0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jako zanimljivo Koliko uopće dođe taj prekidač od qv, pretpostvljam novi ?
hebene nadogradnje samo kriva motorizacija Šalu na stranu gdje je nabavio šperu može na PM jer isti tako nešto mislim nabavljati
zašto kriva?! Sada oko 210-220ks, preko 400Nm momentaŠpera je kupljen kod mene
Da li je Quaife? Prije 2 godine sam se raspitivao kod engleza i tada je jos nije bilo....
sko nije tajna... koja je cijena za q2?
dobar popust to je sad neka akcija ili je trajno sniženo?
11k kn za komplet diff nije puno po meni.Ako je to cijena za komplet, pošto je quaife inače po 700-800e plus otvaranje mjenjaca / difa.Ovako je plug n play opcija.
neznam...ovu sam toliko platio prošle godine a sad sam išao gledat i sada je takva cijena...vjerojanto če je opet dići jer je tako bilo prije 15 godina sa Q2 difovima...bili su oko 8000kn, pa 5000 ili možda čak i manje pa opet 8000...
Ima kakvih oznaka diff da znaš da ima šperu ili se ne može znat samo pregledom? PA moraš vožnjom probat?
broj šasije
Podržavam ovakve prerade :-) Najinteresantnija je definitivno špera. Kakva je situacija s mjenjačem, on baš i ne može preko 450 Nm, ili se varam? Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk
Pozdrav SebOvo sa ugradnjom Race moda mi je bas interesantna tema.Speru vec imam ali me zanima kako bi se ponasao Q4 pogon kad bi se isključio ESC i ostala elektronika da li bi se snaga i dalje prebacivala na prednje kotace?Ili da li bi se u Race modu moglo isprogramirati da bude stalno isti omjer naprijed nazad u omjeru 40:60?Lijepi pozdrav
po mojim saznjanjima svi pomočni sustavi osim ABSa bi se trebali pogasit...ostalo bi trebalo radit ko i original