Slažem se s Isusom u ovome. Gotovo svaka marka (čak i VW

) ima modela koji su zaista i lijepo odrađeni i dobri....
Evo moj popis OK auta drugih firmi :
1. VW Corrado - fina linija ,štoviše odlična ,još ako je Karmann prerada interijera issssss ,također prolazi i Scriocco ,ali meni SAMO to od VW-a ,ostalo mi zaista nije zanimljivo.
2. BMW serija 5 E28 1982-1988g ,kvalitetan BMW za svoje doba ,velik ,udoban ,tih i poprilično i brz ,kasniji modeli (5tica kamatarka) mu nisu i do koljena i tu priča za mene i BMW završava. (ima šala koja kaže...zašto vlasnici bmw-a kažu da im se auti nikada ne kvare...ali kod svih njih u dvorištu ima makar jedan za djelove :hehe: )
3. Fiat UNO Turbo mi je i dan danas omiljen kao i volio bi ga pored 33ce imat.
4. Isto kao za unića turbaka važi i za Renaulta 5 GT turba ,ali to je danas nemoguća misija za nać.
5. Ford mi je bio interesantan dok su bile Granade i Capri-ji ,ali poslije mi je sve ostalo od Forda dizajnerski promašaj....
6. Opel Manta ,priča za sebe ,imali smo i klub kad sam je imao nekada u Osijeku...sjećam se kad sam došao se upoznat s ženinim ujakom iz Njemačke ,čovjek je samo se uhvatio za glavu i rekao "Oh nein...die Manta fahr".... :hehe: . Kasniji Opeli kao i BMW-i mi nisu više bili zanimljivi.
Kod Alfe se ljubav rodila kad sam kupio prvu Sudku nedugo poslije i Sprinticu.....boxeri su me fascinirali i tu sam se zadržao ,a i Alfa nekako sama po sebi je auto kojega se nemožeš posramiti bez obzira koji model bila