bok!
fala na pitanju

nema nista znacajnoga.
Sula se ne vozi skoro nista jer nisam isao na skiperaze ovo ljeto. Ali je od tamo negdje 6-7mog mjeseca garazirana

Prosla je tehnicki u lipnju bez komentara ikakvih. Vozio ju je tata (60) na more (nj 308 u problemima), impresioniran je momentom i snagom ali mu nije zabavna, naviknut je na slabije benzince i rastezanje okretaja po zavojima i voznja na nekim razumnim limitima (za te slabije aute - npr njegova miata 120ks atmosfera), za debelu kaze da je prejaka i da ju nema sta rastezat jer je to onda objesna voznja

Zlata se vozila dosta po autoputu, dobila je prije ljeta giulijine 17'' za ljetni set, koje mi djeluju izbacenije od originalnih felga 159tke (ko da ima male distance), pa izgleda iz nekih kuteva jos nabijenijom. za autoput je vrhunska krstarica, vozim se na tempomatu 145, mjereno na pistolj potrosi 7,1L, skoro litru manje od 2,4 (vodim si excelicu od punjenja do punjenja). Malo me nerva nj spustenost jer na pagu imamo dosta makadama pa je neravno i znam povuc podvozjem (plastika) pa se sekiram.
Ne stizem se zabavljat s njima puno po pitanju nekih sitnica tipa radio, granicnici itd (zivot deca poso nekretnina) pa je onda toci vozi..
instagram mi je obrisao onaj profil jer sam stavio AR logo za profilnu pa kao fejk predstavljanje su to tumacili. novi je alfa.159.zg