01-07-2026, 22:26:19

Autor Tema: Alfe u oglasima  (Posjeta: 3373353 vremena)

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline alfos

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • Red Stelvio Q4 210 ks
    • Osijek
Odg: Alfe u oglasima
« Odgovori #15630 u: 08-08-2014, 16:25:23 »
Hotina.
ovaj je naprijed vjerojatno bio udaren jer vidim da se ispod scudeta nazire boja auta a mora bit crno.. tak je i meni bilo nakon lakiranja pa sam korigirao

Offline automoto

• Pripravnik
  • **
  • Beast V6
    • Zagreb
« Odgovori #15631 u: 08-08-2014, 21:53:38 »
ovaj je naprijed vjerojatno bio udaren jer vidim da se ispod scudeta nazire boja auta a mora bit crno.. tak je i meni bilo nakon lakiranja pa sam korigirao

joj kako obožavam ovako pametne komentare!
pa kaj onda ako je bio lupan, pa i sa svih strana?!?!?
ne kupuješ novi auto jeba te, nitko od vas. kupite novi auto i nemate brige.
a svi vi kao i ja imamo ogrebitine raznih marki na autu i to nas muči i onda lakiramo dijelom ili cijeli auto.
u ovom slučaju se vidi da je farban prednji branik, koji je katastrofa loše farban, jer i boja dijelom otpada, a na rešetkicama se boja osušila i više nisu rupice na rešetkama, di boja u originalu i nije, jer je to samo crna plastika.
ma joj...neda mi se tu politizirati. bit je u tome, da ako je autu i dalje nakon bilo kakavog sudara u simetriji i da su dijelovi origina, pa platiš novo farbanje i mirna bosna...hehe.
opčenito ne kužim ljude koji na ovoj temi imaju potrebu pljuvati bilo čiji auto i zašto je nešto tome tako, bez ikakvih čvrstih dokaza i tvrnji.
ljudi neki nemaju ni za kruh i krpaju kraj sa krajem pa i nemaju za održavaje auta. ne kažem da je tome tako kod ovog čovjeka. ali ako i je nekaj sprčkano na autu, pa to je samo plus da se cijena kod kupnje spusti. ako se imalo kužiš u aute, naći češ jel bio veči lom na autu. aku mu pak ne vjeruješ i sebi, uzmeš dobrog majstora i kod prvog majstora na špur i da vidiš jel auto i dalje u simetriji. a lim! ma jeba vas lim! staviš gore kaj hočeš i farbaš u boju koju sam poželiš. ako naravno prije toga dogovriš dobru cijenu auta kojeg kupuješ.

dosta mi je ovdje razne ekipe koja nema pojma i pljuju za sitnice koje ne znače ništa. ova tema je zamišljena da se nekom potencijalom kupcu nekog auta pomogne, ako itko od nas nešto zna o istom autu. bilo dobro ili loše. a ne da tu ko razne babe naklapate šta i kako i da se pljuje direktno i indirektno nekome po autu. ma tko on bio.

poštedite se vi koji ste se prepoznali u ovim mojim riječima i pokušati mene ovde pobiti u tvrdnjama, jer se time sami deklarirate tko ste i što ste.

toliko.

hvala!

Anton

• Gost
« Odgovori #15632 u: 08-08-2014, 22:00:59 »
koji je tocno tvoj problem... pitao si za neko misljenje pa ti se ne svidja sto si ga dobio?
ovo je forum i javnog je karaktera, a ova je tema specifična i kolega koji je dao komentar ga i obrazlozio...
kao sto vidimo ti si primjestio isto to i to jos u vecem obimu
dakle ti njemu zamjeras sto je uocio isto sta i ti... opusti se malo... nitko ti ne zeli zlo...

poštedite se vi koji ste se prepoznali u ovim mojim riječima i pokušati mene ovde pobiti u tvrdnjama, jer se time sami deklarirate tko ste i što ste.

ja dobro znam tko sam i sto sam, nisam miss simpaticnosti ali nisam ni psihopat....
volim alfe, volim mrzlu karlovacku, volim cicate zene i Iron Maiden i glasat cu za Kolindu :)
ne pobijam ni jednu tvoju tvrdnju vec ukazujem na nelogicnost tvog ispada bijesa i gorcine....
deklariram se kao Anton.
« Zadnja izmjena: 08-08-2014, 22:01:35 od Anton »

Offline Aki

• Član Alfa Kluba 5
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 GTA
    • split
« Odgovori #15633 u: 08-08-2014, 22:16:38 »
Čini mi se da  velika južina  hara ovom temom u zadnje vrime  :cool-smiley-027: :hap:
idemo...

