Sve je , ipak, do ukusa... Meni recimo su ta svjetla top... na slikama, a i uzivo.
Uh, meni nikako!

Toliko me to iritiralo da, iako sam mogao dohvatiti Giuliju s novim svjetlima i digitalnom tablom, namjerno sam tražio seriju prije toga! Zašto?
Nova LED svjetla su funkcionalno sjajna, nemam s tim problem, ali imam problem s dizajnom, to mi je branša, pa je možda profesionalna deformacija kod mene - kvaka je u tome što tečne bočne linije blatobrana i haube formiraju "lice" na svakom autu. Giulija je dizajnirana tako da te linije završavaju skladno i u žarištu - a tamo je naravno "oko", tj. xenon projektor. Znači originalni nos, lice Giulije, je savršen rad skulptora!
Novi dizajn je kompromis, ja ga zovem "Cajlonac"

po SF seriji Battlestar Galactica - jer su iz tople biološke asocijacije na pticu grabljivicu odjednom došli na hladni robotski vizual. Taj tip farova je dobro legao na Tonale, ali tamo je cijeli nos dizajniran u skladu s farovima, a ovo na Guiliji je na silu. Da, "drži vodu", nije ružno, ali je daaaaleeeko od originala po pitanju dizajna, ravnoteže i estetike s ukusom.
A digitalni cockpit ne bih niti komentirao, to je za mene znak jeftinoće, ono kao kada usporediš fini mehanički ručni sat i neku digitalnu AliExpress igračku. Pravi auto visoke klase s klasičnim motorom će uvijek zadržati osnovne instrumente analognima. Dobar primjer za to je cockpit novog Bugattija.
Kod elektromobila mi je to ok, naravno da ne očekujem da Tesla ima analogne instrumente.

No, Giulija je još dobro prošla, ona tabla na Junioru je baš jeftini trash.