19-04-2026, 21:09:23

Autor Tema: najgori auto koji ste vozili  (Posjeta: 45975 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Privatnik

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: najgori auto koji ste vozili
« Odgovori #90 u: 25-01-2009, 19:33:01 »
ja sam se navozija i napitura svakakvih govana , ali dat ću komentar sa stajališta limara i pitura . Najbolji auto audi (limarija).Pristupačnost za radove , antikorozivna zaštita  čista desetka, ovjes smeće od smeća.
Najgori: mercedes (c, e klase), bmw e-36, alfa 156 147(ljudi jebiga istina boli), čak opel kvalitetniju limariju radi od bmw-a.

Ma kako ti to o bmw-u??? :craz

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #91 u: 25-01-2009, 23:56:29 »
Ok dečki kaj je vama? Čovjek je objektivno rekao svoje stajallište a vi omdah giljotine pištolje i batine vadite? komentari tipa uzmi opela i uživaj su stvarno suvišni. Privrženost jednoj marki auta ne znali slijepo tvrditi da je auto najbolji i svaršen, ne, to je slijepo lupetanje kojem se toliko rugamo od strane VWovaca.

Malo tolerancije ne bi škodilo.

Meni je vrisnuo motor ( i odmah da velim nekim zlim jezicima motor neće vrisnut od miješanja ulja koja imaju iste ili slične karakteristike, a ukoliko bi to stvarno bio slučaj onda se radi o smeću od motora i smeću od proizvođača,), pa velim otvoreno da je taj blok loš i preosjetljiv, i da postoje bolji. Da li to znači da ne volim alfu? ne apsoutno ne! Stoga tolerancije molim, to je ono što nas sve treba krasiti.
« Zadnja izmjena: 27-01-2009, 00:42:10 od Isus »
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline kiki147

• Član Alfa kluba 17
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTDm Collezione
    • Dugo Selo
« Odgovori #92 u: 26-01-2009, 07:20:30 »
njemačkom sranju neče vrisnut motor jer njihovi vozači ne voze aute sigurno ko mi! :drive: :drive:
jedan faeveovac svoj auto ne šalta iznad 3000 okretaja pa nema ni brige za motor :hehe: :hehe:
jednom alfa,zauvijek alfa!

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #93 u: 26-01-2009, 11:15:36 »
nije sve švapkso sranje ovsi kaj želiš od auta. Nemreš reć da je jedan audi S4 ili BMW M3 sranje ili Mercedes S klase, a kamoli Porsche. Nije to Wartburg ili trabant.
« Zadnja izmjena: 27-01-2009, 00:41:20 od Isus »
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline RoadRunner

• Koordinator
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Sprint,33-Q4,145box16v,156-1.8ts,MiTo tjet,Brera
    • Vukovar
« Odgovori #94 u: 26-01-2009, 11:38:43 »
Slažem se s Isusom u ovome. Gotovo svaka marka (čak i VW :craz ) ima modela koji su zaista i lijepo odrađeni i dobri....

Evo moj popis OK auta drugih firmi :

1. VW Corrado - fina linija ,štoviše odlična ,još ako je Karmann prerada interijera issssss ,također prolazi i Scriocco ,ali meni SAMO to od VW-a ,ostalo mi zaista nije zanimljivo.
2. BMW serija 5 E28 1982-1988g ,kvalitetan BMW za svoje doba ,velik ,udoban ,tih i poprilično i brz ,kasniji modeli (5tica kamatarka) mu nisu i do koljena i tu priča za mene i BMW završava. (ima šala koja kaže...zašto vlasnici bmw-a kažu da im se auti nikada ne kvare...ali kod svih njih u dvorištu ima makar jedan za djelove :hehe: )
3. Fiat UNO Turbo mi je i dan danas omiljen kao i volio bi ga pored 33ce imat.
4. Isto kao za unića turbaka važi i za Renaulta 5 GT turba ,ali to je danas nemoguća misija za nać.
5. Ford mi je bio interesantan dok su bile Granade i Capri-ji ,ali poslije mi je sve ostalo od Forda dizajnerski promašaj....
6. Opel Manta ,priča za sebe ,imali smo i klub kad sam je imao nekada u Osijeku...sjećam se kad sam došao se upoznat s ženinim ujakom iz Njemačke ,čovjek je samo se uhvatio za glavu i rekao "Oh nein...die Manta fahr".... :hehe: . Kasniji Opeli kao i BMW-i mi nisu više bili zanimljivi.

