0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Aha ok hvala ti, a doslo je vrijeme da se promjeni da.
Iskreno, kupi bilo koje drugo 10w40 ulje umjesto selenije, jer ćeš, ako ništa drugo, jeftinije proći...Selenija je kod nas bolesno precjenjena :rolll:
imas tu informacija koliko oces http://www.flitalia.it/en/fl/component/option,com_dspcatprod/Itemid,254/
Koliko ulja mi ide u 1.9 JTD 120ks?Koju seleniu i koja joj je cijena?Tnx!
4.5 - 4.7 LSelenia WR imam je ja slucajno za prodat :hehe:Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ček zasto ja ne znam za to??
Ja natočim kanister od 4 L i bude dosta. Taman jedna crtica manje na compu.
4 nije dosta... Kako je rekao hussar, 4.5-4.7,ovisi koliko dobro se ocjedi sistem... 4 litre salo u slučaju da ne mijenjaš filter..al to se tak ne radi
Taman mi je sa 4 L između min i max na šipci. A i preporuka je da ne mora ulje biti do maximuma nego između min i max. Naravno da sam mijenjao i filter.
Tocno 5l
Meni u moj 2.4 JTD 129kW stalo oko 5.7l
Pozdrav.Pošto mi uskoro slijedi promijena ulja zanima me koje ulje da stavim u Alfu 156 1.9 JTD 2005g. Ako može ponudite mi više vrsta tak da vidim koje sve može.Pozdrav.
Do sad je ovaj lik od kog sam kupil auto točil 20k ja kad sam kupil auto sipal sam ga i ja evo do sad sam napravil 12000 i nisam primjetil da bi ga nešt previše potrošilo al sam primjetil da na pakovanju od 20k piše da je za benzin motore ak se ne varam.