0 Èlanova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja koristim ovaj:(Image removed from quote.)Ima kokpit od 147 na slici, tako da je bilo maksimalno prigodno dok sam vozio selespidicu! :hehe:Traje pol godine do godinu dana kad se tretira pa¾ljivo uzdu¾ cijelog kanala. Ja radim tako da, osim ¹to u¹pricam u kanale, izvadim filter zraka kabine i taj prostor ispunim pjenom. Dok se u¹pricava u kanale, cijevèica se postepeno izvlaèi tako da se optimalno prekriju stijenke kanala. Ostavim par minuta i pustim ventilaciju na max.Ima ga u TAS autodijelovi trgovini u ZG u blizini Jaruna. Mislim da je 40kn ili tako ne¹to. http://www.tas.hr/E sad ne znam koliko æe to "ubit" smrad antifriza. Ima dosta intenzivan miris prvih mjesec dana, tako da bi moglo pomoæ. Najva¾nije ti je luðaèki ventilirat kad god je prilika, pa æe se jednom izvjetrit.
hvala, probat èu sa time...je slinilo je bilo kasnije na samom spoji cijevi sa kilerom jer kad je stegnuta bila cijev sa ¹elnom bila je hadna, a naravno kad se ugrijala voda cijev gumena se ¹iri, tako da sam kasnije to dodatno stegnuo... mo¾da se od toga bilo nakupilo pa po¹to nisam vozio auto par dana zbog toga ponovo poèelo smrdit i malo je zadimilo... vidjeti èu ponovo oko toga da li pu¹ta i upricati ovo, valjda èe pomoæi
budem, komplet èu oèistiti sve, i onda na¹pricati ovo unutra...
ma problem je da ga je bilo samo dolje gdje je i kiler, to èu lako poèistiti, nakon ¹to sam provjetrio ventilaciju bilo je sve ok i nije bilo smrada, ali mi je u meðuvremenu ponovo malo pustilo na spoju i to nisam poèistio nego samo stego dodatno na spoju kako treba biti, i izgleda da je zbog toga povuklo smrad, to èu rije¹iti, opet provjetriti ventilaciju i onda bi trebalo biti ok, ali sam mislio jo¹ dodatno sa tim sredstvom proæi za svaki sluèaj, uostalom nije to novo pa nebi vjerojatno ni bilo lo¹e to tako malo "dezinficirati" ili ¹ta veæ...
ma naravno da èu promijenit i filter, to mi je 2 minute posla...
Alkoholom.
To su bjelanèevine, mo¾e i èisti alkohol.
Limunadom :hehe:, ma nadam se da æu naæi ne¹to za te stvari ovo ¹tosam do sad vidio u metrou, tifonu omv-u nema nièega, najbli¾e sredstvo tomeje ono za felge, a ne trlja mi se auto, odmah poludim, pa ako netko ba¹ zna ime i di kupit ne¹to slièno
¹patulom
Ajax s limunom (inaèe pjena za èistit stakla-barem tako ¾ena govori), za kupit ga ima svugdje :hehe: :hehe: