27-05-2026, 01:45:12

Autor Tema: Alfe u oglasima  (Posjeta: 3350882 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline krk4n

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 159 tka
    • Zagreb
Odg: Alfe u oglasima
« Odgovori #26100 u: 26-04-2016, 09:51:16 »
Kolega krk4an je pisao da radi na 3 klipa. Ako je to napisao bez da je vidio auto onda stvarno ova tema nema smisla :fp

Ili je to namjerno napisao da otjera kupce...

Jbg, ja sam prvi zagrizao za taj auto dok je bio daleko iznad 8000 eura. Zasto ga nisam kupio ni za 8500 kad je uscuvan, ispravan i samo treci vlasnik ostavljam za sebe... Novom vlasniku puno srece sa autom :mah:
« Zadnja izmjena: 26-04-2016, 09:52:18 od krk4n »

Offline krk4n

• Ovisnik o alfistima
  • 159 tka
    • Zagreb
« Odgovori #26101 u: 26-04-2016, 09:53:22 »
Dakle laž. Auto ne radi na 3 klipa, auto je ispravan, pregledan kod mehanicara i prodan na forum.
Toliko o korisnoj temi "alfe u oglasima"  :smijeh

Vidim i tebi se javio bivsi vlasnik na pp :tooth

Anton

• Gost
« Odgovori #26102 u: 26-04-2016, 09:56:36 »
Vidim i tebi se javio bivsi vlasnik na pp :tooth

Nije. Javio mi se sad novi vlasnik s autoputa koji auto vozi kuci.
Neznam bivseg vlasnika, ni pozadinu price. Samo ovaj dio da je auto jucer pregledan i kupljen i da je sasvim ok.

Offline krk4n

• Ovisnik o alfistima
  • 159 tka
    • Zagreb
« Odgovori #26103 u: 26-04-2016, 09:59:25 »
A mozda je i novi vlasnik, de ga vise znaj tko gnjavi.

Offline automoto

• Pripravnik
  • **
  • Beast V6
    • Zagreb
« Odgovori #26104 u: 26-04-2016, 10:46:47 »

Offline plavi156

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 TB
    • Zagreb
« Odgovori #26105 u: 26-04-2016, 11:58:46 »
Jbg, ja sam prvi zagrizao za taj auto dok je bio daleko iznad 8000 eura. Zasto ga nisam kupio ni za 8500 kad je uscuvan, ispravan i samo treci vlasnik ostavljam za sebe... Novom vlasniku puno srece sa autom :mah:

Radi se o tome da kad popljuješ neki auto onda bi bilo ok da to argumentiraš, a ne ostaviš za sebe. Ako si htio ostavit to za sebe nisi ga ni trebao komentirat, nhf. Uostalom 159 TI za 8000€ (vjerojatno je išla i za niže) ako je u komadu kupiš pa makar da radi i na dva cilindra. To je moje mišljenje. :mah:
EX: 156 1.8TS|156 1.9 JTD|164 TS|156 1.6TS|159 1.9 JTS|166 2.0TS LPG|156 2.0 JTS|147 1.6 TS

Offline krk4n

• Ovisnik o alfistima
  • 159 tka
    • Zagreb
« Odgovori #26106 u: 26-04-2016, 12:13:58 »
Ako ti je komentar unknown lika s foruma bitno prilikom odabira auta onda jbga...Jos recite da je zbog mog komentara auto prodan za te pare, a ne za vece.

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Offline plavi156

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 TB
    • Zagreb
« Odgovori #26107 u: 26-04-2016, 12:27:17 »
Ako ti je komentar unknown lika s foruma bitno prilikom odabira auta onda jbga...Jos recite da je zbog mog komentara auto prodan za te pare, a ne za vece.

