21-04-2026, 04:26:36

Autor Tema: SERVISI u HR - Preporuka / Iskustva  (Posjeta: 128598 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SS

• Trade Count: (+14)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • AR 156 SW 2.4 JTDm 20V
    • Zagreb
Odg: SERVISI u HR - Preporuka / Iskustva
« Odgovori #180 u: 01-01-2015, 09:28:52 »
možda da se prihvatiš nekog stabilnog posla bi znao više cjeniti nečiji rad jer očigledno u svom ovom prodavanju i mjenjanju posla si se malo izgubio... iskreno, ne volim kad neko procjenjuje moj ili tuđi rad... uvjek se zna unapred pa ako ti ne paše idi nekom ko hoče i može jeftinije

To ja takav način rada/poslovanja... tko to radi zna o čemu pričam.

A priznajem da sam bio izgubljen kada sam tebi dolazio i puste novce ostavljao za ništa (ili vrlo malo).
Nakon prve ide druga...

Offline mote kariola

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • GT, Piaggio 50
    • Labin
« Odgovori #181 u: 01-01-2015, 10:37:43 »
Kako se u radu jtd motora uopce uocava ( i moze li se ) slab pritisak ulja. Jel se moze onako vulgaris "na oko/uho" to primjetiti ?
功夫大师.

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #182 u: 01-01-2015, 11:37:03 »
Kako se u radu jtd motora uopce uocava ( i moze li se ) slab pritisak ulja. Jel se moze onako vulgaris "na oko/uho" to primjetiti ?
To bi morao biti vraski dobar slusac. Kod mene se dogadalo da bi kod hladnog starta bacila poruku da je slab pritisak ulja. I to samo sekundu, dvije. Ali kad sam je kupovao bila je zagrijana pa se to nije moglo tako skuziti...
Aliis si licet, tibi non licet.

Offline mote kariola

• Ovisnik o alfistima
  • GT, Piaggio 50
    • Labin
« Odgovori #183 u: 01-01-2015, 11:56:15 »
Jel zamijena uljne pumpe rijesava taj problem ili je potrebno jos sarafanja po autu ? Meni se lampica gasi odmah pri startu ali pitam cisto preventivno, na iducoj zamijeni ulja obavezno stavljam i novu pumpu gore.
功夫大师.

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #184 u: 01-01-2015, 15:19:43 »
Jel zamijena uljne pumpe rijesava taj problem ili je potrebno jos sarafanja po autu ? Meni se lampica gasi odmah pri startu ali pitam cisto preventivno, na iducoj zamijeni ulja obavezno stavljam i novu pumpu gore.
Ma ja sam odmah mijenjao i letece i bank lezajeve.
Ali ako preventivno mijenjas onda mislim da samo pumpu. Iako ne znam zasto bi je mijenjao...nek ti majstor izmjeri tlak ulja pa onda odluci.

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #185 u: 01-01-2015, 15:47:49 »
To ja takav način rada/poslovanja... tko to radi zna o čemu pričam.

A priznajem da sam bio izgubljen kada sam tebi dolazio i puste novce ostavljao za ništa (ili vrlo malo).
meni to dosta govori o tebi kao čovjeku kakav si. Prevrtljivi zločesti lajavac koji ni sam nezna sta hoče u životu, ništa pošteno nezna radit u životu i nečeš nigdje nači sreću i mir!!! Ni kod majstora Burića!!! Puknut će i ta ljubav!!! Samim time mi i nije tolko važno šta piše nego TKO piše!!!
A iskreno sve više počinjem vjerovat da radiš za neku moju konkurenciju!!! Prije cca 2 mj. sam bio u jednom društvu di je bila tema o tome ni jedan nepoznati lik mi je reko da si ja malo bolje razmislim o tome, pošto sam bio tvrdio da ne mogu vjerovat da ima takih likova koji bi to išli radit, jer iz dosta pouzdanih izvora je ćuo da se nešto tako sprema na moju firmu. Ne kažem da si ti  taj ali stvarno ponekad pomislim da jesi!!! Mislim da si iznio dosta negativne svoje energije na mene pa eto zamolio bi te da u ovoj novoj 2015. god. me pustiš više na miru ;)

