sebe, jer si ti taj koji ce koristiti auto!
Osobno bi radije pretrpio neke tegobe sa tim polukoncesionarom ali da zauzvrat imam auto koji zelim i da bi si ga kupio, nazalost izgleda moram imati posla sa njima.
Ako mi je tak svejedno koji cu auto uzeti, e onda su jedini gubitnik oni koji su mi mogli uzeti 50 000€, al su bili nesposobni i njihov gubitak bi mi bio dovoljna satisfakcija!
Npr. zelim kupiti LG Oled tv i dodem u Sanctu Domenicu i ne hebu me 5% odlucim ne dati im lovu i odem u Elipso i tamo iz inata kupim Samsung Qled i svima serem po Sancta Domenici kak su qrcu i da sam im sada iz inata uzeo Samsung Qled u Elipsu!
A ustvari sam htio Oled i sada imam tv koji ustvari nisam htio, ali sam zahebao Sancta Domenicu iako sam u Elipsu mogao uzeti Oled.
Ak me kuzis sto hocu reci.
Ako si bas htio Giuliu i Autocommerce je bio kakav je bio, mogao si proci u Emil Frey ili PSC primorje ili di god.
Reci, ja bi kupio auto u autocommerceu su nesposobni prodati mi auto, jeste li Vi sto sposobniji?
Ne samo gledam, nego bas zelim kupiti Giuliu!
Ako je cjenik moguc u Njemackoj, onda bi se bilo tko u Emil Freyu ili kojem god salonu potrudio doci do cjenika.
S druge strane ako si poslao mail i ocekivao da ce netko biti profesionalan, a to nije bio, pa si ti i dalje samo cekao i cekao da se netko javi, a taj netko je npr. ne znam otisao na bolovanje ono Covid qrac palac i nije prenio upit kolegama ili je jednostavno zaboravio na tebe onda jbg, nije ni da si bas htio jako taj auto
Iako si realno ocekivao da ce se prema tebi ponijeti onako kako bi trebalo kad trosis 50 000€, vidio si da to nije slucaj te si morao ti vise truda uloziti ako si bas htio Giuliu, ako nisi napravio si sto si napravio i "cemu sada suze"
Na kraju krajeva bitno je koji auto si ti vise zelio i da si si taj kupio!
Ako ti je bilo bas svejedno onda ti mora ostati satisfakcija da su ti nesposobni ostali bez love.
Na tvoju zalost ja iz procitanog u postovima dobivam dojam kao da si ti njima iz inata uzeo BMW i nek se hebu, a ustvari bi htio Giuliu.
Frende u tom slucaju si zahebao samo i iskljucivo sebe i ako je to istina, zao mi je, nime to malo novaca za tjerati inat i na kraju sebe ne uciniti sretnim.
Sretno sa BMW-om, ja osobno ne bi dao 10kn za njega i otisao bi po Giuliu makar i u Sloveniju jer me ona cini sretnom, no to sam ja, vjerujem da je tebi i BMW super ali cemu onda ovo sve ako ti nije zao?
Nije da ce netko odustati od kupnje Giulie zbog nesposobnog autocommercea ako ju bas zeli.
Neodlucni nikada ni nisu bili neki Alfa kupci, a obzirom da ih je Emil Frey preuzeo sve moze ici samo na bolje, losije od Autocommercea ne moze.
Sorry na dugom postu, ali eto morao sam izniketi svoje misljenje