Nije stvar to tome, tko je zagrizao sigurno ga je išao pogledat, netko tko je možda htio a nije mu bilo blizu je odustao zbog takvog 'samouvjerenog' komentara. Ali opet nije ni u tome stvar, već je stvar o načinu komentiranja tuđeg oglasa/auta bez potkrijepljivanja istog. Vjerujem da ni tebi nebi bilo svejedno da se radi o tvom autu tj. oglasu da ga netko popljuje bez pardona i argumenata. Istina, ovo je forum i svi smo mi manje više anonimusi ali to ne znači da se ne trebamo ponašati kao ljudi, pogotovo jer nas ovdje sve veže ista stvar, tj. ljubav prema  :ar: :ok:
EX: 156 1.8TS|156 1.9 JTD|164 TS|156 1.6TS|159 1.9 JTS|166 2.0TS LPG|156 2.0 JTS|147 1.6 TS

Anton

• Gost
« Odgovori #26108 u: 26-04-2016, 12:29:23 »
Ja sam komentirao cijelu situaciju jer sam info o sjebanom motoru uzeo zdravo za gotovo.
Onda me zove frend s autoputa i kaze da je s autom 3 sata bio kod mehanicara i da ga vozi doma.
Da je auto sasvim ispravan.

No sad je to nebitno. Navecer ce tema i slike pa lako tamo prokomentiramo.

Offline krk4n

• Ovisnik o alfistima
  • 159 tka
    • Zagreb
« Odgovori #26109 u: 26-04-2016, 12:37:33 »
Taj koji je odustao na osnovu mog komentara nije nikakav kupac. Greska sto sam uopce spominjao auto.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #26110 u: 26-04-2016, 12:38:54 »
Ja sam vam lijepo rekao da je auto prilika za tu lovu da je imala 4 vlasnika a drago mi je da je netko sjeo i otisao po auto

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #26111 u: 26-04-2016, 13:40:45 »
Pricalo se tako i za sadasnju splitsku GTA.
Redovito se ponovi ona stara - sacuvaj me Boze forumskih preporuka. Kako za servisere tako i za auta.
Aliis si licet, tibi non licet.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #26112 u: 26-04-2016, 13:46:36 »
Redovito se ponovi ona stara - sacuvaj me Boze forumskih preporuka. Kako za servisere tako i za auta.
Zao mi je sto tad nisam slikao i snimao ako je to nekome ok sve 5

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

alfa fun

• Gost
« Odgovori #26113 u: 26-04-2016, 13:48:08 »

Osim kad se ne napiše ni riječi o dobro znanom kršu nego se čeka da neko obiđe pola zemlje za pregledati par krševa. A potom se nađe lumen s tvrdnjom: "ako si ozbiljan kupac, otiđi pogledati".

Nije mi jasno zašto se piše onda tu? Ubija se isprazno vrijeme u ovoj temi? Trolaju se upiti kolega koje zanima neki auto?

Čast izuzecima kod kolega, npr. kolega Constantine koji je (kad je trebalo) ponudio svu pomoć kod pregleda auta.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #26114 u: 26-04-2016, 14:02:31 »
Osim kad se ne napiše ni riječi o dobro znanom kršu nego se čeka da neko obiđe pola zemlje za pregledati par krševa. A potom se nađe lumen s tvrdnjom: "ako si ozbiljan kupac, otiđi pogledati".

Nije mi jasno zašto se piše onda tu? Ubija se isprazno vrijeme u ovoj temi? Trolaju se upiti kolega koje zanima neki auto?

Čast izuzecima kod kolega, npr. kolega Constantine koji je (kad je trebalo) ponudio svu pomoć kod pregleda auta.
Ja sam sjeo u auto i otisao pogledati tu gta sve sto treba napraviti na njoj se jos uvijek dobro sjecam

Sad ako je nekome uloziti ok 4000€ u auto od 4000€ onda super jer kad nesto zelis cijena i stanje je nebitno

Nije bolest sve što boli

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #26115 u: 26-04-2016, 14:02:31 »
Zao mi je sto tad nisam slikao i snimao ako je to nekome ok sve 5

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Dolazimo do onog bitnog. Standarda. Nekome je nesto prolazno a drugi to ne bi uzeo ni u ludilu. I ajde ti sad pomozi nekome...

Alfafun - to je i najbolja opcija. Ako je auto u nekom gradu zamolis forumasa od tamo da ga ode pogledati i to je to. Sve drugo su obicno naklapanja i prazne price.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #26116 u: 26-04-2016, 14:04:26 »
Dolazimo do onog bitnog. Standarda. Nekome je nesto prolazno a drugi to ne bi uzeo ni u ludilu. I ajde ti sad pomozi nekome...

