0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
on ti se bavi plastificiranjem i izradom "spojlera" Bila je več sto puta, i sto puta san rekao da ju niste vidjeli kad upali neonke ................ : : : :
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
pa si vidio???Majko moja : : : a još v6 ili onaj njegov bravo !! : :A da ne pričam o Ibizi i sušilu za veš!! : : : :
a je 156 je unistio za druge me zaboli ionako nisu neki auti
znam!!a evo je Ibiza, ali šteta, nemrem nači zadnji kraj : : : :sory za
ja znam gdje je zadnji kraj....
ja znam gdje je zadnji kraj....edit: evo pronašao(Image removed from quote.)
Brava mu je bila od brata. Znate što je najgore čovjek zna radit svašta ali mu ekipa dolazi sa lijevim idejama za aute i on samo ispuni želju.A od svog auta onog pinkija stvarno mi nije jasno zašto je to izveo : jer je prije bila sasvim Ok crvene boje sa nekim AEZ felga 18 i spuštena.
ajde ajde Silvije ne pricaj price...svaki put kada vidis ovu 156icu od Marcielo cuning, slinis kao da si 8c vidio. vidio sam te ja
dobar siiii :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
:hehe: samo istinu kazem.
suuunac ti hebem http://www.marcelo-tuning.com/stranice/popis_modela.php?id=2
Što čovjeka natjera da na ovako krasan auto ide ljepiti naljepnice iz Peveca i variti kojekakve dimnjake.... (šteta što nisam malo bolje slikal dimnjake... s jedno 10ak metara e vidi komplet "instalacija" ispod auta... katastrofa... Toliko me izbacilo iz takta da nisam bolje pogledao ostatak auta hehe, tko zna kaj bi još našao... kakve još inventivne ideje..