0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovo mi je palo na pamet.. Mocno mi izgleda
A i to da.. Nezz nisam baš ljubitelj tog mata, ali ova mi je odlična.. Najprije ce biti da ce moja ostati ovako crna sjajna. Samo staviti zadnji GTA branik. I mogao bi neke felne.. Samo da to sve skupa lici na alfu a ne neki ćuning.. : :Nećemo se furati na pulske hondase.. hahahha
Šta nije to folija? :
To cu si i ja jednog lijepog dana napravit.. samo mozda je bolje to radit sa Plast dipom a ne matirat (Image removed from quote.)
Uff da mocno cuj njega.. toliko je svrseno da savrsenije nemoze bit.. samo.. nemoj me krivo shvatit ali pitanje je dal ces tako fino uspjet napravit
Da bas : ma ne da si stavis zadnji brnaik i pragove od gta i auto ti je top, da neke felge takoder bi stavio od alfe mozda cak i 18 od gtjke i amen :
Pa i to sta kazes da gta felge ili neke sa rubom al onda automatski auto mora bit ubijen u pod :hehe:A ces ces pomalo nigdje ti se ne zuri :
Ma nikakav plasti dip, citao i cuo od dosta od njih da je sta je.btw ova se i meni svida.
Koliko sam ja procito gdje gdje o tome meni bas naprotiv cini se dobro.. kad ti dosadi samo ga ogulis, ali to sto pricaju da se original boja ne moze skinut to je i meni sumnjivo (da ju dip ne povuce mjestimice za sobom)
Bila je u Splitu gta sa full crnom mat folijom... Izgledala je ok svemirski
Al ima, sad nisam siguran tocno gdje ali, negdje u istri cini mi se ili negdje oko splita.. likovi dipaju aute.. ima stranica mislim da se plast dip hrvatska zove
Za mat boju se obrati Stiv-u..on je imao 145 mat crnu,pa ce ti znati bolje pomoci iz prve ruke Plasti dip jedino na retrovizorei i takve stvari,ni na felge ga ne bih stavio..dobar pritisak i otpada-provjereno.
Tako nekako,radije folija onda.Iako nisam bas fan toga,nema do lakiranja
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Koja su misljenja u vezi kromiranih retrića?? (Image removed from quote.)
Torte su skupe pa je Tajo Sinu za 18ti roćkas kupio Alfu.(vidi tablicu).