Kako postat ovlasteni servis, jednostavnije nemogu pitat.
Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
svaki segment Fiat, Lancia,Alfa, Abarth, Fiat professional zahtjeva neke uvjete...od veličine radione, broja dizalica, način uređenja, reklame, tester, zamjenski auto, licence za manuale, ...
zatim imaš uvjete koje ti postave...količinu vozila za prodat, dijeova za kupit, satnicu po kojoj ti plačaju ono što radiš pod garancijom, bankovna garancija,...
zadnje što su osmislili je da im moraš prikazivat svoj promet... koliko i pošto radiš... tebe prisljovaju da radiš sa org skupim dijelovima da nisi konkuretan a oni rade sa zamjenskim... provjerio, kod određenih dobavljača uzimaju duplo više robe od mene. kada njih fiat stisne za slabi promet dijelova onda oni stišću dilere a oni dalje rade sa zamjenskim
uglavnom AC radi na tome da odkanata sve dilere i da ostanu oni sami kako bi imali monopol... izmišljau određene uvjete pod izgvorom da to Fiat traži, što možda i stvarno traži ali do sada ako nisi 100% ispunajavo baš sve, moglo je proč ali danas kao više ne može. za primjer, meni nisu dali status ovlaštenog za profesional vozila jer radiona mora biti min 4,5 m visoka. moja je 4,1 m.... u zadnih 25 godina prošlo je neznam koliko talijana iz Fiata kao kontrola kroz moju radionu i niko nikada nije ni A rekao... vani imam dizalicu 5 tona koja diže do nebesa, stavljena prije 10tak godina baš zbog toga i sve je bilo 5 a danas, danas kada je hebeno teško radit i opstat, kada im je po meni bitna svaka mušterija tj svaki diler da radi promet to više ne vrijedi nego sve mora biti na hebeno vrhunskom nivou. kak ti!!! po meni samo isprika da se dilera može od kantat.