Čitam komentare i ako je zaključiti - bolje je ostavit rasturene stare..,
Nosači su vjerovatno 13 Godina stari. Vidim da se nije puno brinulo o njoj(kak se nekaj pokvarilo zakrpali) i vozi....,čemu nove????
Febi blistein nije nešto razvikana firma,cjenovno nisu dno-s
Solidna stredina,možda i skuplji naspram svih svježih Kineza.
Uzel sam set nosača koji za današnju situaciju košta lijepi kupcek penez a nisu hoteli ni bacali auti ni lupali
Moji ne tresu,skaču udaraju ali
Je jedan koje vizualan - gore/lijevo ko kost ispucan i radim kao sto radim na cijelom autu - ne zamjenim jednog,a da druga tri/četiri sad preuzmu njegove vibracije pa sam uzel sve.
Senzor vode su mi
Mehaničari potrgali -znam da radi bez ok,Ali zašto??? Sad sam kupil purfulux koji ima i senzor za par kn vise i stock stanje je.
Odlutal sa teme nosača
Pa zar bi komplet novi nosači(srednje kvalitete)bili toliko loši da će auto vibrirat??!?
Sad ne vibrira sa nepoznatimt stanjem ostslih - pa novo je novo i koštalo 1300kn.Ne čini mi se nešto za u smeće.
Ja jednostavno ne vjerujem da au novi losiji of 13 godina starih komada(guma degradira,puca od sunca,ulja,antifriza .....
To je moje mišljenje jbg. - srijeda/četvrtak idu na montažu+filet goriva falicni.
I narucil sam crijeva sa napravim adapter za maf fi80 da komplet crijevlju bez prepreka i pripasavanja,već da bude kao original (bez nabora da ne vrtlozi)
I da ubacimo rikverc kameru jer sa debeli gojc teško okrene(još me sad ovih tri dana hedonizmsa ubilo i dodalo extra veličinu(ali na krivo mjesto)
I neda mi se vise ispravljat post jer autocerekt živi svoj život i jedin smisao mu je da me j u zdrav mozak

Sent from my iPhone using Tapatalk