Kod Alfe se ljubav rodila kad sam kupio prvu Sudku nedugo poslije i Sprinticu.....boxeri su me fascinirali i tu sam se zadržao ,a i Alfa nekako sama po sebi je auto kojega se nemožeš posramiti bez obzira koji model bila :ok:
Gas Guzzler

Offline kiki147

• Član Alfa kluba 17
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Dugo Selo
« Odgovori #95 u: 26-01-2009, 12:02:18 »
 :ok: RR 

moj susjed vozi BMW-e ,kaže to su najbolji auti vozi 3 auta a još doslovno 20-tak ima iza kuče (prodaje djleove)  :hehe: :hehe: :hehe:

da su tolko dobri BMW-i nebi mu stari vozio alfu 146,to mu uvijek predbacim
« Zadnja izmjena: 26-01-2009, 12:04:31 od kiki147 »

Offline vs

• Pripravnik
  • **
    • ZADAR,VOŠTA
« Odgovori #96 u: 26-01-2009, 22:02:12 »
lakše malo ljudi
ja sam reka da komentiram sa stajališta limara i pitura
evo primjer moja 156-ica (bivša proda sam je prije par dana), nasrid krova izbila dva cvita od ruzine+ jedan na pragu, auto je bija netaknut na tim djelovima. 2000 godište i navodno pocinčan i to bi trebalo kao biti normalno. Bmw od prijatelja potpuno ista stvar, ruzina izbija na ravnim plohama di nema vlage i udaraca kamenčića. mercedesi trule na sakrivenim mjestima tamo di se to nevidi (gepek ,unutarnji blatobrani itd),ali zato audi ako je nije udaran od 89.god pa do danas nema šanse da mu igdi išta izbija ruzina.
Radija sam limariju na starom audiju 80 (jaje)(pila i minja zadnji kraj), na b4 minja krov i zadnji kraj, nemožete virovati koja je kvaliteta lima i antikorozivna zaštita.
jebiga ljudi istina kadkad malo boli.
ali zato ni jedan švaba ne drži zavoje ko 156, brale ko da si sija u karting ludilo 
bolje živit sto godina u bogatsvu nego deset dana u bijedi

optimist

• Gost
« Odgovori #97 u: 26-01-2009, 22:45:49 »
VS je iznio svoj stav na temelju vlastitog iskustva i to je ok  :ok: ipak mislim da je riječ  o relativno rijetkim primjercima koji neoštećeni hrđaju sami od sebe...

Offline Raziel

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #98 u: 26-01-2009, 22:52:56 »
Slažem se s Isusom u ovome. Gotovo svaka marka (čak i VW :craz ) ima modela koji su zaista i lijepo odrađeni i dobri....

Evo moj popis OK auta drugih firmi :

1. VW Corrado - fina linija ,štoviše odlična ,još ako je Karmann prerada interijera issssss ,također prolazi i Scriocco ,ali meni SAMO to od VW-a ,ostalo mi zaista nije zanimljivo.

Što se tice VW...

Golf 1 GTI i eventualno Golf 2 GTI 16V... Auti koje priznam!
Naravno, ako su u orginalnom stanju, a ne nakinđureni sa kojekakvim švabo tjuningom!  :puke:

Sve ostalo od VW  :puke: :puke: :puke:
    "...if in doubt, flat out..."   

