ja imam k-sport 305mm sa 6-pot klijestima na 156-ici. mislim da ih imam vec jedno 2 godine i jos uvijek je sve ok. nista ne trese ni slicno. jedino je problem sta su plocice koje sam dobio sa njima pretvrde i skripe. adapteri su ok napravljeni, glodani... diskovi dvodijelni. jedino sam to cuo da su ekipi znali pucati ti sarafi na diskovima na grobniku. meni se to jos nije pocelo desavati. dobro, za jts motor te kocnice su ionako overkill na kraju krajeva, jedino na grobniku ih mogu nagaziti iz potrebe.
usporedba sa 4 pot brembom, po meni ista stvar. isto mislim i o usporedbi 305/330 brembo. vise ovisi o kombinaciji plocica-disk nego o samom promjeru.
bavarac, je imas doma disk od 305 kojim slucajem da bacis na vagu jedan i drugi? mislim da je razlika 4 kile po komadu. po meni malo prevelika cijena za 20 mm vise kojih se lako nadoknadi dobrim diskom i plocicama.
recimo ova k-sport (kako ovo ime smjesno zvuci

) klijesta su aluminijska i tezinom kao ona serijska jednoklipna negdje, nisu puno teza sigurno ako uopce (a i nebitno za ovo sta zelim reci jer se ne rotiraju). jedina razlika je u tezini diska i to isto nekih 4-5 kila po komadu cca, na mom autu se to osjeti uzbrdo