bravo stefan :clap2:nis se ne stavlja na mokro.u 10 god intenzivnog rada sa svim mogucim sretstvima,nisam nasal nis bolje od berner pjene.(kak mi se cini treba bi ja tu u hr otvorit ducan i firmu za poliranje

).firma AUTO BODY MAGIC ima jednu tekucinu,ili kako ljudi zovu vosak ...to moze ic na auto dok je jos mokar.automatski ga susis i poliras.je da ne drzi dugo(oko mjesec dana)ali se komarci i ostala stoka lakse skida(jer uglavnom ostaju na toj zastiti).dakle polirat auto,nije samo radi glanza(

O0

...tak da komadi bolje padaju),nego pravilno(a to je posebna tema)ispoliran auto....insekti se lakse skinu,jer nisu tak duboko zakeljeni.imas manje ostecenja od kamena,zmazanoca se ne veze na lak.ak ti se pticurina pokaka na lak odma skidaj i to sa puno vode i temeljito(jer to usrano govno ima kiseline u sebi).ak to ude u lak,mozessam probat slaifat(ak imas srece maknes ga),a ako imas peh...onda lakiranje.sredstva koja ja koristim nemres kupit u ducanu.vjeruj mi probas jedanput,budes i zenu ostavil radi tih politura i ostalih sretstava za njegu