0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma meni ti nastavci nisu nekaj... čista plastičarija,onak nakeljeno ne izgleda mi ok na autu, rađe si onda napraviš komplet body kit
Cadamuro je malo previse za moj ukus. daleko od toga da ne izgleda dobro ali jednostavno to nije za mene. vise mi se svidja decentnija kombinacija kod noviteca makar su mi njihovi pragovi preniski.
Tu bi se jako složio sa vama kolega,,,,
samo pazi da ne uzmeš prenapadne pragove... ono da se ne uklapaju u liniju auta...
teško je pogoditi pragove da ti se uklapa na original branike,mislim da je kolega sa foruma borisri stavio na svoju 147 one plitke pragove,sad neznam,nisam vidio u zivo kako izgledaju,na slici se cini sasvim dobro.
da to su oni od lestera, uklapaju se super...
Meni su Lester najpristojniji. Sve ostalo mi je vec previse. Borisova super izgleda. Jedino sto panjevi u POLu traze previse za njih.
pa on ih je čak i dosta jeftino dobio...
je njegovi su super, uživo izgleda još bolje, stvarno lijepo popuni prazan prostor, a super izgleda... to je ak se ne varam u jurisu uzeo
E ali postoji razlika,od jurisa pragovi su prava plastika,a od noviteca je stakloplastika sve!!!!Zato jesu tako skupi....
jel netko zna razliku u izgledu između original 156 SP pragova i Jurisovih??original pragovi završavaju malo prije, tj. ne prate skroz do kraja onaj dio ispod stražnjih vrata?
jurisovi idu do kraja,,to je jedina razlika
e to neznem. jedino AC ili tako nesto. meni su isto bili poispadali jer ih nitko nezna vratit kako spada :rolll: