nije ukinuto 
evo upravo sam bil na najkracem spojaku ikad... vozim se s curom 2 km i zaustave me, veli mi kolega vi ste u prekrsaju, vi ste mladi vozac i imate prejaki auto

.. ja krenem objasnjavat kak sam ja svoje dvije godine odradil i teskom mukom gledal kak alfica stoji u garazi, a ja ju nesmem vozit

... i sad konacno godinu dana uzivam u autu, a on meni da sam mladi vozac i da do 24 nemam kaj pelati.. neeeeeeeeeee
naravno tisuchica kuna, oduzimanje vozacke na 6sati (???) i kaj je najgore zovi staroga da dodje po tebe i curu, ma uzas... skoro sam se plakal
tak sam jadan, da sam bar bil svjestan da sam nekaj kriv, nego ovak... ubije te u pojam skroz na skroz
bil sam uvjeren da ovo vrijedi za sve one koji su polozili od tog trenutka kad je zakon stupil na snagu, da se ova moja kalvarija od 2 godine konacno zavrsila, ali nee... godinu dana sam uzival u voznji alfice i sad je svemu kraj... pa do 24rte bum pokisnul, nemrem vam opisat kak sam ljut i tuzan, da sve ovo moram ponovno prozivljavat..
reddevill jel postoji nacin da se ovo nekom zalbom rijesi i dal stvarno moram jos tri godine gledat u svoje predivnu alficu?