A vjeruj mi da mi je sada žao što sam ikad radio išta na tvom autu i uzo sve te SILNE PUSTE novce od tebe koji su mi bilii tako slatki sto sam ti uzo za ništa
« Zadnja izmjena: 01-01-2015, 16:09:17 od Seb »
SEBastijan Bertol 091 62 22 223
BERTOL Seb servis - Specijalizirani servis za Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth vozila

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #186 u: 01-01-2015, 15:50:54 »
na 2v tipovima motora skoro pa nikako a na 4v varijanti možda bi se čuli hidro podizaći ali to mora bit jako dobro uho jer je dizel sam po sebi bućan motor
BERTOL Seb servis - Specijalizirani servis za Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth vozila

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #187 u: 01-01-2015, 15:52:59 »
pumpa može bit ok ali zbog prevelike zraćnosti na kkjučnim dijelovima unutar motora tlak može padat

Offline SS

• Ovisnik o alfistima
  • AR 156 SW 2.4 JTDm 20V
    • Zagreb
« Odgovori #188 u: 01-01-2015, 16:45:23 »
meni to dosta govori o tebi kao čovjeku kakav si.
Prevrtljivi zločesti lajavac koji ni sam nezna sta hoče u životu, ništa pošteno ne zna radit u životu i nečeš nigdje nači sreću i mir!!!
Ni kod majstora Burića!!! Puknut će i ta ljubav!!! Samim time mi i nije tolko važno šta piše nego TKO piše!!!
A iskreno sve više počinjem vjerovat da radiš za neku moju konkurenciju!!!
Prije cca 2 mj. sam bio u jednom društvu di je bila tema o tome ni jedan nepoznati lik mi je reko da si ja malo bolje razmislim o tome,
pošto sam bio tvrdio da ne mogu vjerovat da ima takih likova koji bi to išli radit, jer iz dosta pouzdanih izvora je ćuo da se nešto tako
sprema na moju firmu. Ne kažem da si ti  taj ali stvarno ponekad pomislim da jesi!!! Mislim da si iznio dosta negativne svoje energije
na mene pa eto zamolio bi te da u ovoj novoj 2015. god. me pustiš više na miru ;)

A vjeruj mi da mi je sada žao što sam ikad radio išta na tvom autu i uzo sve te SILNE PUSTE novce od tebe koji su mi bilii tako slatki sto sam ti uzo za ništa

1. stvar:  Burića ne diraj jer je majstor 2 klase iznad tebe, a ko čovjek da ne pričam. Uvijek sam imao korisit od njega.
               Zadnjih par puta kad sam kod njega nešto radio još sam i zaradio, da ZARADIO!!!
               Da ne velim kad sam i nešto plaćao cijene su bile daleko bolje od tvojih OVLAŠTENIH a posao korektnije odrađen.

2. stvar: s Burićem surađujem (popravci i savjeti) već preko5 godina i odnos je korektan i potrajat će vrlooo dugooo, bez brige budi!

3. stvar: Ovo što se tiće tvoje firme i potkopavanja nekog kredibiliteta i posla...mislim da previše gledaš dokumentarce TEORIJE ZAVJERA!
               Što pišem pišem i pisat ću jer mislim da ćinim pravdu! Puno ljudi misli isto o tebi samo im se ne da i ne zele si zagorcavati zivot,
               jer ti si uvijek  u pravu!

4 stvar: I NAJBITNIJA... ovo je forum i ja nikoga ne vrieđam i pridržavam se pravila, i u skopu tih pravila ću pisati što god hoću jer imam pravo
             na MIŠLJENJE!!! A ova tema se tako zove, ne majstor SEB i njegovi popravci.
             JEL TI TO JASNO??? Ako ti se ne sviđa nemoj čitati moje postove.

A ovo tvoje vrijeđanje mene ću prepustiti moderatorima da odrade jer ne zelim se spustati na tvoj nivo!  :ok:

Nakon prve ide druga...