Offline automoto

• Pripravnik
  • **
  • Beast V6
    • Zagreb
« Odgovori #15634 u: 08-08-2014, 22:23:36 »
koji je tocno tvoj problem... pitao si za neko misljenje pa ti se ne svidja sto si ga dobio?
ovo je forum i javnog je karaktera, a ova je tema specifična i kolega koji je dao komentar ga i obrazlozio...
dakle ti njemu zamjeras sto je uocio isto sta i ti... opusti se malo... nitko ti ne zeli zlo...

ja dobro znam tko sam i sto sam, nisam miss simpaticnosti ali nisam ni psihopat....
volim alfe, volim mrzlu karlovacku, volim cicate zene i Iron Maiden i glasat cu za Kolindu :)
ne pobijam ni jednu tvoju tvrdnju vec ukazujem na nelogicnost tvog ispada bijesa i gorcine....
deklariram se kao Anton.

evo javio se jadn duše brižnik, križarski ratnik...hehe
a ako nekog i pitam za mišljenja ovdje, onda to sigurno nije javno. i dobro znam koga ću pitati od svih vas tu. a ima jako malo onih koji znaju.
uostalom tko si ti da meni braniš ili da mene kritiziraš ono što sam rekao i izrazio svoje mišljnje...jer kako i sam kažeš, ovo je forum i tu svi smiju izraziti svoje mišljenje. samo tvrdim i stojim iza toga što sam rekao.
tu zato niti ne komentiram razno razne gluposti koje se uspiju pročitati, jer se nađe jako pametnih komentara da ćak nije ni smiješno. zašto? jer me glupost ubija. zato kako i obično nisam tu redoviti pacijent, već samo probrane teme čitam. ova je jedna od tih i zato me smeta da se tuda blebeču gluposti, već da se konstruktivno rasprave dopunjuju na nečiju zamolbu oko dotičnog vozila.
ali vidim da je tebe povuklo nešto drugo za jezik. pa onda sorry kolega ako si se naša u mojim riječima ranije.
mada i sam znaš da sam u pravu ono što sam rekao. ali eto, ovo je forum i demokracija je all around as, pa si eto i ti doprinjeo tome.
;)

moje ime znaju oni koji to trebaju, a za tebe i ostale sam automoto. ;)

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #15635 u: 08-08-2014, 22:24:04 »

deklariram se kao Anton.

imao si me sve do Kolinde, onda sam skužio da nisi mjerodavan  :funny:
Čini mi se da  velika južina  hara ovom temom u zadnje vrime  :cool-smiley-027: :hap:

da svi nešto nabrijani

a svi vi kao i ja imamo ogrebitine raznih marki na autu i to nas muči i onda lakiramo dijelom ili cijeli auto.
u ovom slučaju se vidi da je farban prednji branik, koji je katastrofa loše farban, jer i boja dijelom otpada, a na rešetkicama se boja osušila i više nisu rupice na rešetkama, di boja u originalu i nije, jer je to samo crna plastika.
ma joj...neda mi se tu politizirati. bit je u tome, da ako je autu i dalje nakon bilo kakavog sudara u simetriji i da su dijelovi origina, pa platiš novo farbanje i mirna bosna...hehe.
opčenito ne kužim ljude koji na ovoj temi imaju potrebu pljuvati bilo čiji auto i zašto je nešto tome tako, bez ikakvih čvrstih dokaza i tvrnji.
ljudi neki nemaju ni za kruh i krpaju kraj sa krajem pa i nemaju za održavaje auta. ne kažem da je tome tako kod ovog čovjeka. ali ako i je nekaj sprčkano na autu, pa to je samo plus da se cijena kod kupnje spusti. ako se imalo kužiš u aute, naći češ jel bio veči lom na autu. aku mu pak ne vjeruješ i sebi, uzmeš dobrog majstora i kod prvog majstora na špur i da vidiš jel auto i dalje u simetriji. a lim! ma jeba vas lim! staviš gore kaj hočeš i farbaš u boju koju sam poželiš. ako naravno prije toga dogovriš dobru cijenu auta kojeg kupuješ.

