meni to dosta govori o tebi kao čovjeku kakav si.
Prevrtljivi zločesti lajavac koji ni sam nezna sta hoče u životu, ništa pošteno ne zna radit u životu i nečeš nigdje nači sreću i mir!!!
Ni kod majstora Burića!!! Puknut će i ta ljubav!!! Samim time mi i nije tolko važno šta piše nego TKO piše!!!
A iskreno sve više počinjem vjerovat da radiš za neku moju konkurenciju!!!
Prije cca 2 mj. sam bio u jednom društvu di je bila tema o tome ni jedan nepoznati lik mi je reko da si ja malo bolje razmislim o tome,
pošto sam bio tvrdio da ne mogu vjerovat da ima takih likova koji bi to išli radit, jer iz dosta pouzdanih izvora je ćuo da se nešto tako
sprema na moju firmu. Ne kažem da si ti taj ali stvarno ponekad pomislim da jesi!!! Mislim da si iznio dosta negativne svoje energije
na mene pa eto zamolio bi te da u ovoj novoj 2015. god. me pustiš više na miru 
A vjeruj mi da mi je sada žao što sam ikad radio išta na tvom autu i uzo sve te SILNE PUSTE novce od tebe koji su mi bilii tako slatki sto sam ti uzo za ništa
1. stvar: Burića ne diraj jer je majstor 2 klase iznad tebe, a ko čovjek da ne pričam. Uvijek sam imao korisit od njega.
Zadnjih par puta kad sam kod njega nešto radio još sam i zaradio, da ZARADIO!!!
Da ne velim kad sam i nešto plaćao cijene su bile daleko bolje od tvojih OVLAŠTENIH a posao korektnije odrađen.
2. stvar: s Burićem surađujem (popravci i savjeti) već preko5 godina i odnos je korektan i potrajat će vrlooo dugooo, bez brige budi!
3. stvar: Ovo što se tiće tvoje firme i potkopavanja nekog kredibiliteta i posla...mislim da previše gledaš dokumentarce TEORIJE ZAVJERA!
Što pišem pišem i pisat ću jer mislim da ćinim pravdu! Puno ljudi misli isto o tebi samo im se ne da i ne zele si zagorcavati zivot,
jer ti si uvijek u pravu!
4 stvar: I NAJBITNIJA... ovo je forum i ja nikoga ne vrieđam i pridržavam se pravila, i u skopu tih pravila ću pisati što god hoću jer imam pravo
na MIŠLJENJE!!! A ova tema se tako zove, ne majstor SEB i njegovi popravci.
JEL TI TO JASNO??? Ako ti se ne sviđa nemoj čitati moje postove.
A ovo tvoje vrijeđanje mene ću prepustiti moderatorima da odrade jer ne zelim se spustati na tvoj nivo!