I ta cifra je dokaz da se ukus ne moze kupiti...
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
draak i ta cifra je dokaz da nemoze svako tako sto imati, a ukus imati i neimati ??!!, ima nekih stvari koje bi i ja drugacije ali sve u svemu mislim da je auto uspio i Projekt uspjesno napravljen. Po tvome je Klaudijev isto neukusan !!??
Na istu foru je radjen samo je radjeno i mjereno sve od Bleha i jako puno dijelova pocincamo.
To je jedno a drugo je da je njemacki TUning takav da se ne zeli imati isto kao drugi i zato se Scena jako prosirila prosirila.
Ali ok tebi se ne svidja sto je i ok, nemamo svi isti ukus, i o tome se ne treba raspravljati. A to da ga nema hmmm neznam bas, ali ok, velikim djelom je zavist sto ljudi seru po toj SW i to je definitivno tu u svabiji a mogu si mislit kako je tek u drugim drzavama.
Sto se tice ukusa, mogu ti reci jedino da se i u Hrvatskoj sve vise radi ko sto se radilo u svabiji prije desetak godina.
Po mojoj 166 se onda pljuvalo zbog felgi ali u koncanici kad se auto vidio u zivo neki se nisu mogli odljepiti.
Svako radi po svojim mogucnostima kolko moze.
Osobno je meni jer sam SW vidio Savrsenstvo. Svaki je detalj uzet u obzir i "nista" nije radjeno bez razloga.
Decko dolazi iz Motorsporta i vjeruj mi zna sto radi !