0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dakle...par točkastih varova na šasiji otpiljenoj na pola i ti zaključuješ da je posao dobro odrađen. Kako, na osnovi ČEGA?!Da se razumijemo, ne govorim da posao možda nije dobro napravljen....ali definitivno nemam nikakvog razloga unaprijed zaključivati da jest, pogotovo kad je netko odrezao šasiju na dva dijela, a nigdje se ne vidi lasersko mjerenje da se spoji nazad tako, da budu sva četiri kotača u istoj osi kako su bili i prije.Ne pitam to s namjerom da poserem nečiji rad, nego ako je slučajno moguće i ako nije kasno, da se posao napravi kako treba....jer ne znam baš da ćeš na gotovom, spojenom autu, ti odjednom nekako popraviti greške koje se mogu svakome dogoditi...
Nisam ni mislio da zelis pos*ati neciji posao,nit ne znam tko radi.A govorim to jer sam ih jako mnogo vidio rezanih/varenih/pilanih..i radio na njima. A uvik je bolje na tvornickom varu ga spajat nego tamo di bi bilo manje odrezanog. Realno moglo se odradit s mnogo manje odrezanog,ali logican zakljucak mi je da je ovako zbog nekog razloga moralo biti. Nije da i ja sad pametujem al makar jedan od svih nas se jednom u zivotu provozao u ovakvom poslu a da to nit ne zna.
znači još malo pa na cestu
Sve mi je jasno, osim sta ce onaj tetrapak mlijeka u radioni. Cemu to?Jedva cekam vidit i probat to uzivo
Pije covik mliko,alkohol je zabranjen na poslu Ajde neka je gotovo,nadam se da cu je i vidit po gradu nekad kad sam doli