znam al kaznjivo je i imat tablicu na sajbi pa je imam nego jel zna netko tko to radi,ja nemam pojma koga bi uopce pitao za to
Ja više od godinu dana vozim sa malom tablicom. Naravno da nije po zakonu ni u BiH, od montaže me policija zaustavila jedno 5-6 puta i samo jednom su me upitali kao ono: Kakva je to tablica, jesil' to sam stavio :hehe: Htjedoh mu reći, ma jok, stavila se sama, ali nisam htio da otežavam situaciju. Znaš, to nije po propisu, bla, bla i pustili su me. Naravno, pitanje je dana kada ću naletjet na nekog rigoroznog. U gepeku držim original u okviru kroz koji su provučene dvije žice, tako da je mogu ekspresno zakačiti na onu mrežicu na braniku.
Inače sam dao izraditi tablicu u jednoj štampariji. Na nekakav nehrđajući lim ide prvo reflektujuća naljepnica, pa brojevi (slova) i preko svega providna naljepnica. Kako rekoh, nosim je više od godinu dana i nema vidljivih oštećenja. Za pretpostaviti je da je
u HR netolerantnija po ovom pitanju nego policija BiH, tako da ipak ne mogu nikoga nagovarati i preporučivati da to uradi. (Inače radim u pravosuđu, pa mi možda i zbog toga gledaju kroz prste :rolll:)