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #99 u: 26-01-2009, 22:53:58 »
Sve ostalo od VW  :puke: :puke: :puke:

golf 5 R32  :?:craz
:cigara: :cigara:

Offline Raziel

• Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #100 u: 26-01-2009, 22:54:38 »
 :ne2: :ne2:
    "...if in doubt, flat out..."   

Offline kiki147

• Član Alfa kluba 17
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Dugo Selo
« Odgovori #101 u: 27-01-2009, 09:55:13 »
lakše malo ljudi
ja sam reka da komentiram sa stajališta limara i pitura
evo primjer moja 156-ica (bivša proda sam je prije par dana), nasrid krova izbila dva cvita od ruzine+ jedan na pragu, auto je bija netaknut na tim djelovima. 2000 godište i navodno pocinčan i to bi trebalo kao biti normalno. Bmw od prijatelja potpuno ista stvar, ruzina izbija na ravnim plohama di nema vlage i udaraca kamenčića. mercedesi trule na sakrivenim mjestima tamo di se to nevidi (gepek ,unutarnji blatobrani itd),ali zato audi ako je nije udaran od 89.god pa do danas nema šanse da mu igdi išta izbija ruzina.
Radija sam limariju na starom audiju 80 (jaje)(pila i minja zadnji kraj), na b4 minja krov i zadnji kraj, nemožete virovati koja je kvaliteta lima i antikorozivna zaštita.
jebiga ljudi istina kadkad malo boli.
ali zato ni jedan švaba ne drži zavoje ko 156, brale ko da si sija u karting ludilo 

e sad si se izvuko  :ok:

nemoj ti to shvačat ozbiljno,može i drugi auto bit dobar ne samo alfa,al malo ih je   :hehe: :hehe:

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
  • AR 166 2,4/159ti 2,4/Spider 3.0 24V/ 159ti 1750tbi
    • Njemacka, Stuttgart
« Odgovori #102 u: 27-01-2009, 12:07:46 »
njemačkom sranju neče vrisnut motor jer njihovi vozači ne voze aute sigurno ko mi! :drive: :drive:
jedan faeveovac svoj auto ne šalta iznad 3000 okretaja pa nema ni brige za motor :hehe: :hehe:

:da: :da: :da: :da: samo sa saltanjem to nema veze, svaki auto koji je vruc mozes saltati i u crvenom, ali ne anhladno. Svaki auto od svaba je bolji nego bilo koji nas, jer je na prvom mjestu Bella Makina (najmilije dijete) a onda sta se stigne, drugacije se auti paze nego kod nas!!!!

Kod nas je auto za 95% samo prevozno sredstvo, a za svabe je velikim dijelom prestizni objekt, koji cuvaju da im sto dulje bude kao nov, to se od nasih ljudi mislim nece suti jos dugo jer nije takva svijest.

A moj najgori je Chreysler 300M

Offline kiki147

• Član Alfa kluba 17
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Dugo Selo
« Odgovori #103 u: 27-01-2009, 17:01:27 »
moj auto je sluga meni a ne ja njemu!

dok neki razmišljaju drugačije pa imaju golfa 3 sa 480 000km. taj auto nije nikad forsiran dok moja alfa ako napravi 200 000 ja sretan  :craz

pogledajte sam o njemce i talijane u prometu i sve vam je jasno,tako i kod autiju dva različita svijeta!

Offline Stanko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV6 2.5; Berlina 1750; 156 1.9 16v jtdm
    • balkon s pogledom na Kvarnerski zaljev RI
« Odgovori #104 u: 27-01-2009, 17:08:41 »
hehehehe...e djeco, djeco...ja vam lijepo kažem...nema lošeg auta...ima samo loših vozača...a vi mi ne vjerujete...a svojim postovima to dokazujete   :funny:
SPASIMO ZEMLJU!...to je jedino mjesto u svemiru gdje ima čokolade...

