Jucer po dogovoru i to mi je bila zelja otisao sa Igorr na valjke do Muhe da vidim na cemu smo

U jednu ruku totalno razocarenje i drugu zadovoljan,zasto razocarenje Muha izmjerio 229,5 ks i 260nm da bi rekao da je auto totalno neispravan i da trokira…Ja osobno to trokiranje nisam osjetio niti kad sam pred 3 tjedna spojio dijagnostiku niti jedne greske zabiljezene nije bilo,a da auto slucajno trokira zabiljezio bi ecu neki missfire jer na to su jako osjetljive da bi na kraju po grafu skuzio da je totalno krivo auto izmjerio da na grafu fali cca 450 okretaja…
Zadovoljan po pitanju mjerenja auta sa dragyem koji je pokazao dobro vrijeme i po usporedbi na bespucima interneta to je super za 147/156/GT 3.2 motore koje su mjerene tako

Uglavnom ni sam nisam pametan ali najvise mi je zao sto sam uopce otisao tamo i bacio novce bolje da sam ih nekom korektnom poklonio,i da takav “maper” sebi moze to dopustit da auto koji se vrti do cca 6950 okretaja on ga izmjeri do 6500 okretaja i kaze auto ti je neispravan…
Sent from my iPhone using Tapatalk