0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovo je meni kao lud zbunjen normalan,, a u biti kuzim da mora biti razlika vjerojatno zbog toga ima raznih tvorničkih
Kolega mozes malo pojasnit ovaj dio oko "unutrasnjosti" turbine izmedju 103/110kw i 129kw.Po onom sta sam procito ispada da je turbo istoTapatalk
Nije ni problizno isto...imao sam ih sve tri u rukama... Serija turba je 22, obje imaju ulaz u turbo 56mm...odatle ti brojevi... Ali i usisno i ispušno kućište kod 129kw je kapacitetnije od 103/110kw... Isto je i npr sa garrettom gt1749.. Imaju ga svi 1.9 od 81kw do ducati corsea koji je 125kw... Ali su velike razlike i kapacitetu kućišta...
Na to sam i mislio samo pasu jos sa 85 kw jer su iste kao i kod ovih isti brojevi,od 88kw 8v je multijet cak su iste kao ove provjereno imao ih na 147 85kwPoslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Bočni tapicirunzi jel paše sa alfe gt na 147 3v???
a samo središnji dio (koža) tapicirunga
PozdravPase li volan iz gt u 156 redizajn?Pase li airbag iz 156 u volan od gt?
Posto volan? I usput pitanje, da li su isti intercooleri na 1.9 16v i 2.4 20v, tj da li je ovaj s 2.4 plug'n'play na 1.9 bez ikakvih nepozeljnih pojava?
da isto sve
Pitanje jedno. Senzor protoka zraka sa 2.0 ts na 1.7 ts ili 1.8ts dali paše. Ja sam prilično siguran da ne paše ali tvrde mi neki suprotno pa da riješim nedoumicu. To je na 155-ici.
Kompresor klime 166 sa 2.5 na 2.4jtd?
ima primjera da ne paše sa 2.4 na 2.4 a kamoli da se zna dal paše sa 2.5 ... npr moja 2.4 2000 god i frendova 2.4 1998. god obje 100kw imaju različite kompresore..a ne pašu međusobno zbog različitog nosača kompresora... e sad nosač ti mora bit sa kompatibilne 2.4 jer na taj nosač ide i jedna rolica
pozz vozim alfu 156 2.4 jtd, križevi do getribe su mi malo lošiji, imaju lufta, pa sam čuo za neku kemiju da se mogu stavit homokinetički sa 1.9jtd. kako to funkcionira? pašu samo homokinetički na moje poluosovine? ili cijele poluosovine treba zamijenit? i Najvaznije, dali homokinetički pašu na moju getribu? pod time da li pašu zanima me jel isti raspon onih 6 vijaka.. zna netko nešto o tome? bio bih jako zahvalan na pomoći.
Tebi paše sa 166 na sraf bi rekao.