mislim stvarno sam si sam kriv, jer sam znao da će biti ovakva ofanziva od dotičnih. a svi se kunu u demokraciju ovog foruma. tipično. ajmo ušutkati onoga koji ne zbori kako mi to želimo. gospodo draga to tako ne ide u demokraciji.
a šta sam ja krivo odkomentirao;
ovaj je naprijed vjerojatno bio udaren jer vidim da se ispod scudeta nazire boja auta a mora bit crno.. tak je i meni bilo nakon lakiranja pa sam korigirao
po ovom
vjerojatno se da zaključiti kako osoba raspolaže podacimam kojima to tvrdi? NE. naravno, jer to nije ni bitno, kao što sam već rekao. limarija se složi tako da je ko original i ne vidi se razlika. naravno ako je rađeno kod majstora, a ne kod pekara u fušu.
samo ta i takva naklapanja tuda drugima rade štetu i bacaju krive mušice u uši. da, upravo tim potencijalnim kupcima.
hvala moderatoru koji se uključio u raspravu i dao svoj doprinos istome.
Sorry al ovo je malo kontradiktorno.. covjek je napisao tocno sta je radjeno na autu, obrazlozio kako je to primjetio, na sta je kolega automoto izreagirao kako je izreagirao (ne ulazim sada u to) al ono, ako ono gore nije konstruktivno i fer zapazeno i ukazano za nekoga tko nije primjetio a zanima ga auto, onda zbilja neznam sta je..
Realno kad si kupovao auto, svaka info je dobro dosla, kao i svakome od nas pri kupovini, pa tako i ako se radi cisto o tome da ti netko kaze na dijelu ispod sica koji nitko nikad ne vidi imas jednu fleku ili skureno od cika kad je lik radio kemijsko (bzvz bubam primjer) al opet, volio bi znati i to, ionako ako je i nebitno.. tako da ne razumijem reakciju sto je covjek fulao sto je ukazao na neki nedostatak na autu.. Svaka provjerena i uocena cinjenica nemoze biti na odmet.. zar ne?..
ali se nadam da će te ovo gore prethodno što sam napisao
vjerojatno dovesti na pravi smisao poante koju sam htio reči u prvom postu.
i sada ne znam od kuda nekom ideja da me se direktno proziva za pokušaj podmetanja i razdora tuda po furumu, mada se na to aludira samim time jer me se želi protjerati sa foruma.
......dobro što onda ako je čovjek prokomentirao da je vjerovatno bio lupljen auto ?
......dali ti kad kupuješ auto polovni kupiš prvu kramu koju odeš pogledati?
Gle tu na forumu kao u stvarnom svijetu imaš nas svakakvih. Ako se mučiš tu na forumu nije niti vani puno bolje.
Tebi ne treba forum imaš privatne brojeve od tvoje zamišljene elite. Uživaj ili novi forum otvaraj i uživajte vas 10-orica pravih.
Ljudi uče cijeli život i ti imaš više znanja nego sa 20 godina.....pa zar nemožeš kolegi ,poznaniku možda lijepo nešto kulturno napisati i objasniti.....nego si eto zgrožen tuđum gluparijama tu na forumu.....
......neću dužiti niti više odgovarati bilo što....... samo mislim da trebamo jedni druge uvažavati i učiti jedni od drugih.
i nekim tako zapovjednim tonom da ili budem kuš ili da odlepršam.
halo kolega...može to malo lakše?
da si shvatio poantu cijele priče koju sam prvim postom iznio, tada bi shvatio smisao blebetanja ljudi koji tuda nameču svoja neutvrđena mišljenja.