Mila majko manijaka, taman kad pomisli čovik da ne može luđe od one Fake ludosti, sad krene sklapati ovo!
Ništa, sad kad je pederlook pomalo dorađen, kočnice pružaju izvantjelesno iskustvo, ostaje ti samo WARP pogon da ugradiš 
Skidam kapu na volji, znanju, trudu i objašnjavanju gospođi što to radiš 
Pederlook je još malo pa gotov

, a što se tiće Warp pogona ubrzo dolaze iznenađenja ali više o tome kroz koji tjedan

Što se tiče gospođe klasična prića zna za 10 posot pizdarija

Njega je jedino strah, ako mu se nesto dogodi, da gospodja ne rasproda dijelove po cijenama koje je rekao da je platio...

..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uh nedaj bože
Znaci, ova celjust od rucne ja tak mala da je to smijurija
Baš je sexi

Svaka čast, fanatastično izgleda, rijetko se vide dvokomponentni diskovi na Alfama!
Što se tiče kočenja, već to što je poluga duža čini razliku, čak i kada su kliješta jednaka.
Ono što se meni sada pojavilo kao logičan upitnik iznad glave jest što ima manju težinu - unutarnji tanjuri od lake legure (kao na mojoj) ili ovakvi (pretpostavljam čelični?) krakovi koji nose disk? Kod motocikala obično vidimo soluciju s krakovima, a kod auta s tanjurima. Baš me zanima koji su razlozi da jedni krenu ovim, a drugi onim putem. Što kažu inženjeri strojarstva ovdje?
Eto buraz je manje više odgovorio.
Što se tiče mase jako sam se ugodno iznenadio kako su lagan mala razlika nasprem 330 klasičnog diska mislim da je par deka razlika, a što se tiče čeljusti 6 klipna su jako lagana 10 % teža od 4 klipna od giluette i 159, a 4 klipna od giulije su lakša od 4 klipa gilulietta i 159.
Ako sam dobro shvatio, sada će bolje kočiti stražnju osovinu? Pitam zbog pravilnog balansa auta i odnosa sila kočenja između osovina 
Inače auto je sređen vrhunski 
Naprijed je 360x32 6 klipova a odozada je 340x28 4 klipova i to je kombinacija s Giulije

.
Što se tiče balansa kočenja jako je dobro izbalansirano i nema nikavih problema pošto je ta kombinacija istestirana na par autiju od prije par godina gdje sam slagao tu kombinaciju.
Zapravo u većini situacija, čak i ekstremnih - ne, o tome brine četverokanalni ABS koji alocira silu kočenja, a stražnje kočnice su rijetko kada usko grlo u kočionom sustavu. E sada, kada su i prednje bolje, teoretski je moguće da zadnje nemaju potrebnu silu, a ovako sada je imaju. Generalno nije dobro da stražnje koče bolje od prednjih, to odmah dovodi do zanošenja vozila. To je bio čest kvar na 33-icama koje su imale samo jedan cilindar koji je propuštao ulje na zadnje cilindre samo kada ja auto bio opterećen iza. Kada bi on bio pokvaren, 33-ica bi se opasno zanosila jer bi kočila i iza, kada to nije potrebno. Danas postoji nešto slično, ali čak i kada je kvar u pitanju, ABS može dosta toga spasiti jer čim vidi da je zadnji kotač zablokiran, on ga popusti, tako do zanošenja dođe u manjoj mjeri.
Do sada nije bio nikavih problema niti se pokazalo da se ova kombinacija velikih kočnica ikome zamjerila dapače ćak obrnuto dosta ekipe volkswagen golfova 5,6 ima takve nadogradnje i upravo koriste identičnu ručnu kočnicu s sajlom i to su vani dosta česte nadogradnje.
U zadnji dvije godine sam izradio 5 komada takvih nadogranji za giluette s istim setupom i svi rade bez greške.
Naravno dosta toga odrađuje danjašna elektronika.