ovaj je naprijed vjerojatno bio udaren jer vidim da se ispod scudeta nazire boja auta a mora bit crno.. tak je i meni bilo nakon lakiranja pa sam korigirao
joj kako obožavam ovako pametne komentare!
pa kaj onda ako je bio lupan, pa i sa svih strana?!?!?
ne kupuješ novi auto jeba te, nitko od vas. kupite novi auto i nemate brige.
a svi vi kao i ja imamo ogrebitine raznih marki na autu i to nas muči i onda lakiramo dijelom ili cijeli auto.
u ovom slučaju se vidi da je farban prednji branik, koji je katastrofa loše farban, jer i boja dijelom otpada, a na rešetkicama se boja osušila i više nisu rupice na rešetkama, di boja u originalu i nije, jer je to samo crna plastika.
ma joj...neda mi se tu politizirati. bit je u tome, da ako je autu i dalje nakon bilo kakavog sudara u simetriji i da su dijelovi origina, pa platiš novo farbanje i mirna bosna...hehe.
opčenito ne kužim ljude koji na ovoj temi imaju potrebu pljuvati bilo čiji auto i zašto je nešto tome tako, bez ikakvih čvrstih dokaza i tvrnji.
ljudi neki nemaju ni za kruh i krpaju kraj sa krajem pa i nemaju za održavaje auta. ne kažem da je tome tako kod ovog čovjeka. ali ako i je nekaj sprčkano na autu, pa to je samo plus da se cijena kod kupnje spusti. ako se imalo kužiš u aute, naći češ jel bio veči lom na autu. aku mu pak ne vjeruješ i sebi, uzmeš dobrog majstora i kod prvog majstora na špur i da vidiš jel auto i dalje u simetriji. a lim! ma jeba vas lim! staviš gore kaj hočeš i farbaš u boju koju sam poželiš. ako naravno prije toga dogovriš dobru cijenu auta kojeg kupuješ.
dosta mi je ovdje razne ekipe koja nema pojma i pljuju za sitnice koje ne znače ništa. ova tema je zamišljena da se nekom potencijalom kupcu nekog auta pomogne, ako itko od nas nešto zna o istom autu. bilo dobro ili loše. a ne da tu ko razne babe naklapate šta i kako i da se pljuje direktno i indirektno nekome po autu. ma tko on bio.
poštedite se vi koji ste se prepoznali u ovim mojim riječima i pokušati mene ovde pobiti u tvrdnjama, jer se time sami deklarirate tko ste i što ste.
toliko.
hvala!