dosta mi je ovdje razne ekipe koja nema pojma i pljuju za sitnice koje ne znače ništa. ova tema je zamišljena da se nekom potencijalom kupcu nekog auta pomogne, ako itko od nas nešto zna o istom autu. bilo dobro ili loše. a ne da tu ko razne babe naklapate šta i kako i da se pljuje direktno i indirektno nekome po autu. ma tko on bio.

toliko.

hvala!

poanta kupovine je da za svoje novce hoćeš najbolju stvar, novu polovnu nebitno, ne lupan i servisiran auto je uvijek poželjniji od servisiranog udarenog koliko god ovaj bio dobro napravljen jer jednostavno lupan je  :craz
Nije bolest sve što boli

Ivan0047

• Gost
« Odgovori #15636 u: 08-08-2014, 22:36:47 »
Ali realno gledajuci,naci auto koji nije lupan-isto dobiti na lotu...
Ne mora to biti fatalan sudar,ali uvijek se nade pacijent koji ce ti ogrebat stranu,udubit lim,nesretna zena zabit se u ogradu ili slicno...
Je da ljudi to sfusare (ne svi,ofc) ali ne treba to uzimat k srcu...bitno mi je da je on meh. ispravan i siguran..

Offline automoto

• Pripravnik
  • **
  • Beast V6
    • Zagreb
« Odgovori #15637 u: 08-08-2014, 22:44:22 »
poanta kupovine je da za svoje novce hoćeš najbolju stvar, novu polovnu nebitno, ne lupan i servisiran auto je uvijek poželjniji od servisiranog udarenog koliko god ovaj bio dobro napravljen jer jednostavno lupan je  :craz

takav auto uvijek ima pošteniju cijenu od ostalih.
jedino ako imaš sreće i da ti suseda prodaje njihov treći obiteljski auto, i to zanimljivo slučajno baš alfu :D, koju je njezin nedavno preminuli muž brižno čuvao svih tih godina, bio prvi vlasnik, bez ogrbotine, prvi lak (3x godišnje poliran), redovito servisirana (veliki servis prije pola godine), nove gume (kupljene taman prije nego je otišao u vječna lovišta), naravno rijetko se vozio, jer je imao još dva auta, jedan francuz i jedan njemac, a alfca je stajala u garaži i čekala upravo jednog okorjelog alfistu...  :hehe:

Offline automoto

• Pripravnik
  • **
  • Beast V6
    • Zagreb
« Odgovori #15638 u: 08-08-2014, 22:46:17 »
Ne mora to biti fatalan sudar,ali uvijek se nade pacijent koji ce ti ogrebat stranu,udubit lim,nesretna zena zabit se u ogradu ili slicno...
Je da ljudi to sfusare (ne svi,ofc) ali ne treba to uzimat k srcu...bitno mi je da je on meh. ispravan i siguran..

hvala kolega.
evo jedan normalan i trezveni zaključak. ništo drugo nego sam već rekao. samo možda malo jednostvanije za shvatiti lajicima.
;)

Offline automoto

• Pripravnik
  • **
  • Beast V6
    • Zagreb
« Odgovori #15639 u: 08-08-2014, 22:49:39 »
da svi nešto nabrijani

pa kad svi nekaj šutite i nema nikoga...ko one kokoši koje se zavuku za velikih vručina negdje u hlad ispod grmlja i ne izlaze van.

pa da vas se malo protrese strujom koju volite i da živnete malo.
:P

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #15640 u: 08-08-2014, 22:49:55 »