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #189 u: 01-01-2015, 19:52:15 »
niko tebi ne brani dat ti pišeš šta hočeš samo se daj se više kani mene !!!
o klasama mehaničara ne želim razpravljat. ja nisam nikad nikog omalovažavao ili loše pričao o nekom, ćak ni o Buriću jer u osnovi mi se poznajemo i povrmeno čujemo, i ne volim kad to neko radi i meni. pogotovo kad taj neko i nije pravu. imaš svoju priču ali ta priča ima i drugu stranu samo je sad pitanje da svi ovi ljudi koji čitaju ovo shvate onu pravu jer kako god postoji priča o dobrim/lošim servisima tako i postoji dobri/loši(zločesti) klijenti samo na žalsot ona nikad ne bude navedene kao tema za sebe. uvjek su serviseri na meti, neznalcie, lopovi, itd...
ono što hoču reči da ja nisam nepogrešiv i ako sam zezno, stvar se mora izpravit ali kad je stranka malo zločesta e onda ja na žalost se ne držim više onoga: stranka je uvijek u pravu!!!dapače takve su mi stranke nepoželjne kao i ja njima i tu bi stvar trebala bit gotova
ne gledam ja previše filmova nego kako sam reko ponukan tom jednom slučajnom pričom ponekad mi fakat proleti ta pomisao po glavi jer kad si bolje razmislim zašto ti trošiš svoju energiju tu na naćin da stalno nešto se sukobljavaš samnom?!... ruku na srce, dali je to izvedivo?! ponavljam, ne kažem da to radiš ali...
ja sam iznio svoj zaključaka tvog karaktera zasnovanog na kontu tvojeg nekog iznašnja samog sebe tako da ne smatram to vrijeđanjem jer i ti stalno nešto tako trkeljaš o meni pa eto ako možeš ti stalno o meni tj mojoj firmi sad ču ja malo i tebi kao klijentu
što se tiče moderatora neka odluče šta če sa svime ovime moje je mišljenje neka stoji da se vidi.

Offline SS

• Ovisnik o alfistima
  • AR 156 SW 2.4 JTDm 20V
    • Zagreb
« Odgovori #190 u: 01-01-2015, 20:27:32 »
Nema problema neka stoji... I ja kazem. Znam da se vi znate, uzak je to krug ljudi. Ali sto se mene tice ostetili ste me ko klijenta i niste se potrudili ispraviti a tada smo bili u ok odnosima.
Zato sam ti i napisao da kad se sjetim toga perioda da mi sijede izadju...

U svakom slucaju zelim ti uspijesnu 2015.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nakon prve ide druga...

Offline Mislav1986

• Na probi
  • *
    • Mali Lošinj
« Odgovori #191 u: 01-01-2015, 22:10:14 »
šta ti se pokvarilo?

Vilica previđena, letva volana, opruga puknuta, zadnji nosac amortizera,
ispod volana gdje je konektor za dijagnostiku je netko "uredivao" nesto pa bi bilo lijepo da je spomenuto
kad je vec radena dijagnostika. nije spomenuta ni prilicna kolicina ruzine na podvozju.
 i dogovorili smo mjerenje kompresije ali kad sam dosao na pregled nije bilo uredaja. 

Od ostatka postova koji su nastali nakon mojeg se ogradujem jer nemam s tim nikakve veze niti bi ih komentirao.
A da mogu reci da tamo vise nebi vozio auto, ne mogu. Tko radi taj i grijesi. Samo neke nazalost kostaju vise neke manje.
Covjek je opcenito na dobrom glasu a to se postize radom i trudom.

Offline daniels1001

• Trade Count: (+57)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V Multijet
    • PŽ-ZG (HR), München (DE)
« Odgovori #192 u: 01-01-2015, 22:15:05 »
mislav obrisi pp-ove , ne mogu ti vec danima odgovoriti na tvoje upite, a ti me i dalje turiras svakodnevno...... posto ti je pun inbox.....

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #193 u: 02-01-2015, 08:26:15 »
Vilica previđena, letva volana, opruga puknuta, zadnji nosac amortizera,
ispod volana gdje je konektor za dijagnostiku je netko "uredivao" nesto pa bi bilo lijepo da je spomenuto
kad je vec radena dijagnostika. nije spomenuta ni prilicna kolicina ruzine na podvozju.
 i dogovorili smo mjerenje kompresije ali kad sam dosao na pregled nije bilo uredaja. 