LAVIC 159

• Gost
« Odgovori #105 u: 27-01-2009, 18:08:50 »
hehehehe...e djeco, djeco...ja vam lijepo kažem...nema lošeg auta...ima samo loših vozača...a vi mi ne vjerujete...a svojim postovima to dokazujete   :funny:

Potpisujem :ok:

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
  • AR 166 2,4/159ti 2,4/Spider 3.0 24V/ 159ti 1750tbi
    • Njemacka, Stuttgart
« Odgovori #106 u: 28-01-2009, 09:07:02 »
moj auto je sluga meni a ne ja njemu!

dok neki razmišljaju drugačije pa imaju golfa 3 sa 480 000km. taj auto nije nikad forsiran dok moja alfa ako napravi 200 000 ja sretan  :craz

pogledajte sam o njemce i talijane u prometu i sve vam je jasno,tako i kod autiju dva različita svijeta!

i ja bi volio imati toliko novaca da mi je svejedno  :ok: :craz :craz

pa zato i jesu taki kaki jesu, ja nemam toliko novaca da mi bude auto rob, ali to nije ni tema, ja sam samo spomenuo da se auti kod nas ne cijen, ne samo auti nego masa stvari opet se vracam na ""SVIJEST"" ljudi.
Samo kad se sjetim kod naas koja su to sviranja kad prelazim preko onih nasih cesta i sina te lezecih policajaca. oni meni mater ja njima od A-Z. Jos nikada nisam vidio u ZG ljude da izbjegnu neku vecu rupu ili bar probaju, voze sporije ili slicno. Dapace jos vise po gasu, ma ko ga j...., dobro je dok s moze  :da: :ok: :ok:, i ja bi radije bezbrizno  :drive: :drive: svaki put kad dodjem, al sam sretan i laksi bar 10 kila kad udjem u Austriju. vise necu jer ode sve vise i vise  :off :off.

Ima i losih Autiju samo ne toliko koliko divljih Vozaca  :da: :da:
Dok mi dodjemo na Kuluru voznje Zapada mislim u ovom 85% "Svaba" treba nam jos bar 10-15 godina. Ne mjenjati mislim na kulturu voznje, ne na znanje, da oni neznaju voziti toi znamo
« Zadnja izmjena: 28-01-2009, 09:10:52 od Dama 166 »

Offline kiki147

• Član Alfa kluba 17
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Dugo Selo
« Odgovori #107 u: 28-01-2009, 09:50:51 »
i ja bi volio imati toliko novaca da mi je svejedno  :ok: :craz :craz

pa zato i jesu taki kaki jesu, ja nemam toliko novaca da mi bude auto rob, ali to nije ni tema, ja sam samo spomenuo da se auti kod nas ne cijen, ne samo auti nego masa stvari opet se vracam na ""SVIJEST"" ljudi.
Samo kad se sjetim kod naas koja su to sviranja kad prelazim preko onih nasih cesta i sina te lezecih policajaca. oni meni mater ja njima od A-Z. Jos nikada nisam vidio u ZG ljude da izbjegnu neku vecu rupu ili bar probaju, voze sporije ili slicno. Dapace jos vise po gasu, ma ko ga j...., dobro je dok s moze  :da: :ok: :ok:, i ja bi radije bezbrizno  :drive: :drive: svaki put kad dodjem, al sam sretan i laksi bar 10 kila kad udjem u Austriju. vise necu jer ode sve vise i vise  :off :off.

Ima i losih Autiju samo ne toliko koliko divljih Vozaca  :da: :da:
Dok mi dodjemo na Kuluru voznje Zapada mislim u ovom 85% "Svaba" treba nam jos bar 10-15 godina. Ne mjenjati mislim na kulturu voznje, ne na znanje, da oni neznaju voziti toi znamo

definitivno si u pravu  :ok:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #108 u: 28-01-2009, 09:58:16 »
mora svima postojati najgori auto koji su vozili
najčešće pričamo o autima koje smo kupili kao polovne i netko ih je prije nas doveo u loše stanje, a najgori može biti i novi auto s gomilom dječjih bolesti jer su ga tek počeli proizvoditi