I u čemu je sad razlika između ova dva posta.  :?:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #15641 u: 08-08-2014, 22:51:03 »

jedna stvar su parking povrede a drugo je udaren auto nećemo brkati kruške i jabuke, branik ne puca bezveze  :ok:
Nije bolest sve što boli

Offline Dinkec

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #15642 u: 08-08-2014, 22:53:11 »

Ne mogu si pomoći  :violent-smiley-039:  ALI očito je da neki ovdje imaju veća prava od drugih, kad sam ja ovo pisao svi su me htjeli  :n075: 
Slažem se s automotom makar ne u potpunosti ali mislim da je to jer se malo zanio od muke pa mu nemojte zamjeriti   :craz
Treba malo više ovdje konstruktivnih komentara a malo manje mišljenja i rekla kazala no rekao bi jedan moderator ovdje tko sam ja da dajem svoje mišljenje  :sado:
automoto, sjedi u taj Busso i napravi đir po gradu da se ispušeš  :grinning-smiley-043:

Ivan0047

• Gost
« Odgovori #15643 u: 08-08-2014, 22:57:33 »

I u čemu je sad razlika između ova dva posta.  :?:

Razlika je sto ja nisam pricao o doticnom oglasu/autu.Nego opcenito o kupnji i izboru auta..

@danko
O tome i pricam...naci auto da nije lupan,jako tesko..
moja 147 kupljena sa nesto manje od 50 000 km..pogodi-bila lupana,prednji branik je pukao (kupljen u ovlasnenom novi,i tamo je popravljano,no nebitno)..a gdje auto sa 150 000 km :ok:

Offline automoto

• Pripravnik
  • **
  • Beast V6
    • Zagreb
« Odgovori #15644 u: 08-08-2014, 22:57:50 »
automoto, sjedi u taj Busso i napravi đir po gradu da se ispušeš  :grinning-smiley-043:

znaš da sam upravo to i kanio napraviti. i ostaviti kokošinjac neka kokodače....hehehe
čitaš mi misli. :craz

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #15645 u: 08-08-2014, 22:57:58 »
pa kad svi nekaj šutite i nema nikoga...ko one kokoši koje se zavuku za velikih vručina negdje u hlad ispod grmlja i ne izlaze van.

pa da vas se malo protrese strujom koju volite i da živnete malo.
:P

nije istina ja non stop meljem, pitaj kog hoćeš, istina  :off većinom ali šta je tu je  :craz
Nije bolest sve što boli

Offline Dinkec

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #15646 u: 08-08-2014, 23:00:22 »
znaš da sam upravo to i kanio napraviti. i ostaviti kokošinjac neka kokodače....hehehe
čitaš mi misli. :craz

Ja sam sad išao oprati čađaru malo... da mi je netko prije par godina rekao da će me vožnja u dizelu smiriti malo...  ::) :hehe: :n075:
Evo da ne bude offtopic, javite ako vidite neku dobru crvenu TI, sedan, do 100 tkm. Kolega traži auto već mjesec dva, po mogućnosti 150ks jtd

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #15647 u: 08-08-2014, 23:02:13 »
Ne mogu si pomoći  :violent-smiley-039:  ALI očito je da neki ovdje imaju veća prava od drugih, kad sam ja ovo pisao svi su me htjeli  :n075: 
Slažem se s automotom makar ne u potpunosti ali mislim da je to jer se malo zanio od muke pa mu nemojte zamjeriti   :craz
Treba malo više ovdje konstruktivnih komentara a malo manje mišljenja i rekla kazala no rekao bi jedan moderator ovdje tko sam ja da dajem svoje mišljenje  :sado:

Sorry al ovo je malo kontradiktorno.. covjek je napisao tocno sta je radjeno na autu, obrazlozio kako je to primjetio, na sta je kolega automoto izreagirao kako je izreagirao (ne ulazim sada u to) al ono, ako ono gore nije konstruktivno i fer zapazeno i ukazano za nekoga tko nije primjetio a zanima ga auto, onda zbilja neznam sta je..

