Prije par godina slučajno završio sa Fiat stilom jtd pa poslije uzeo Avensis D4D(umjesto 159),pa Megane 3 coupe(mislili prodat Mercedes pa da ženi bude za posel a mi bi veći uzeli no na kraju Mercedes ostal ženi a ja si konačno kupil Alfu)
Alfa GT BLACKLINE 2008 1.9 110kw,218tkm na satu

- uvoz.
Auto kupljen,napravljen tehnički i rega i mali servis: komplet svo remenje sa svim remenicama,zatezacima,pumpom vode,komplet sve tekućine(ulje,uk,servo,antifriz,u mjenjaču),stabilizator štange,krajnici i spone,eibach pro line i amortizeri sa kapama,komplet poluosovine lijeva/desna,komplet kvačilo sa zamasnjakom i oba cilindra,sajle ručne,kočiona crijeva,zadnji diskovi i pločice,Bosch maf i map,izvađene swirl klapne,očišćen motor jer je turbo mastil(hibrid od batine spasil stvar),svi filteri,downpipe by Viktor,ALU zaštita motora - to je kaj se tiče mehanike...
Unutra zamjenjen volan,kože mjenjača i ručne(onima sa crvenim koncem),ručica mjenjača,2 din Android sa adapterom za komande na volanu,woofer da potpomogne Bose wuferu,tepisi po mjeri.
Izvana samo zalijepljena zadnja tablica i stavljene 18” felge i nove Sava intensa uhp2 225/40 i napravljena optika
To je to za prvi mjesec vlasništva..

To je na dan kupnje!

Radovi u toku..

Trenutno stanje.
I još imam spremna nova crijeva ic-a

A poštar nosi nove Brembo max line diskove sa Brembo pločicama,grijače,akumulator Beren gold 80ah,Pipercros panel filter,senzor bregaste i radilice,nove amortizere haube i oprugice da probam pogodit da se gepek otvori sam na tipku,nove tipke volana,nove nastavke auspuha i još par sitnica.
Ide katalizator dolje i gore Viktorova inox cijev a cim stignu kočnice i ostatak idem da ugrade i kojih 500km da nalegne kvačilo i kočnice pa idemo na lagani remap...
To je u dugo/kratko to za sad..
Planova još ima ali čekaju da se malo smiri corona stanje a i dosta za predstavljanje...
I obiteljsko(gospođino vozilo)- krajnje nezanimljiv auto - A klasa 200d (Mercedes 2.2 motor) 2016 sa skoro svim blesavocama koje su bile u ponudi park pilot,senzor ovoga,onoga,idealan ženski auto
Sent from my iPhone using Tapatalk