Ako povucem paralelu, onda stavljanje velikih brembo kocnica na 156 2.5 v6 nema smisla, pa nitko ne pise ovakve komentare kao ti u tvoju temu, a i da napise vjerojatno bi se nadurio. Ap je dovoljan samo da spustis auto i da izgleda...
Koja je poanta foruma? Pojasni mi malo? Sloboda govora bez vriijedjanja drugih? Gore je netko napisao da treba stavit druge felge...listam listam i ne vidim ovakvo tvoje komentiranje...pouka, ne pisi kaj mislis osim ako nije kaj vecina misli. Ne vidim da se vlasnik nesto uzrujao. Ja sam samo napisao da bi JA stavio neki dobar ovijes jer to ovakav auto zasluzuje.
Evo da se netkp ne uzruja ...” frende samo u mrtvi pod, stavi ogromni felgu (ciju tezinu i niski profil taj ovijes nece podnjeti, a i od zabijanja u pod nece niti imati smisla jer amortizer nece imati hod koji treba imati da bi sluzilo svrsi). Meni je kw v3 bio katastrofa i za svaki dan i za stazu. Zapravo za svaki dan je bio najgori i to ne zbog tvrdoce nego nije rupe upijao. Pokusavao sam sa drugacijim oprugama.
Radis sa autom kaj hoces, ak ne zelis komentare, dobronamjerne ili zlonamjerne ne stavljaj na forum.
Ajmo redom...
Gdje sam se ja nadurio...?...
U ovoj ili nekoj drugoj temi...?...
Gdje sam ja bilo koga uvredio...?...
U ovoj ili bilo kojoj drugoj temi...?...
Naravno, ja sam stavio BBK na svoju jer sam htio, mogao i imao para u datom trenutku, kao sto sam stavio i V3 koji ne da mi nije trebao, nego mi nije uopce trebao, pa sam ga na kraju i skinio i prodao...
Gdje sam evo recimo ja prebio svoj auto u pod, da mi amortizer nije radio...?...
Evo moj je bio po preporuci KW-a bio spusten na visinu prepuruke tvornice (tj 2cm na navoju vislji) i auto se vozio odlicno, pogotovo kada sam se poigrao sa Boundom i reboundom...
Ali dali mi to treba, ne ne treba mi, kao sto ne treba niti 99% drugih ljudi na ovom forumu...
To sto sam ja napisao je cinjenica, ne moras se ti sloziti sa time, niti ja to ocekujem od tebe, niti me briga...
IZ TOGA RAZLOGA NISAM NITI TEBE, NITI IKOGA DRUGOGA REPLICIRAO U SVOM PRVOM POSTU, a to koliko znam je dozvoljeno, da svatko moze na forumu iznositi svoje misljenje, jeli tako...?...
Ali ti mene jesi, jer si se ocito nasao prozvan...
Evo, Mario te pitao, pa cu te pitati i ja, sto bi ti stavio na taj auto da zadovolji potrebe takvoga auta...?...
I to te pitam normalnim tonom, bez sarkazma i fige u djepu...
A sto se mene tice, prolistaj molim te moju temu, tj prolistaj sve moje postove ikada na ovom forumu, pa molim te nadji, ako mozes gdje sam ja ikada ikoga popljuvao, ako je imao bilo kakvo oprecno misljenje mome...
Takav post neces naci i sretno u potrazi...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk