Čišćenje prašine s teme
Eto izvukao auto iz garaze, pa je tako sad rjesena i jedina stavka koja nije bila OEM na autu, a to je kiler ulja ,koji je bio od Lancie 3.0, mislim isti vrag je kiler ali su drugacije crijeva izvedena/smotana pa je u braniku onako sjedalo u knap, sto mi se nikako nije svidalo.. sad je gore OEM od Gtv/Spider 3.0 24v, namucio sam se dok sam ga nasao, al ajde sad sam mirne glave
Provjerene sve ostale sitnice i mehanički cvrčci jel sve na mjestu nakon toliko stajanja, fala Bogu je, jedino akumulator bio malo umoran.. Eto i prvi dir nakon ne znam ni ja koliko, izasao iz tame i prašine 😃 nadalje ostaje atest, a lokalni kolega mi je bacio bubu u uho, pa postoji opcija da ne moram u Goricu, jer je on u 155-cu ubacio petaka iz HGT-a/Mare-e i uredno su mu decki u stanici sve poslikali, i mailom gore poslali uz prilozenu papirologiju, i sve proslo glatko. Tako da ne vidim razloga zasto to ne mogu ponovit jos jednom na komplet original slozenom autu..
Budem isao ubrzo pa cemo vidjet, napisat cu kako je proslo i mozda nekome olaksati za ubuduće slican posao..
E da, vratio sam Blackline felge