Alfafun - to je i najbolja opcija. Ako je auto u nekom gradu zamolis forumasa od tamo da ga ode pogledati i to je to. Sve drugo su obicno naklapanja i prazne price.
Da

Bas to nekome je ok uloziti pa doci do cijene odrzavanog u oglasniku a nekome se neda nema vremena i novaca krpati

A kakva su mi iskustva sa majstorima u zadnje vrijeme mislim da sljedeci kupujem novi

Nije bolest sve što boli

Offline alfanova

• Pripravnik
  • **
  • 159 TI & GTV TS
    • osijek
« Odgovori #26117 u: 26-04-2016, 14:08:51 »
Evo napokon, nakon prikupih 35 postova, da se premijerno javim na ovoj temi. I pohvalim.
Zadarska TI je udomljena i dovežena u Slavoniju prije 3 sata.
Nakon 3 dana jahanja do ZD i nazad, kroz doslovce 4 godišnja doba i 1200 odvoženih km (600 km u :ar:)
Zahvaljujem se prvenstveno prodavaču koji je cijeli dan ostavio za provjere, preglede i manje intervencije.
Nadalje ovlaštenom Auto Brkić iz Zadra (vrlo profesionalni).
Zatim svim dobronamjernim savjetima forumaša koji su me savjetovali, a takvi su ovdje u većini  :ok:.
Nažalost, nisu svi takvi. Zašto je taj čovjek (nije krk4n, on je žrtva neprovjerene informacije) pronio loš glas o ZD TI, zna on, zna bivši vlasnik a sad znam i ja.
Sigurno je da nije bila za nikog čuvana, kako inače objasniti 10000 pregleda na njuskalu prije nego je prodana.
Nažalost u Hr nema puno kupaca koji za auto mogu izvojiti 10000 Eura. Pa se tako dobre alfe teško prodaju. Ove po 5-6 tE od preprodavača još teže, iz znanih razloga.
Ja sam tražio neku, po cijeni primjerenoj mom budgetu, ali u okviru cijena koje se kreću za takvu alfu u NJemačkoj.
Premda se ta alfa prodavala 4 mj., bivšem vlasniku je vjerojatno napravljena šteta, ali ne i potencijalnom ozbiljnom kupcu, jer on dođe pregleda i provoza auto i kupi ga ako mu cijena odgovara, neovisno o rekla-kazala dojavama.
Nažalost (na srecu) ovu alfu nitko nije pogledao/probao (barem ja nisam vidio na temi), da bi rekao relevantan sud o njoj i otuda sva zbrka.
« Zadnja izmjena: 26-04-2016, 14:38:27 od alfanova »
"...GTV's are Toys, Toys get put back in the box for the next time to be played with, Doesn't meen they have to be thrown out or given away..."

Offline alfanova

• Pripravnik
  • **
  • 159 TI & GTV TS
    • osijek
« Odgovori #26118 u: 26-04-2016, 14:44:01 »
Ova tema je dobra i korisna, jer ipak svaka informacija i konverzacija je dobra, pa iako ima i neka kriva ili losa. Glavno da namjera nije kriva i losa.
"...GTV's are Toys, Toys get put back in the box for the next time to be played with, Doesn't meen they have to be thrown out or given away..."

Offline AriVatanen

• Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 tbi
    • Osijek
« Odgovori #26119 u: 26-04-2016, 14:47:42 »
Evo napokon, nakon prikupih 35 postova, da se premijerno javim na ovoj temi. I pohvalim.
Nakon 3 dana jahanja do ZD i nazad, kroz doslovce 4 godišnja doba i 1200 odvoženih km (600 km u :ar:)
Zahvaljujem se prvenstveno prodavaču koji je cijeli dan ostavio za provjere, preglede i manje intervencije.
Zatim svim dobronamjernim savjetima forumaša koji su me savjetovali, a takvi su ovdje u većini  :ok:.
Nažalost, nisu svi takvi. Zašto je taj čovjek (nije krk4n, on je žrtva neprovjerene informacije) pronio loš glas o ZD TI, zna on, zna bivši vlasnik a sad znam i ja.
Sigurno je da nije bila za nikog čuvana, kako inače objasniti 10000 pregleda na njuskalu prije nego je prodana.
Nažalost u Hr nema puno kupaca koji za auto mogu izvojiti 10000 Eura. Pa se tako dobre alfe teško prodaju. Ove po 5-6 tE od preprodavača još teže, iz znanih razloga.
Ja sam tražio neku, po cijeni primjerenoj mom budgetu, ali u okviru cijena koje se kreću za takvu alfu u NJemačkoj.
Premda se ta alfa prodavala 4 mj., bivšem vlasniku je vjerojatno napravljena šteta, ali ne i potencijalnom ozbiljnom kupcu, jer on dođe pregleda i provoza auto i kupi ga ako mu cijena odgovara, neovisno o rekla-kazala dojavama.
Nažalost (na srecu) ovu alfu nitko nije pogledao/probao (barem ja nisam vidio na temi), da bi rekao relevantan sud o njoj i otuda sva zbrka.