Od ostatka postova koji su nastali nakon mojeg se ogradujem jer nemam s tim nikakve veze niti bi ih komentirao.
A da mogu reci da tamo vise nebi vozio auto, ne mogu. Tko radi taj i grijesi. Samo neke nazalost kostaju vise neke manje.
Covjek je opcenito na dobrom glasu a to se postize radom i trudom.
jesi bio to odmah kod Darka poslje mene ili nakon nekog vremena.? Kad si bio kod mene?
hvala na zadnjoj recenici i moje isprike ako je to tako bilo. Trebo si mi odmah javit da vidim ko to kod mene nije odradio poso kako treba

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #194 u: 02-01-2015, 08:44:04 »
Nema problema neka stoji... I ja kazem. Znam da se vi znate, uzak je to krug ljudi. Ali sto se mene tice ostetili ste me ko klijenta i niste se potrudili ispraviti a tada smo bili u ok odnosima.
Zato sam ti i napisao da kad se sjetim toga perioda da mi sijede izadju...

U svakom slucaju zelim ti uspijesnu 2015.

ako mislis na poznavanje moderatora i mene vjeruj da nisam nikad utjeco na brisanje postova cak sta vise sam uvjek trazio da takve stvari ostanu nepobrisane jer jedno je biti lopov  a drugo je pogresit. Ponavljam, od gresaka nisam nikad bjezo i uvjek cu ih izpravit ako imajuosnove jer recimo covjeku gore ocigledno poso nije obavljen kako spada i da mi se je javio odmah ja bi to pokuso izpravit ali ljudi poput tebe vole dolaske u servis zlocesto izkoristavat i ako im to ne uspije onda se vole pretiti i raditi ovake stvari jer ti stvarno previse trosis energije na pljuvanje po meni pa da su i dogodile sve te ruzne stvari, sto nisu bar ne u obliku kako ti opisujes, na tvom mjestu ja bi vise presto jer stvarno mi postajes naporan a ja nisam bas poznat po tome kako me  opisujes tak da u ovom slucaju ocigledno ima i tebe podosta kao negativca a ne samo mene.

Offline SS

• Ovisnik o alfistima
  • AR 156 SW 2.4 JTDm 20V
    • Zagreb
« Odgovori #195 u: 02-01-2015, 17:56:04 »
Što se nisi onda odmah prije 7 godina ponudio ispraviti grešku?
Pa i da si se ponudio ne bih prihvatio, snašao sam se ja i bez tvoje velike pomoći :ok:

A veliš da sam ti postao naporan....mmmm strašno! Kako sam se drznuo samo uznemiriti te!

I ne nisam mislio na tebe i modove, nego na tebe i Burića i ostale mehaničare grada ZG-a.

A ti ako misliš da trošim previše energije na tebe, e pa je onda to tvoje mišljenje i ja to poštujem, za razliku od tebe! A što ću doma sam na godišnjem pa imam vremena hah

:funny:
Nakon prve ide druga...

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+13)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #196 u: 02-01-2015, 18:20:10 »
Nije da ga branim ali nemoj mi rec da je to bilo prije 7 godina
Spider 115

Offline SS

• Ovisnik o alfistima
  • AR 156 SW 2.4 JTDm 20V
    • Zagreb
« Odgovori #197 u: 02-01-2015, 18:38:44 »
Pa eto "potego me za jezik" kad smo se vec raspisali, nije problem. Imam ja volje i vremena

Nakon prve ide druga...

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #198 u: 02-01-2015, 19:59:31 »
Što se nisi onda odmah prije 7 godina ponudio ispraviti grešku?
Pa i da si se ponudio ne bih prihvatio, snašao sam se ja i bez tvoje velike pomoći :ok:

A veliš da sam ti postao naporan....mmmm strašno! Kako sam se drznuo samo uznemiriti te!

I ne nisam mislio na tebe i modove, nego na tebe i Burića i ostale mehaničare grada ZG-a.