meni je od polovnih bio najgori Polo, jer ga je prijašnja vlasnica (vozačica kamiona) složila da ide "dok majstori ne odu"
od novih mi je najgori bio Renault Espace treće genaracije, tek izašao na tržište
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
« Odgovori #109 u: 28-01-2009, 10:41:58 »
Moram komentirat kolegi VS vezano za Audija 80.
Uz dužno poštovanje, ne znam puno u limarskoj profesiji, pa možda nisam u pravu,ali kad sam gledao popravak jednog Audija 80 to nema veze sa kvalitetnim limom. To je katastrofa. Taj auto nema nikakva ojačanja na kritičnim mjestima. Nema bočna ojačanja u vratima ( a alfa 33 ih ima ). To je pokretni mrtvački sanduk. Ne treba njemu ruzina da se cijeli auto uvije. Dosta ga je malo udarit u bilo koji kut i cijeli je pokrivljen uzdužno i u svim smjerovima. Najsmeće od auta ikad napravljeno. Manji sudar, udarac i cijeli motor mu je već 50 metara dalje od auta. Sačuvaj Bože šta je to... :kosa:
Ako nisam u pravu molim, stručne činjenice  :craz :craz

I da se vratim na temu...ne znate vi što je najgori auto.. :hap:
Kad provozate ovo...možemo pričat...a ja jesam dosta puta. Stari ga je imao...  :clap:

Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #110 u: 28-01-2009, 20:17:13 »
Ok dečki kaj je vama? Čovjek je objektivno rekao svoje stajallište a vi omdah giljotine pištolje i batine vadite? komentari tipa uzmi opela i uživaj su stvarno suvišni. Privrženost jednoj marki auta ne znali slijepo tvrditi da je auto najbolji i svaršen, ne, to je slijepo lupetanje kojem se toliko rugamo od strane VWovaca.

Malo tolerancije ne bi škodilo.

Meni je vrisnuo motor ( i odmah da velim nekim zlim jezicima motor neće vrisnut od miješanja ulja koja imaju iste ili slične karakteristike, a ukoliko bi to stvarno bio slučaj onda se radi o smeću od motora i smeću od proizvođača,), pa velim otvoreno da je taj blok loš i preosjetljiv, i da postoje bolji. Da li to znači da ne volim alfu? ne apsoutno ne! Stoga tolerancije molim, to je ono što nas sve treba krasiti.

upravo to, tako su i mene (neki ljudi) slali da idem na opel dan club da tamo guštam  :craz samo zato što sam rekao da je jedan motor stvarno jako dobar (nevažno sad o čemu se radilo) stvar je u tome što priznajem svaki auto i neču reči da ne valja nego da mi se ne sviđa što je razlika isto kako je kolega vs rekao svoje stajalište, nismo svi isti, na kraju krajeva alfa kao alfa sječam se na 164 da je elektronika bila tolko dobra da je držala do prvih 40 000 km a da ne govorim da im je to i dalje jedna od glavnijih mana (ne uzimajući u obzir najnovije modele) stoga po tome se onda može zaključiti da vw ima bolju elektroniku i šta je to čudno... npr. corrado G60 je auto koji ide ko zvijer i jedan je od  boljih autiju svojega vremena u svojoj klasi ali i on ima mana npr. ne da ne drži cestu nego je njih 75% završaalo na krovovima, stoga ne kažem da netrebate hvaliti marku svojega auta nego kažem kako je i Isus rekao nemojte pljuvati po drugim autima jer se lako danas sutra VI možete nači u njima bez obzira na vječno zaklinjanje "nema šanse, nikada" jer kako se kaže tko se zadnji smije najslađe se smije tako da paziti kako se tumače stvari.....
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #111 u: 01-02-2009, 00:26:15 »
citam moj komentar na vs-ovu  izjavu i priznajem da san malo pritira. ja san svjestan da alfa nije najsavrsenije auto na svitu, ali ja nisam objektivan jer ja sam ljubitelj te marke i njene mane ni ne trazim. a ako one nadju mene ja to mojoj alfici i oprastam, uostalom ovo nije klub objektivnih ljubitelja svih auta vec ljubitelji alfe. ja vozin i volim alfu i uvik cu je vozit bez obzira na neke njene "musice" to je za mene dio cari koju mi pruza moja 156. realno govoreci boljih auta ima ali nisu to auta za mene, svatko ima pravo na svoje misljenje i ja to postivan. ali doc na ovaj forum i reci za bilo koju alfu da je najlosije auto meni je cudno. ne zelim ulazit u rasprave i ponavljam da postivan tudje misljenje, i ne kazem da sam ja u pravu, ali za mene boljeg auta od alfe nema  :mah:
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline Tvrtko