Realno kad si kupovao auto, svaka info je dobro dosla, kao i svakome od nas pri kupovini, pa tako i ako se radi cisto o tome da ti netko kaze na dijelu ispod sica koji nitko nikad ne vidi imas jednu fleku ili skureno od cika kad je lik radio kemijsko (bzvz bubam primjer) al opet, volio bi znati i to, ionako ako je i nebitno.. tako da ne razumijem reakciju sto je covjek fulao sto je ukazao na neki nedostatak na autu.. Svaka provjerena i uocena cinjenica nemoze biti na odmet.. zar ne?..
« Zadnja izmjena: 08-08-2014, 23:03:42 od Alfa_gtv »
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #15648 u: 08-08-2014, 23:03:43 »
Ja sam sad išao oprati čađaru malo... da mi je netko prije par godina rekao da će me vožnja u dizelu smiriti malo...  ::) :hehe: :n075:
Evo da ne bude offtopic, javite ako vidite neku dobru crvenu TI, sedan, do 100 tkm. Kolega traži auto već mjesec dva, po mogućnosti 150ks jtd

bertolova ti je takva a vjerujem da bi se za cjenu dalo dogovoriti  :da:
Nije bolest sve što boli

Offline 156 sp1 rosso

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Giulia Veloce
    • ZAGREB
« Odgovori #15649 u: 08-08-2014, 23:05:02 »

toliko.

hvala!

......dobro što onda ako je čovjek prokomentirao da je vjerovatno bio lupljen auto ?

......dali ti kad kupuješ auto polovni kupiš prvu kramu koju odeš pogledati? 

Gle tu na forumu kao u  stvarnom svijetu imaš nas svakakvih.  Ako se mučiš tu na forumu nije niti vani puno bolje.

Tebi ne treba forum imaš privatne brojeve od tvoje zamišljene elite. Uživaj ili novi forum otvaraj i uživajte vas 10-orica pravih.

Ljudi uče cijeli život i ti imaš više znanja nego sa 20 godina.....pa zar nemožeš kolegi ,poznaniku možda lijepo nešto kulturno napisati i objasniti.....nego si eto zgrožen tuđum gluparijama tu na forumu.....

......neću dužiti niti više odgovarati bilo što....... samo mislim da trebamo jedni druge uvažavati i učiti jedni od drugih.

Gubila il dobila......zauvijek si moja voljena. Volim te Hrvatska.

Offline Dinkec

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #15650 u: 08-08-2014, 23:07:13 »
Sorry al ovo je malo kontradiktorno.. covjek je napisao tocno sta je radjeno na autu, obrazlozio kako je to primjetio, na sta je kolega automoto izreagirao kako je izreagirao (ne ulazim sada u to) al ono, ako ono gore nije konstruktivno i fer zapazeno i ukazano za nekoga tko nije primjetio a zanima ga auto, onda zbilja neznam sta je..

Realno kad si kupovao auto, svaka info je dobro dosla, kao i svakome od nas pri kupovini, pa tako i ako se radi cisto o tome da ti netko kaze na dijelu ispod sica koji nitko nikad ne vidi imas jednu fleku ili skureno od cika kad je lik radio kemijsko (bzvz bubam primjer) al opet, volio bi znati i to, ionako ako je i nebitno.. tako da ne razumijem reakciju sto je covjek fulao sto je ukazao na neki nedostatak na autu..

Ma općenito sam mislio  :ok:
A što se tiče ovih mišljenja, znaš kak to ide... ja kad sam uzimao 159 sam cijeli onaj podforum 159 pročešljao... na kraju bolje da nisam, jer po temama s problemima ispada da je to najgori auto ikada. A opet s druge strane, ne valja niti na slijepo uzeti bez drugih mišljenja. Ugl. jel idete vi ikad ovak na neku pivu i to zajedno navečer nekim danom ili išta slično? U vrijeme početaka Alfista smo stalno imali takve mini meetinge, što je više toga bilo manje je bilo i na forumu nesuglasica.  :n065:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #15651 u: 08-08-2014, 23:08:10 »

ima i ona 2,4 u puli mada ne kužim koja je fora sa njom
Nije bolest sve što boli

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #15652 u: 08-08-2014, 23:10:04 »
također ona bijela TI SW 159 iz KT je otišla danas ujutro moj frend poslije posla sjeo u auto pare u džep a ono šipak  :hehe: ja mu rekao da ide sinoć nije me htio slušati sad se tačka i dalje u autu staraca  :hehe:
Nije bolest sve što boli

