0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
eto... čak sam uspio i ove stare slike od moje nać...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)di se jako dobro vidi koliko ta felga ogromno izgleda na njoj, a možeš si onda zamislit kakva je muka to vozit po našim cestama... da se razumijemo za pistu na grobniku di je ovo slikano su super... :hehe:
Sve OK osim haube, izbacit alfin znak i scudetto je grijeh..ne oprostivi... znači
evo kako se cuje "Subaru" auspuhAlfa 145 Cloverleaf /Alfa 145 Quadrifoglio Sound .wmvAlfista145 jel tako i kod tebe sad :hehe: :
Mislim da je ovaj TS mala beba u odnosu na to kako full otvoreni boxer vrišti
Koj ts cuj ovo :hehe:Alfa Romeo 1.7 16V Boxer Sound
To je bivsa 146 od nekoga s foruma ako se ne varam ? :Gledao sam snimku te 146 negdje kao po nekom parku vozi,i mislim da je to jedini box (istina,1.7 16v je) koji zvuci brutalno,ostali su svi li la
ta crna 1.7 boxer je razielova, vozio se dugo u njoj meni osobno prebučno i nelijepi zvuk
Da da,na njega sam mislio.Mogu misliti,jer znam kako je meni u 147 iznad 3000,na duze vrijeme,glava zaboli :
Una piccolina sa SAMO 517 KS (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)
po meni postoji lijepi zvuk i glavobolja, a od raza mi je bila samo glavobolja, mislim da je poslje on stavljao neki silencer
(Image removed from quote.)
Brera GTV bar će tako morati napisati u oglasniku. :icon_lol:
Cool JE.. a sa druge strane reko bih cirkus!!(Image removed from quote.)