Evo napokon, nakon prikupih 35 postova, da se premijerno javim na ovoj temi. I pohvalim.
Zadarska TI je udomljena i dovežena u Slavoniju prije 3 sata.
Nakon 3 dana jahanja do ZD i nazad, kroz doslovce 4 godišnja doba i 1200 odvoženih km (600 km u

)
Zahvaljujem se prvenstveno prodavaču koji je cijeli dan ostavio za provjere, preglede i manje intervencije.
Nadalje ovlaštenom Auto Brkić iz Zadra (vrlo profesionalni).
Zatim svim dobronamjernim savjetima forumaša koji su me savjetovali, a takvi su ovdje u većini

.
Nažalost, nisu svi takvi. Zašto je taj čovjek (nije krk4n, on je žrtva neprovjerene informacije) pronio loš glas o ZD TI, zna on, zna bivši vlasnik a sad znam i ja.
Sigurno je da nije bila za nikog čuvana, kako inače objasniti 10000 pregleda na njuskalu prije nego je prodana.
Nažalost u Hr nema puno kupaca koji za auto mogu izvojiti 10000 Eura. Pa se tako dobre alfe teško prodaju. Ove po 5-6 tE od preprodavača još teže, iz znanih razloga.
Ja sam tražio neku, po cijeni primjerenoj mom budgetu, ali u okviru cijena koje se kreću za takvu alfu u NJemačkoj.
Premda se ta alfa prodavala 4 mj., bivšem vlasniku je vjerojatno napravljena šteta, ali ne i potencijalnom ozbiljnom kupcu, jer on dođe pregleda i provoza auto i kupi ga ako mu cijena odgovara, neovisno o rekla-kazala dojavama.
Nažalost (na srecu) ovu alfu nitko nije pogledao/probao (barem ja nisam vidio na temi), da bi rekao relevantan sud o njoj i otuda sva zbrka.