Offline Dinkec

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #15653 u: 08-08-2014, 23:11:23 »
ima i ona 2,4 u puli mada ne kužim koja je fora sa njom

To ga nagovaram da idemo vidjeti preko vikenda, ako je vjerovati km satu auto ima 85 tkm. Čitao je malo o cijenama servisa i održavanja zato želi 1.9 16v.... ne pitajte me niš.  :batin

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #15654 u: 08-08-2014, 23:12:00 »
Ma općenito sam mislio  :ok:
A što se tiče ovih mišljenja, znaš kak to ide... ja kad sam uzimao 159 sam cijeli onaj podforum 159 pročešljao... na kraju bolje da nisam, jer po temama s problemima ispada da je to najgori auto ikada. A opet s druge strane, ne valja niti na slijepo uzeti bez drugih mišljenja. Ugl. jel idete vi ikad ovak na neku pivu i to zajedno navečer nekim danom ili išta slično? U vrijeme početaka Alfista smo stalno imali takve mini meetinge, što je više toga bilo manje je bilo i na forumu nesuglasica.  :n065:

Ma uvijek ima dezinformacija, naravno, i procita se svakakvih komentara, al suma sumarum, zakljuci se tko provjerene stvari pise a tko rekla kazala, zato kazem, da se jako korisnih info naci, pogotovo kada netko obrazlozi svoju tvrdnju.. Kao kolega sto je napisao ovo za branik..

Pratit temu susreti pa se nadje uvijek nesto.. ima i nesto u tome, razne nesuglasice se rijese, jedno je tipkovnica i u kontekstu se lako krivo skuzi nesto, a nepotrebno :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Dinkec

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #15655 u: 08-08-2014, 23:13:10 »
Ma uvijek ima dezinformacija, naravno, i procita se svakakvih komentara, al suma sumarum, zakljuci se tko provjerene stvari pise a tko rekla kazala, zato kazem, da se jako korisnih info naci, pogotovo kada netko obrazlozi svoju tvrdnju.. Kao kolega sto je napisao ovo za branik..

Pratit temu susreti pa se nadje uvijek nesto.. ima i nesto u tome, razne nesuglasice se rijese, jedno je tipkovnica i u kontekstu se lako krivo skuzi nesto, a nepotrebno :ok:

:good post :ok:

barba Oro

• Gost
« Odgovori #15656 u: 08-08-2014, 23:13:37 »

I nespojivo se spoji  :hehe:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #15657 u: 08-08-2014, 23:15:13 »

I nespojivo se spoji  :hehe:

:hehe: tu mi pada vise toga na pamet :funny:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #15658 u: 08-08-2014, 23:16:08 »
To ga nagovaram da idemo vidjeti preko vikenda, ako je vjerovati km satu auto ima 85 tkm. Čitao je malo o cijenama servisa i održavanja zato želi 1.9 16v.... ne pitajte me niš.  :batin

navodno da je i ova top samo cjena moze dolje isto

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-sw-1.9-jtdm-ti-oglas-11788729

ako ima keš nek uveze  :da:
Nije bolest sve što boli

Offline Dinkec

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #15659 u: 08-08-2014, 23:18:41 »
navodno da je i ova top samo cjena moze dolje isto

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-sw-1.9-jtdm-ti-oglas-11788729

ako ima keš nek uveze  :da:

Hoće crvenu i to sedan , a vjerovao ili ne ni vani nisu u bajnom stanju ako računamo na okolne države a cijene su neznanto niže. Bar tak kažu ovi moji kemičari s autima (rekla kazala  :craz :hehe: ::) )