A ti ako misliš da trošim previše energije na tebe, e pa je onda to tvoje mišljenje i ja to poštujem, za razliku od tebe! A što ću doma sam na godišnjem pa imam vremena hah

:funny:
tebe kao čovjeka i stranku sam već opiso pa samim time bi ti sve trebalo bit jasno

neznam šta mi Burića nabacuješ stalno na nos...ja nemam ništa protiv njega i u normalnim sam odnosima sa njim...poznam ga ali nismo neki frendovi...to što te on ispunjuje kao mehaničar eto drago mi je da si sretan i da sad imaš pravog meštra koji te usrećuje i šta ti ja sad više tu značim?! kani me se i točka !!! o tome ko je kakav mehaničar pusti nek svaki stvara za sebe i vrijeme će pokazat
« Zadnja izmjena: 02-01-2015, 20:00:25 od Seb »

Offline SS

• Ovisnik o alfistima
  • AR 156 SW 2.4 JTDm 20V
    • Zagreb
« Odgovori #199 u: 02-01-2015, 20:23:59 »
Sorry al ti si Burica sada prvi potegnuo. Malo se vrati unazad pa ces vidjeti!
A ti mi definitivno ne znacis nista u zivotu osim, eto, sto te se spomenem tu i tamo kad je vec tema.
Osim toga nemam nikakvih problema sa zlocestim prefriganim automehanicarima koji love u mutnome!

Nakon prve ide druga...

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+13)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #200 u: 02-01-2015, 21:14:46 »
Pa eto "potego me za jezik" kad smo se vec raspisali, nije problem. Imam ja volje i vremena

sve 5, ali nakon 7 godina, pa bilo je već nekoliko rasprava o tome kakav je on i ti sad potežeš to pitanje

po meni najžalosnije od svega kaj se nitko ili rijetki sjete napisati kolko im je taj isti Sebastijan puta pomogao,
nego kad slučajno se desi greška ili propust, a onaj tko radi i griješ, onda opleti po Bertolu i dečkima koji tamo rade,
svi znamo da se povjerenje jako teško stekne, a vrlo lako i brzo izgubi
stoga bi svi trebali malo razmisliti prije pisanja ili izgovorene neke riječi, jer postoji i PP i mobitel i mail pa onda ak neide onda napiši javno,
vjerujem da si došo kod njega i reko mu, čuj ovo nije dobro ili nisam zadovoljan da bi on to riješio bez pogovora, barem su moja iskustva
takva, da i opet idem kod njega i najvjerojatnije ću ići dok vozim alfu ili fiata, a vozi trenutno oboje

Spider 115

Offline dinko156ti

• Pripravnik
  • **
    • sisak
« Odgovori #201 u: 02-01-2015, 22:14:15 »
Dijagnoza je zeznuta stvar, pa i doktori fulaju i čovjek umre zbog krive dijagnoze... A kad smo kod dijagnoza evo i moje od prije nekih pa sigurno 15 godina kad sam imao Fiat Bravo 1.6 iz kojeg se povremeno čuo čudan zvuk iz motora za kojeg su razno razni majstori sa stetoskopima DIJAGNOSTICIRALI da dolazi iz alternatora i da ga treba rastavit, ja reko ajde idem još do Bertola jer ipak oni malo bolje poznaju talijane. I tako dođem ja tamo objasnim čovjeku u čemu je problem i reko poslušaj i ako treba presloži alternator. Majstor slušao oko pola minute ugasi auto i uzme nekakvi komad bakrene cijevi i prisloni ju na vodenu pumpu i malo udari čekićem. Kaže on ma to im je boljka i stvarno nema više nikakvih zvukova. Ja sretan ko malo dijete pitam koliko sam dužan a on kaže ništa.... Dali bi ja sad trebao mrzit i ogovarat one mastore koji su fulali? Ne, ljudi su pogriješili a sa tim su igrom slučaja dali priliku majstorima iz Bertola da me malo ožene a ovi ipak nisu. Meni dosta.
« Zadnja izmjena: 02-01-2015, 22:15:46 od dinko156ti »

Offline TomoCro

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #202 u: 02-01-2015, 22:25:13 »
Nije da branim Seba ali i meni ovakve musterije idu na jetra....I sad jos ovo kad vidim da je sve to bilo prije 7 godina??? Get over it and get a life....

