Ima li tko iskustva sa prodajom rabljenog i isplatom preko leasinga ?

Imam jednog sto bi tako htio uzeti, dio cash dio leasing, neznam kako onda ide za prodavatelja.
Hvala
Vjerojatno isto kao kada se auto prodaje/kupuje na kreditnu karticu preko salona...
Ja sam tako jedan auto kupio i jedan sam prodao...
Kada sam kupovao, platio sam dovovorenu proviziju salonu u kojemu smo to obavili i platio sam proviziju karticarske kuce i platio sam prenos odmah u salonu njima i dobio sam racun sa autom sa kojim sam odmah mogao na tehnicki auto prenjeti na sebe, dok je prodavatelj samo trebao dovesti auto koji je prije odjavio sa sebe, kupoprodajni ugovor (tada jos ovjeren kod biljeznika) i dati broj racuna na koji ce mu sjesti novci...
Kada sam prodavao, dovezao sam auto u salon dan prije, skinuo tablice, otisao ih odjaviti i napisao kupoprodajni na trcz u tom slucaju, a kupac je dosao i platio i ja sam dobio novce na racun u roku 6-7 radnih dana, ne sjecam se vise...
Uglavnom, ako kupac ima uvjete za lizing, ne bih rekao da je princip nesto drugaciji, jedino sto ce vjerojatno njega nesto vise kostati od ove razlike koju treba dati tebi...
Sent from my iPhone using Tapatalk