0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jako dobro Dok god se na slikama interijera Giuliette ne vidi volan, auto je top
I stvar je u fotografu Odlicne fotke. Sent from my iPhone using Tapatalk
Znaci ovako: N = 7,-7,5l i normalna voznja (uvijek malo zivlja jel)D = 9,-9,5l zustra voznjaMislim da je to sve ok.Neku eko voznju nisam bas probavao. Jos. :Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad skužio da si copy/paste-ao naslov moje teme.
U dobrom drustvu danas, takodjer Made in Italy Danas je napravljen i servis - stavljena Selenia K PE 5W-40, promjenjeni svi filteri i ulje u mjenjacu i nosac motora te trivijalna glupost - osigurac upaljaca pa sad mogu napokon i mob punit. Sad radi ko svicarski sat. (Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlična je, čestitam
Robi sad kad si spomenia upaljač, i ja san ima isti problem isto osigurač, iz čista mira.... nije valjda da im je i to nekakva mana...
Kakav buljook auto Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Ahahahah : Sve mi ljepsa sto je vise gledam. :Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja kad sam to pričao svi me sprdali Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Prošao i četvrti mjesec druženja, ovo je najdosadnija Alfa koju sam imao. Nikakvih velikih drama.Stavljene nove prednje i zadnje komplet kočnice i to je to. Ajmo dalje. (Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk
sram te bilo vozit takvu pilu na čeličanama...
A šta sam ti ja govorio... Ja već 2 godine ne znam da imam auto, za razliku od 159, samo ulje i filteri i gas.
Lako za godine, mene zanima koliko km ste prešli u te dvije godine, neko ima auto pa godišnje ne prijeđe ni 5 tkm, na toj km normalno je da nema baš kvarova