Svaka čast  :alfisti: i baš mi je drago da si našao što želiš. Odeš , vidiš sam i kod majstora na pregled. I ako je sve ok, kupiš, nam puno folozofije.

Ajde jedan dan se javi da ju pregledamo, ipak se pomalo povećava broj 159ki u OS :)
« Zadnja izmjena: 26-04-2016, 14:48:43 od AriVatanen »

Offline max

• Pripravnik
  • **
    • Metković
« Odgovori #26120 u: 26-04-2016, 14:48:54 »

:ok:
u ovoj ti temi svi sve znaju o svim autima na tržištu u HR, ali ti nitko neće pomoći konkretno..... čast izuzetcima.....
sretno kolega i punooo sretnih km ti želim

Offline LOŠA

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
« Odgovori #26121 u: 26-04-2016, 16:50:00 »

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #26122 u: 26-04-2016, 16:55:55 »
Zna li netko nesto o ovim Brerama (frend zainteresiran), cije su, jesu li bile lupane...

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-brera-2.2-jts-oglas-18365360

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-brera-2.2-jts-oglas-18635595
Ova prva ti je sa foruma. Pogledaj malo teme, kolega ima nick makiNESTO.

Offline maki147

• Član Alfa Kluba 6
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 GTA
    • Sisak
« Odgovori #26123 u: 26-04-2016, 17:23:34 »
Zna li netko nesto o ovim Brerama (frend zainteresiran), cije su, jesu li bile lupane...

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-brera-2.2-jts-oglas-18365360

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-brera-2.2-jts-oglas-18635595
Prva je moja,jos uvijek je na prodaju makar ju je tata regao i vozi se sa njom...uredna nista lakirano ni lupano,napravljen servis i stavljen novi lanac u motoru...ovjes i gume odlicno ako vas zanima slobodno nazovite na broj iz oglasa....

Silver72

• Gost
« Odgovori #26124 u: 26-04-2016, 19:47:49 »
Prva je moja,jos uvijek je na prodaju makar ju je tata regao i vozi se sa njom...uredna nista lakirano ni lupano,napravljen servis i stavljen novi lanac u motoru...ovjes i gume odlicno ako vas zanima slobodno nazovite na broj iz oglasa....

:ok: jako lip auto

Anton

• Gost

Offline superME

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb, Dubrava
Alfa Romeo making drivers into mechanics since 1910

Offline LOŠA

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
« Odgovori #26127 u: 27-04-2016, 10:43:42 »

A daj mi reci, kažeš da ju je tvoj otac sada registrirao na sebe, koji ste vi vlasnici, i odakle je auto (uvoz, HR) ?
Vidio sam da si pisao da ti je GT lakirao isti majstor koji je lakirao očevu Breru (koji je bio razlog lakiranja, imaš neke slike prije/poslije) ?

Nazvat će te čim malo suzi izbor.

Offline maki147

• Član Alfa Kluba 6
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 GTA
    • Sisak
« Odgovori #26128 u: 27-04-2016, 10:47:27 »
A daj mi reci, kažeš da ju je tvoj otac sada registrirao na sebe, koji ste vi vlasnici, i odakle je auto (uvoz, HR) ?
Vidio sam da si pisao da ti je GT lakirao isti majstor koji je lakirao očevu Breru (koji je bio razlog lakiranja, imaš neke slike prije/poslije) ?

Nazvat će te čim malo suzi izbor.
Auto uvoz Italija od prvog vlasnika gosp 50 godiste...sve uredno i ovaj nije lakiran nego prijasnja Brera ova tad nije ni bila u planu....na ovoj sto se tice toga nista nije radeno niti treba...auto je regan god dana

Offline Brkati Pionir

• Sa stažom
  • Spider 916
    • Zagreb