0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fala na informacijama...kako vam se cine ovi iz moto vinkovici? nisu bas kao orginalni, ali decenti jesu, nema sumnje...
nisam shvatio Marinero, ajd pojasni? zainteresiran sam za 100 kn, samo mi moras objasniti sto...tenks
kako mislis 100 kn ?
A ne znam, tesko je reci. Ja sam racunao da me Lester u It (pragovi i spojler) izadju oko 230€ bez poreza. A sad ti vidi koliko po tebi vrijedi farbanje i montaza. Po meni je to OK cijena ako to bude napravljeno kak' treba.
Pa jesu, ali mozda se u medjuvremenu promijenio majstor ili bas kad tebi bude radio ce se dici na lijevu nogu, il' mu zena nece dat, ili ce dobiti los materijal.........I AC je puno ljudi pohvalilo da dobro lakiraju pa je moja dvobojna tak da i slijepac vidi.
Ne, nego za tu lovu to mora biti vrhunski napravljeno.A POL mozes slobodno zaobici. Za ono kaj bi me u IT kostalo 230€ ovdje me frajer trazi preko 400€. Nek si to proda mami po toj cijeni.
Pa jesu, ali mozda se u medjuvremenu promijenio majstor
mislim da je 99% ljudi s foruma nabavilo pragove tamo di si ti naveo... jedino da proba¹ preko GB-a, alfisti.net , neznam kakav oni izbor imaju