znam
al kaznjivo je i imat tablicu na sajbi pa je imam
nego jel zna netko tko to radi,ja nemam pojma koga bi uopce pitao za to
Ja vi¹e od godinu dana vozim sa malom tablicom. Naravno da nije po zakonu ni u BiH, od monta¾e me policija zaustavila jedno 5-6 puta i samo jednom su me upitali kao ono: Kakva je to tablica, jesil' to sam stavio :hehe: Htjedoh mu reæi, ma jok, stavila se sama, ali nisam htio da ote¾avam situaciju. Zna¹, to nije po propisu, bla, bla i pustili su me. Naravno, pitanje je dana kada æu naletjet na nekog rigoroznog. U gepeku dr¾im original u okviru kroz koji su provuèene dvije ¾ice, tako da je mogu ekspresno zakaèiti na onu mre¾icu na braniku.
Inaèe sam dao izraditi tablicu u jednoj ¹tampariji. Na nekakav nehrðajuæi lim ide prvo reflektujuæa naljepnica, pa brojevi (slova) i preko svega providna naljepnica. Kako rekoh, nosim je vi¹e od godinu dana i nema vidljivih o¹teæenja. Za pretpostaviti je da je

u HR netolerantnija po ovom pitanju nego policija BiH, tako da ipak ne mogu nikoga nagovarati i preporuèivati da to uradi. (Inaèe radim u pravosuðu, pa mi mo¾da i zbog toga gledaju kroz prste :rolll:)