Nisam jos bio kod Seba nikad jer nisam vozio talijane ali ako od npr 40 ljudi na ovom forumu njih 30-35 tvrdi da su zadovoljni onda je meni osobno to i vise nego dovoljno da odem kod njega sa svojom Alfom!

Kao sto su rekli,niti jedan mehanicar nije bogom dan i svakom ce se kad tad zalomit greska,los dan i sl
" More the knowledge lesser the ego, lesser the knowledge more the ego.”
A.Einstein

Offline dic

• Pripravnik
  • **
  • 159 1.9 JTS,Giulietta 2.0 JTD
    • ZG
« Odgovori #203 u: 02-01-2015, 23:04:45 »
Neki dan sam bio na servisu kod Bertola prvi put i sve 5.Kako je dogovoreno tako je i bilo.Taj posao je zeznut skroz,ljudi su osjetljivi na aute nemoguce.
Svima se desi propust, pa i najboljima.
Po tome 99% servisa i majstora nebi valjalo. :mah:

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #204 u: 02-01-2015, 23:07:13 »
servisi su kao i sve ostalo gdje ljudi dolaze... neće uvijek svi bit zadovoljni... a bome se ni vlasnici servisa ne mogu opet toliko trudit da bi ugodili svima... 100 ljudi, 100 čudi... svatko tko radi s ljudima zna o čemu pričam...  :Crazy
:cigara: :cigara:

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #205 u: 03-01-2015, 01:01:03 »
Neki dan sam bio na servisu kod Bertola prvi put i sve 5.Kako je dogovoreno tako je i bilo.Taj posao je zeznut skroz,ljudi su osjetljivi na aute nemoguce.
Svima se desi propust, pa i najboljima.
Po tome 99% servisa i majstora nebi valjalo. :mah:
Pogotovo biti serviser Alfi. Pa to ti je hrpa bolesnih likova koji bi htjeli savrsenstvo a cinjenica je da ima auta stalno rikavaju i imaju misteriozne simptome :D

Offline GUMS

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • AR 156 sw 1.9 16v Q2
    • Virovitica
« Odgovori #206 u: 03-01-2015, 04:13:07 »
Drago mi je viditi da se ipak naslo ovdje ljudi javno reci da su zadovoljni sebom i cinjenicom da nam izlazi u susret, a ne da se samo kritizira.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #207 u: 03-01-2015, 09:14:42 »
Pogotovo biti serviser Alfi. Pa to ti je hrpa bolesnih likova koji bi htjeli savrsenstvo a cinjenica je da ima auta stalno rikavaju i imaju misteriozne simptome :D

:hehe: :good post
Nije bolest sve što boli

Offline Mislav1986

• Na probi
  • *
    • Mali Lošinj
« Odgovori #208 u: 03-01-2015, 18:40:28 »
jesi bio to odmah kod Darka poslje mene ili nakon nekog vremena.? Kad si bio kod mene?
hvala na zadnjoj recenici i moje isprike ako je to tako bilo. Trebo si mi odmah javit da vidim ko to kod mene nije odradio poso kako treba

Ma pocelo je par dana iza.. ja sam isao nakon toga na otok tako da mi nije bilo usput...a znas kako je to kad si bijesan.
neke ocite stvari sam previdio ja a neki su previdi napravljeni u servisu... neznam koliko auto moze biti sreden za prodaju ali...

Offline v7

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #209 u: 11-01-2015, 22:24:41 »
Svoju (zasada) servisiram u Auto Spotu (Samoborska cesta, Zagreb). Dečki su profesionalni, brzi, imaju znanja, a što je možda i najbolje od svega - povoljni, a sve naprave kak spada.
Do sada (da pokucam o drvo), nikakvih primjedbi na njih. Svakako preporučam ukoliko su vam ovlašteni servisi preskupi (što, budimo iskreni, jesu).  :ok:  :mah:

Bio sam par puta za neke stvari u Autocommerceu, ali uvijek su to bile komplikacije, petljanja itd. O cijenama da ne pričam, niti rada, niti dijelova. Najveća prednost Auto Spota je što, ukoliko vam ne odgovaraju cijene dijelova koje vam oni ponude, nađete dijelove sami, dofurate im i oni ugrade bez pogovora.
« Zadnja izmjena: 11-01-2015, 22:26:53 od v7 »