0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da! Zato od nedavno pa sve do penzije tu uloga smo preuzeli ja i supruga ... probo sam sve... od stimulacije do destimulacIje, prijateljski, zločesto, i tako sve živo... nikako ne valja... nevjerojatno... do kada je mene to mjesto vise nikada niko neće preuzet
Danas doživio vrlo ugodno iskustvo. U AC u Kovinskoj radi nova djelatnica koja je ranije radila kod Gašparića (pitao sam je).Vrlo ljubazna i profesionalna. Svaka čast.
AC me iznenadio sa lijepim bozicnim poklonom
AR jaknu
Nema zjbncije, počeli su ozbiljno shvaćati posao
I TV je bio Daewoo?
I meni se cini da se popravljaju, zvao samnih u vezi nekih dijelova i predracuna, sve je bilo OK uredno su i jako brzo sve obavili tako da cista petica samo da tako i nastave
Lausovo kinesko staklo meni duplira farove u daljini... nije opasno ali vrlo iritantno. Plus se senzor od kiše krenuo odljepljivati nakon godine dana. Ali ostatak je dobro napravljen... nema ljepila okolo, tragova montaže, staklo drži i dihta kako spada.
Uzmi Pilkington i nema dupliranja a nit nikakvog sranja...Ja cu najvjerojatnije u Laus na ponavljanje radnje... valjda mogu skinuti šajbu bez ostećenja i ponovno kvalitetno nalijepiti E i da.... 4100 kn je računa, a u LAusu bi bilo 1200 ćini mi se
Ako mogu ja, mogu i oni!