Uzi, bitno je! Ne filozofiraj! Kad ti netko uvali auto sa skinutih 100/200 tkm to je cisto kazneno djelo!
Koje se nazalost ne procesuira... Uopce... Nikad.. Kod nas...
ipak smo mi balkanci, ne lupa uzzy bezveze
čist primjer, imam jednog prijatelja, novog forda focusa je kupia prije nekih godinu dana...auto ima oko 25tkm mislim koje je napravia uglavnom po gradu, auto je svako malo na hladno u crvenom, okret ključa i gas, par korniži je već posjetia, izvani izgleda izlupan kao auto od 20 god...najbolje od svega, otkad je kupljen NIJE BIA NA SERVISU. ulje još nije mjenjano!!! kasko će vjerovatno pokrit ovo sve izlupano izvani, jednog dana novi vlasnik će bit zadovoljan i lupat se nogom u guzicu kako je kupia auto staro 2-3 godine i onda se čudit generalci na 100-injak tkm... :hehe:
znam još jednog sa novim meganom koji je bia udren jedno 7-8 puta...jedanput skoro pa kabrio posta...netriba ni govorit o stilu vožnje...nrvjerujem da ima preko 70-80tkm, vjerovatno će se kupac čudit kako mu je očuvan lak i prodat će mu se priča kako je garažiran pa eto sjaji se :hehe:
ima stvarno svega...prijatelj ima tempru 1.9D, tj. očeva mu je...1997 godina mislim, 1. vlasnik, 440tkm, motor nikad ni taknut a kamoli otvaran, auto radi kao novo i izgleda kao novo i iznutra i izvana...samo nafte u rezervar i gas