• Starosjedioc
    • Borongaj
« Odgovori #112 u: 01-02-2009, 01:14:14 »
najgori nije bio moj nego od frenda Maruti Suzuki..  jedini auto koji stalno ima zvuk kao da ideš na rikverc....

Mirko

• Gost
« Odgovori #113 u: 01-02-2009, 01:31:46 »
najgori nije bio moj nego od frenda Maruti Suzuki..  jedini auto koji stalno ima zvuk kao da ideš na rikverc....

moje prvo auto 35 ks 800 ccm, max brzina 135, bilo je umjeće zadržat ga na cesti, kad san ga proda skoro suzu pustija. Inaće totalna šteta od auta ali ima je ono nešto....

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #114 u: 01-02-2009, 14:16:09 »
To je dobar auto i vjerojatno najkvalitetniji ikad napravljen u svojoj klasi  :ok:
Daleko najgori auto sta san vozija je Yugo 45,radije bi kopa nego ga vozija  :smijeh :smijeh :smijeh

Offline RoadRunner

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Sprint,33-Q4,145box16v,156-1.8ts,MiTo tjet,Brera
    • Vukovar
« Odgovori #115 u: 01-02-2009, 14:18:25 »

Uhhh...imali ga u firmi daaavno kao dostavnjak....slažem se ,mislim da nemože bit goreg vozila od AK-a
Gas Guzzler

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
« Odgovori #116 u: 01-02-2009, 17:07:32 »
Moj je bio ( još je, čeka obnovu za oldija, 1980 g. ) crveni. Ubačen 900 kubika  od Fiata 127, pojačana kompresija, weber karburator, kraći diff. Jeo je svakog stojadina na semaforu  :hap:
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

Offline zoranm

• Sa stažom
  • alfa 166,159
    • Nova Gradiška
« Odgovori #117 u: 02-02-2009, 11:50:36 »
Bez pretjerivanja najgori GOLF IV. U Sječnju 98 u moju firmu došla iz Austrije 4 nova golfa (još se nisu prodavali kod nas) i ja sad dobio tu čast da ga dovezem iz Zagreba u N.Gradišku i kad smo došli ovi moji padaju u trans,režu vene i daju bubreg za krug a ja jedva čekam da sjednem u moju Cromu da odmorim leđa.Znate onaj osjećaj kad vas tera na WC, onda sjednete i olakšanje... Tako sam se ja osjećao u mojoj Cromi.

Offline bestija

• Ovisnik o alfistima
  • karavan
    • Vrgorac
« Odgovori #118 u: 04-02-2009, 15:38:43 »
e tu imam dilemu...

golf IV sdi ili službeni golf IV sdi... :funny:
''Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere''.

Offline Alfa bez Omege

• Pripravnik
  • **
  • Fali mi Alfa
    • Zagreb
« Odgovori #119 u: 04-02-2009, 18:55:42 »
e tu imam dilemu...

golf IV sdi ili službeni golf IV sdi... :funny:

Ma nemojte tako!!!Pa to je njemac,još Fauve..Pa di će to bit loše,to se ne zna pokvarit..I još sdi,kak reče jedan vlasnik..too leetiii :kosa: